עדיין מבולבל

To Eternity

New member
תודה רבה על התגובה!

הליבידו שלי באמת נמוך ולרוב אוננות מספיקה לי (וגם לא כל יום). עם השלושה האחרונים נפגשתי בזמן האחרון ובהחלט אפשר לומר שהעליתי את הקצב. אני חוזר שוב, הבעיה היא שאני לא יודע אם זה מהנה לי בכלל והאם בא לי להמשיך לנסות עד שאני אתרגל למשהו.
אני לא הבנתי את הכוונה שלך לגבי הורדת הכבוד העצמי. אתה מתכוון בקטע של ההיגיינה? כי הורדתי את זה משמעותית, רק סיפרתי על מה שהיה לי בהתחלה ובעצם על הקושי שלי להתחבר לסקס עם בן אדם נוסף.
אני מבין מה אתה אומר לגבי קשר יזיזותי עם מישהו בארון וזה באמת נשמע רעיון טוב, אני פשוט קצת חושש מהמחויבות. בנוסף, אני לא מכיר יותר מדי אנשים שהיו מוכנים להיכנס לקשר שכזה עם מישהו שלא יודע מה הוא אוהב בסקס.
&nbsp
סליחה שאני מקשה. שוב, תודה רבה.

To Eternity

New member
הבנתי מה שאתה אומר ובאמת עזרת לי קצת לסדר דברים בראש.

מה שלא הבנתי זה למה אתה חושב שאני משחק עם עצמי משחקי שליטה או שאני בררן... אני הכי לא בררן בעולם. אני מוצא בכל אחד משהו שמושך אותי וזורם כמעט עם כל הצעה מינית. אני לא משחק עם עצמי משחקי שליטה. אני בשליטה מלאה על הפעולות שלי, יש יגידו יותר מדי. המשחק נגמר לפני שנים.
ואני מפריך את חשדך, אני לא מתכנת מחשבים.

To Eternity

New member
עדיין מבולבל

הזמינו אותי לפרסם פה את ההודעה שפרסמתי בפורום "גאווה", ולקוות שאולי אתם תוכלו להציע כמה פניני חכמה, שם עדיין לא קיבלתי התייחסות.

ההודעה שלי מכילה תוכן מיני, כך שמי שלא נוח לו עם זה מוזמן להפסיק לקרוא.
אני הומו בארון. זה לא הדבר הכי כיפי בעולם, אבל גם לא הכי נורא. אני לא מתענה עם איזשהו דחף שאני מחזיק בבטן לספר לכל העולם על הנטיות שלי.
זו הסיבה שאני לא יכול לדבר עם החברים שלי על הבעיה שלי (שמיד ארחיב עליה) ולכן אני פונה אליכם, חברי פורום יקרים.
כמו לא מעט אנשים במצב שלי, אני מוצא סקס בצ'אט. האנשים שם זמינים, רובם דיסקרטיים, בדיוק מה שמתאים לי. כשבא לי לגוון קצת מהאוננות אני פונה לשם לחפש סקס. בשמונה שנים מאז שהתחלתי להיות פעיל מינית, נפגשתי עם עשרה בחורים. עם רובם הפגישה הסתכמה במציצה. רק עם שניים מהם נפגשתי פעם שנייה. אתם יכולים בטח לחשב כמה פעמים היו לי מפגשים מיניים בחיים שלי ובטח אתם מסכימים שהביטוי "פעיל מינית" הוא קצת הגזמה בהתייחסות אליי.
התחלתי את דרכי כאקטיבי. אני לא בטוח למה, יכול להיות שזה בגלל שזה קצת פחות אינטימי מלהיות בצד הנחדר. הפעם הראשונה שלי לא ממש זרמה (הגבר הציע שאולי כדאי לי להיות פסיבי). היה בזה משהו שקצת דחה אותי. לא האקט ההומוסקסואלי, אלא האקט הפיזי של להחדיר את האיבר שלי לתחת של מישהו. בפורנו הכל מאוד נקי (לפחות בזה שאני צופה) ופתאום הייתי צריך להיות שותף למשהו שנַגד את הנטיות ההיגייניות שלי.
בפעם השנייה כבר זרם יותר וגם הצלחתי לגלות שהקונדום קצת הקשה עליי להישאר קשה. זו הייתה הפעם היחידה ששוכנעתי לשכב ללא קונדום ולמרות שלא נדבקתי בשום מחלה, הצטערתי על כך. מעבר לכל הריגוש בזה שעשיתי סקס, הפעולה עצמה הייתה טיפה מכנית ולא מאוד מהנה.
לפני שנתיים החלטתי לנסות להיות בצד המקבל. למזלי, הבחור הראשון שניסיתי איתו את זה לא צויד באיבר גדול או עבה במיוחד, אלא באחד בגודל סביר. הפתיע אותי עד כמה נהניתי.
אחריו נפגשתי עם שניים נוספים כפסיבי, וגיליתי שהחוויה הייתה דומה לכמו כשהייתי בצד החודר, מעבר לריגוש הריק של להיות בסיטואציה מינית, היה בזה משהו מכני. לא ממש נהניתי.
בסוף השבוע האחרון נפגשתי עם בחור מאוד חמוד שגם איתו היה אותו הדבר, מה שהוביל אותי למסקנה שאולי להיות בצד המקבל זה לא ממש בשבילי.
אז אם לא בצד הנותן ולא בצד המקבל, באיזה צד אני?
הבחור שנפגשתי לפני הבחור האחרון לא היה מוכן רק לסקס ורצה שנשוחח קודם. אני בחור נחמד, כמובן שלא התנגדתי.
נהניתי לשוחח איתו, הרבה יותר מהאקט המיני (הוא גם היה קצת אגואיסט במיטה...), וחשבתי שהחיבור בינינו היה טוב בגלל ששנינו נמשכים לגברים, ולכן הייתה בינינו איזשהי הבנה יותר עמוקה.
בשל כך, לאחר האירוע הגורלי (אני מנסה להכניס קצת דרמטיות בסיפור) בסוף השבוע האחרון, החלטתי לשוחח על כך עם מישהו הומוסקסואל שאולי יש לו סיכוי להבין אותי יותר. התחברתי לצ'אט ודיברתי עם מישהו. סיפרתי לו (פחות או יותר) את מה שסיפרתי לעיל והוספתי כי קיימת בי משיכה מסוימת לנשים. הוא דרבן אותי ללכת לנסות סקס עם נשים.
אני לא חשבתי שזהו פתרון טוב. מלבד זה שאני נמשך הרבה יותר לגברים מאשר לנשים, ומגדיר את עצמי (בפני עצמי) כהומוסקסואל ולא כביסקסואל, זה נראית לי כמו קצת הונאה של הפרטנרית הפוטנציאלית. גם מי יודע אם יעמוד לי בכלל. הפעם האחרונה שאוננתי לפורנו הטרוסקסואלי הייתה בחטיבה. הסיבה היחידה שאני יודע שאני נמשך לנשים היא שסקס לסבי מגרה אותי.
חשבתי שאולי בעצם מה שחסר לי זו אינטימיות רגשית, אבל אני באמת לא בנוי לזה, לפחות לא בשלב זה, וחושב שסקס יכול להשתפר עם רגשות, אבל הוא צריך להיות טוב מלכתחילה.
בקיצור, אני מבולבל ואולי אתם תוכלו לעזור לי עם הסלט הזה (פסיכולוגים לא ממש תרמו לי בעבר, אולי אתם כן).
תודה רבה למי שצלח את ההודעה וינסה לעזור.

מה 'ני יגיד לך

הגדרות זה לאקדמיה לא לחיים, אז שווה לזרוק אותן לפח. אתה מה שאתה גם בלי שם.
לא הבנתי את כל ענין החודר-נחדר. כמי שחייו המיניים נטולי חדירות והחדרות, אני יכול להבטיח לך, שסקס לא מתחיל ונגמר במציצות, וישנן דרכים רבות להנות מסקס גם בלי להכניס את הבולבול לחור לא נקי או לקבל בובול שאינו בהכרח נקי אף הוא לתוך התחת שלי.
בהצלחה

למעלה