עדיין לבד

Kingomri

New member
עדיין לבד

נהניתי מהסרט אתמול. ישנתי טוב. ילד לא בבית. משפחה מאוחדת ואני לא שם. חברים חברים, כולם נמאסו עליי. למה אני משתעמם מהר. כל שבוע נדלק על מישהו חדש, אבל אף בחור שאני מביע בו עניין לא מעוניין. עניין קטן. לא משמעותי. חי בצה"ל, לובש ירוק כל יום, קצת עושה דואר, קצת עושה רוח. החבר'ה בשלישות מזילים עליי ריר, נו באמת חבל שהם נראים ככה. שלט אזהרה - עמרי ילד שטחי. מתגעגע למשהו שמעולם לא היה לי. חולם על יום בהיר אחד, שבת מלאת שמש בה אסתובב במיטה ואסתכל על האחד הזה שאני כל כך אוהב. לכל אחד יש את הרגע הזה שלו, הרגע שבו הוא יודע שכל הסבל יסתיים והוא יפתח דף חדש בחיים שלו. סיום יב', סיום סמסטר, סיום עבודה. בשבילי זה סיום צבא, והרגע הזה מגיע בעוד שנתיים... מבאס להיות ילד עצוב ששקוע ברחמים עצמיים. מאוהב בלהיות מאוהב ושיכור מהעולם. תנו לי עוד שלוק

shirhayam

New member
באיזה רחמים גדולים

יאאאאאלה יאאאאאאלה כמעט נפלתי לרחמים העצמיים שלך וממש כמעט ניסיתי לרחם עליך או לחילופין לתת לך כמה מילות עידוד אז שכח מזה אני אוהבת אותך וכל פגישה איתך אני מוכיחה לך לך. תזדיין. תאונן. תרביץ. תקלל. תריב. תאהב. תלטף. תנשק אני כאן מאחוריך גם כשתלך לעולמים שירה

amet

New member
ווואוו שיר הים חתיכת תגובה ../images/Emo8.gif

אני איתך במה שרשמת קינגי אני יודע שזה לא קל כל ההרגשה הזאת אך במקום להכניס את עצמך לספירלה הזאת או למנגינה הזאת כמה עצוב לך כמה אתה מסכן וכמה אתה בלה בלה בלה... אולי תזיז את התחת שלך מחוץ למיטה תצא לבלות לך תהנה תן לעצמך להנות מבלי שום ציפיות פשוט לחיות את הרגע אני מכיר את ההרגשה של להיות לבד ואין את זה ששוכב לידך במיטה ואת כל הסיפור של הסינדרלה הזה......
אבל בינינו אין שום דבר רע בלהיות רווק מה קרה את עוד צעיר צא לבלות תהנה, תכיר תזיין ותזדיין ומספיק עם הדרמות החיים יפים גם בלי זוג שיושן לצידך מה עם כל האנשים שמסביבך הם לא מספיק יפים מקסימים וכל מה שאתה רוצה בלהיות רווק יש הרבה יתרונות כמו גם בלהיות עם משהו פשוט תלמד להנות מכל מה שהחיים שלך מזמנים לך ואם בא משהו באסה לא צריך לתת לזה להיות האישיו של החיים תראה את שיר הים היא מתה עליך אז קדימה תעשה טובה לעצמך תסתכל במראה תן לעצמך חיוך ותתחיל להנות ממה שיש\גם ככה לא חסר על מה להתבאס כאחד שגם היה לבד, היה בעצב אך הבין שאם הוא רוצה הוא יכול גם להנות אמט

shirhayam

New member
מתה עליך זו לא מילה

האהבה שקיימת בתוכי עבור "הנער" "מתבגר" (כפי שלירוי ניסח) היא עצומה. הוא לוקח אותה ויודע להנות ממנה ולכבד אותה כפי שבחורים "שהם כבר לא מתבגרים או נערים" עושים. מעבר לכך. לאחר הכרות עם עמרי מעבר למילים הכתובות שהוא משדר כאן מדי פעם, אני יכולה לומר בודאות שהוא לא ילד נער מתבגר (שמתם לב שאני חזרתי על עצמי? כן, אולי כדי להמחיש ללירוי את טענתי על שכתב לו בתגובתו.......) אז זהו אוהבת כמו ש...אוף - יותר מדי שירה

Liroy26

New member
אני דווקא לא חושב שמדובר כאן בזיון

אלא בקצת יותר. אני חושב עמריקי, שתהליך ההבשלה שלך לא הסתיים לגמרי והחשיבה שלך היא עדיין חשיבה של נער מבולבל. המשפט שכתבת "מאוהב בלהיות מאוהב ושיכור מהעולם" אומר הכל. אותה בגרות שחסרה לך, אותה הבשלה נפשית, אלו הם דברים שלדעתי יש לערב בהם איש מקצוע שכן הסיפור קצת הרבה יותר מורכב לעניות דעתי. אף אחד לא מבטיח לך שאותו סבל יסתיים מייד עם השחרור שלך מהצבא, כי כשדף אחד נסגר נפתח דף אחר, מישהו מבטיח לך אושר בתחילתו?? קח את עצמך בידיים ידידי, חסל סדר רחמים עצמיים כי זה הזמן לעשות משהו עם עצמך.

למעלה