עדיין לא מבינה...

עדיין לא מבינה...

בקשר לזה שבנות אוהבות בשמים, כן אנחנו אוהבות בשמים, אבל זה לא שאנחנו הולכות ומדברות מהו מכיל!! אתה מנסה להגיד ששמעת פעם מישהי אומרת: כן, הוא מכיל פחמן דו חמצני חבל על הזמן! לא, אנחנו אולי מדברות על הריח וזהו! אבל אתם, כל דבר שיש ברכב מעניין אותכם!! אולי אני יתחיל גם להתעניין בזה קצת...

כי על בשמים אין על מה לדבר

אין פה מה להבין. זה פשוט יותר משנה מה יש ברכבים מאשר בבשמים וההבדל הוא שמים וארץ. תרדי פעם לשטח עם מישהו... מי יודע, אולי תאהבי את זה!

הגיל

New member
מקווה שהכמה מילים שלמטה יעזרו...

תעזבי את הבשמים ותחשבי על בגדים. בחורה קונה בגד, בעקרון כל מה שהבגד צריך לעשות זה לכסות אותה ולחמם אותה. אבל הן עומדות שעות, מודדות, בודקות, את סוג הבד, התפרים, הקפלים, המחשוף, אורך השרוול, זה יותר מידי זה פחות מידי בקיצור בודקות את הבגד מהצמיגים ועד למראות ויכולות להסביר בדיוק למה כל נקודה חשובה וכל שרוך משמעותי. לא זאת בלבד, אלא הן גם משפרות את הבגד - מצרות, מרחיבות, מקצרות, מוסיפות - הכל כדי שיתאים ויראה טוב ככל האפשר. חלקן עושות זאת בעצמן, חלקן בעזרת תופרת (או מוסך מתאים). ואנחנו הגברים עומדים ותמהים, על מה כל המהומה? הרי כל שאנו רוצים זה את האישה בלי הבגד. אז למה הן משקיעות, דנות, מתלבטות? מה יש כל כך הרבה לדבר על בד ליקרה של קאסטרו או סריג של מנגו (צמיג AT או MT)? על גיזרה זו או אחרת (סרן חי או מתלה נפרד)? האם המעיל צריך להיות בגובה הירכיים או הברכיים (חשיבות מהלך המתלה). בקיצור, אם את נהנת להתלבש יפה, תמצאי עניין בבגדים, כפתורים, תפרים וכולי. אם את נהנית לטייל ולנהוג בשטח, תמצאי עניין במהלכי מתלה, סרנים, טרנספרים וצמיגים. אבל בתור אחד שיש לו רכב שטח (גיפון) רק שנה, אני יכול בהחלט לומר לך שבמו שלא צריך להיות מומחה לבד כדי להנות מהבגד, לא צריך להיות מכונאי מומחה כדי להנות מטיולי שטח. ובשני המקרים לומדים עם הזמן. אז בקיצור - נסי, תהני ועם הזמן תלמדי.

וואלה...

ת´אמת, ההסבר שלך היה מקורי ביותר!! יפה מאוד... כמה זמן השקעת בו?? אבל אתה צודק ביותר...

teen17

New member
מקווה שהבנתסוף סוף למה אנחנו חותרים

ולמה אנחנו מתכוונים (כשתגדלי תביני...
)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בלי מילים..

-רוני-

New member
מעיין די לרישרוש-קישקוש../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני מזהיר

למעלה