עדיין לא הצגתי את עצמי...

עדיין לא הצגתי את עצמי...

How rude... ובכן, אני תכף בת 26, בוגרת החוג להסטוריה בתל אביב, כרגע בהפסקת לימודים באמצע הMA שלי. מאז ומתמיד ראיתי עצמי כפמיניסטית רדיקלית, כלומר: דוגלת בגישה הפרו-אקטיבית, שמה שלא נותנים לי, אקח בכוח. אני מאמינה שצדק ושיווין חברתי כרוכים ביחד ולכן המאבק למען זכויות הומוסקסואלים ולסביות (שאני אמונה עליו), קשר קר הדוק בתנועה הפמיניסטית ובתנועות שלום וזכויות אדם ואזרח. אני מניחה שנקרא לזה כרגע הגישה ההוליסטית-רדיקלית. מעבר לכך, אני גם פריקית של טלווזיה. מהכינוי שלי אשפר להבין שאני מעריצה (אוי איך אני שונאת את המונח) שרופה של בבילון 5, סדרת המופת האחת והיחידה. כמו כן אני צופה אדוקה של "זינה", מהזרם הרדיקלי ביותר של הצופות בו (לא סתם סאברים, אלא DIE HARD, מהמבקרים הקשוחים ביותר של הסדרה). כמובן שאני גם אספנית כפייתית, כך שלא רק שיש לי את כל פרקי הסדרות האהובות עליי, אלא גם הרבה חומרים מסביב (ולכן כנראה אני במצב מתמיד של תפרנות). עד כאן עליי. סוזן (שהוא אינו שמי האמיתי, אבל אאמץ אותו לכרגע)

נעים מאוד סוזן וברוכה הבאה לפורום

שמחות על הצטרפותך

Boojie

New member
כבר הכינוי שלך קנה אותי! ../images/Emo13.gif

ונראה אם את מזהה את מקור הכינוי שלי... (רמז: מאותו מקור כמו שלך, רק פחות בולט). Ivanova is God! I will always listen to Ivanova!

תודה רבה לכולן!

שמחה להיות כאן. האמת, אני קצת מופתעת שזיהו את הכינוי שלי. לא הייתי בטוחה שמישהו זוכר בכלל את סדרת המופת, ז"ל. דווקא נחמד לשמור על המסתורין ולהיקרא "סוזן". המהדרות יכולות לקרוא לי "קומנדר". אלת הירח היא היחידה שמכירה אותי מהחיים האמיתיים... :) סוזן

Boojie

New member
אהמ... אולי זה המקום לציין,

שכשאני לא יוצאת חוצץ נגד שוביניסטים בפורום הזה, אני מנהלת את פורום מדע בדיוני ופנטזיה (ומאז אתמול, אני מנהלת את הפורום כאן בתפוז (הידד!) במשותף עם המנהלת המקורית כאן, הייזל. אז... היה מאד עצוב אם לא הייתי מזהה את הכינוי שלך.
ואת, לעומת זאת, עוד לא זיהית את הכינוי שלי, למרות שלבעלת הכינוי שלך דווקא היתה מעורבות רצינית למדי ביצירתו...
אגב, תופעה מעניינת - בפורומי המד"ב יש התפשטות הולכת וגוברת של מנהלות פורומים ממין נקבה, אחרי שבמשך הרבה זמן אלה שהריצו את התחום היו גברים. גם בקרב הפעילים באגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטזיה יש ריבוי של נשים, במקביל לריבוי של דמויות נשיות ראויות להערכה בספרות, בקולנוע ובטלוויזיה המד"ביים והפנטסטיים. האמנם פמיניזם זה מד"ב, או שזה פשוט אומר שהפמיניזם הוא העתיד שלנו?

עופר ב.ה

New member
גם אני זיהיתי, כמובן

אמנם העונה האחרונה היתה חלשה, אבל סידרה מעולה indeed. אפילו באינפו שלי באייסיקיו היה רשום זמן רב Remember Byron!
עופר

עופר ב.ה

New member
זה לא שאהבתי אותו

שמתי את המשפט בתור מחווה לסדרה. הוא פשוט נאמר (ונכתב) כל כך הרבה פעמים במהלך העונה הזו (האחרונה), זו היתה ממש שטיפת מוח, כך שראיתי אותו כמייצג הסדרה. מנהלות יקרות - אני יודע שזהו לא פורום מד"ב. אשתדל לסגור את הנושא... מצד שני, זה גם לא פורום בישול, מה שלא הפריע לחנה לפרסם את תפריט הארוחה ולשאר לחוות דעתו עליו
עופר

טל קר

New member
שרשור קצר של הודעות אוף טופיקיות

מותר בפורום, כל עוד זה לא פוגע בהתנהלות הרגילה של הפורום, כלומר כל עוד מדובר ב: א. שרשור (כלומר לא הודעות ראשיות) ב. קצר (כלומר זה לא עיקר הדיון) ג. לא מתפצל לעוד אוף טופיקים (בלי האוף טופיק של האוף טופיק של האוף טופיק)

דסי אשר

New member
" איפה היתת עד עכשיו?"

רציתי לספר לכם, סיפור שסיפרו לי... זהו סיפור שסיפר מחנך אתיחופי דגול, שעלה ארצה: גבר אתיופי בכפר היה נשוי שנים רבות לאשה מרשעת שהזניחה את הבית, רדתה בבעלה והפכה את חייו לגהינום. לבסוף פטרה אותו האשה מעונשה והלכה לעולמה. לאיש באה עדנה: הוא נשא אישה חדשה, צעירה ועדינת נפש, שהביאה לו אושר רב וטיפלה בו במסירות ללא גבול. יום אחד שב האיש לביתו והכה את האשה מכות נמרצות. למה תכה אותי, בכתה האשה, הלוא רק טוב עשיתי לך! נכון צעק האיש, אבל איפה היית עד עכשיו? תודה, דסי

למעלה