עדיין לא אבל בדרך....

קרן 5 5

New member
עדיין לא אבל בדרך....

שלום לכולם, אני חדשה בפורם ובתחילת התהליך, כלומר במצב של אי ודאות, האם למישהו יש הצעות או יכול לספר קצת על התהליך , בקיצור לשפוך קצת אור תודה מראש קרן 5 5

קרן 5 5

New member
לא מבינה מה אתה מנסה להגיד

רשימת קניות אני עורכת בשלוש דקות. נראה לי שפה מדובר במשהו קצת יותר רציני

ילוטייל

New member
אכן מצב רציני ואת צודקת.

הוא התכוון לומר שלא כל מקרה דומה למקרה שלך ואז אי אפשר לתת עצות כמו שרצית. מה שכן תתכונני, תהיי שלווה, תקבלי דברים בלי להתרגז ותחשבי קודם על הילדים אם יש. מניסיון - חשבת עליהם קודם - כל היתר יסתדר מעצמו. ואם חשבת על הילדים והם יהיו מאושרים - מן הסתם תהיי גם את מאוד מאושרת. כל השאר כתוב בתיקי הרבנות, בתימשפט למשפחה, בטאבו [חצי-חצי] לא לשכוח מי לוקח ת'כלב מי לוקח ת'כלבה מי לוקח ת'חיסכון [אם יש] ושאר ירקות. בהצלחה. אה כן - אם הוא משאיר בגדים בבית לאחר שעזב - או לתרום או להשליך לפח. אין טעם להחזיק בזה יותר.

קרן 5 5

New member
השאלה היא מאיפה להתחיל

רק השבוע בעצם נפרדו דרכנו, הילד יגיע בעוד חודשיים, ואני רוצה עד הלידה לסגור את כל הסיפור ולהתחיל בחיים חדשים. לאן פונים? עם מי להתייעץ? איפה ללמוד את הזכויות והחובות שלי (ושלו)?

שיט,קראו לי לעבודה הלך הערב,ביי.

מחר בבוקר תהיה פה אני מקווה עורכת דין שתעזור לך. עד אז תיכנסי לאתר של ביטוח לאומי ותקראי...

ג ל י ן

New member
לגשת לעו"ד לפגישת ייעוץ

לא מחייבת . את בטוחה שזה מה שאת רוצה , לסיים ומהר. חייבת לשאול מי היוזם לפרידה? אוליי ההורמונים של ההריון פגעו בכושר השיפוט שלך. אוליי תחזרו , תלדי קודם כי ממש לא קל לגדל תינוק בין יומו לבד. אחר כך תחליטי החלטות גורליות , ברגע שתחזרי למצב הורמונלי סדיר. אני גם אישה ולא מתנשאת כרגע , פשוט היה לי מקרה דומה . מאמינה בלי להכיר אותך שמישהו דוחף אותך לסיים עכשיו והרגע הכל (או שאני טועה ), אך סבלנות , תלדי בשלום ואז תחליטי , לא קל לגור אצל ההורים אחרי שעוזבים בית כעצמאים.

למעלה