עדיין כוכבת...

רגב ת

New member
הבנות המתוקות שלנו../images/Emo9.gif

אז ככה אני נשואה 7 שנים ויש לנו 3 בנות חמודות הגדולה מיטב נקראת על שם חמותי ז"ל שקראו לה טובה אני לא מאמינה בשני שמות לרך נולד השניה רננה שם שאני מאוד אוהבת ובעלי הסכים השלישית הלל בעלי מצא את השם באינטרנט ואני אהבתי אני באה מבית כיפה סרוגה אנחנו גם 3 בנות ואני הצעירה 2 אחיותי עזבו את הדת ואני היחידה שממשיכה להיות דתיה

נוגלי

New member
הי רגב

כמה שאלות: בת כמה את ומנין? איך הכרת את בעלך? מה חשבת עליו בהתחלה? מתי התחלת עם הדיאטה? כמה את מעוניינת להוריד? כמה ירד?

רגב ת

New member
היי נוגלי

אני בת 33 מראשל"צ את בעלי הכירו לי ונפגשתי איתו פעם ראשונה רק כדי שלא יחשבו שאני בררנית אחרי שיחת הטלפון היו כמה דברים צולעים מבחינתי אבל החלטתי לתת לו סיכוי
בהתחלה חשבתי שהוא בחור נחמד אבל בגלל שאנחנו באותו גובה ולא גבוה ממני כמו שהיתרגלתי והעדפתי התלבטתי הרבה עכשיו זה נראה לי ממש שטויות אבל בזמנו זה הטריד את מנוחתי את הדיאטה התחלתי ברצינות לפני חודש בערך השאיפה של היעד הסופי כ 30 קילו ואני בתחילת הדרך ירדתי רק 2 קילו בינתיים

גאיה0

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

היי ספרי קצת במה את עוסקת בחיים (איפה עובדת)? איך הגעת לתחום. האם עשית דיאטות בעבר? מה הלקחים? מה תוכנית ההרזיה שלך היום? האם שאר בני המשפחה עברו לאורח חיים בריא איתך? שיהיה יום מקסים

רגב ת

New member
היי גאיה../images/Emo13.gif תשובות

בהכשרתי אני גננת בפועל אני מגדלת 3 בנות חמודות בתקווה לחזור למעגל העבודה בקרוב גיליתי ששהותי בבית לא גורמת לי להיות עקרת בית טובה יותר או אמא מסורה יותר
מעולם אני לא זוכרת את עצמי רזונת מדוגמת תמיד היה לי איזה 2-3 קילו להוריד כדי להיות פיגוזית אבל אחרי 3 הריונות ו-3 לידות דברים נראים אחרת העליתי בעיקר בהיריון הראשון בזכות משפטים בסגנון "בירה שחורה טובה לעובר" וכו' אין לי שום תוכנית אני יודעת מה לעשות וצריך לעשות אני מקווה שכשאוריד כמות מספקת של ק"ג ממני אלך לסטודיו C ואוכל לחזק את השרירים כן הבנות אוהבות את עוגיות הגרנולה

רגב ת

New member
בנות?לא מפריע לכן שהסתובבתי ברחובות חברון

רואה את הערבים סביב היישוב היהודי וחושבת מה שחושבת? אין ביניכן ולו שמאלנית אחת לרפואה?

לילית462

New member
וואלה, בלי לשים לב התפתח לי פה פורום ימני קיצ

ימני קיצוני ?!? אני שמאלנית, כל כך שמאלנית שאני לא גרה בארץ !!! (באמת ולא בצחוק) קשה לי לחיות בארץ, קשה לי שישראל היא ארץ אוכלת יושביה ובעיקר ארץ הורגת בניה. קשה שלי שבארץ הכל כל כך קשה, שהמתח באוויר ויש הרגשה שכל זיק קטן יכול להדליק פיצוץ אדיר (לטוב ולרע דרך אגב) לא רוצה לעשות יותר מילואים (הזמינו פעם אחת - לא הלכתי) לא רוצה שבעלי יעשה יותר מילואים (קיבל פטור של גיל לפני כשנה והיה בדיכאון מזה) ובעיקר לא רוצה שהילדות שלי ילכו לצבא. קשה לי עם הסכסוך קשה לי עם הקיצוניות קשה לי כבר אמרתי ?

גאיה0

New member
כיף להיות גננת

נשמע לי אחלה עבודה- למרות שהיא הרבה פעמים בטח קשה ומתישה, אבל עדיין נראה לי ממש תענוג לעבוד עם הקטנטנים. העוגיות גרנולה מעולות- אמא שלי הכינה בסופ"ש הקודם, כולם אהבו וחיסלו במהירות.

רגב ת

New member
נו בנות באמת../images/Emo3.gif

ניסיתי לחמם אתכן ולא הצלחתי איזה בעסה האמת?עבר לי אני לא יודעת מה אני אני נטולת דיעות פוליטיות כרגע גם אני חושבת שזה כיף להיות גננת
לבריאות על העוגיות גם אצלנו נהנים

../images/Emo6.gifעזבי, זה לא פורום פוליטי, לא ילך לך... אנחנו כאן כנראה עסוקות בדברים יותר חשובים - הטוסיק שלנו, הרגליים, הבטן, דברים ברומו של עולם מהסוג הזה ../images/Emo6.gif

יעל י

New member
כוכבת מיוחדת בשבוע מיוחד

שתפי קצת על היום שעבר...(רק אם יש לך כל לדבר על זה)

רגב ת

New member
../images/Emo16.gifיום הזיכרון קשה לעמוד על יד הקבר

של דוד של בעלי והמחשבות על אלדד מצד שני יש משהו מנחם בארוחה המשפחתית שהדודים מכינים אחרי האזכרה יש משהו בביחד הזה שתומך ומחזק אני מאוד אוהבת את המשפחה שלו -מהצד של האמא במיוחד בשל העובדה שלי אין משפחה גדולה

למעלה