עדיין חושב עליה

tykoosh

New member
עדיין חושב עליה

היי! הסיפור שלי הוא כזה. הכרתי שנה שעברה באזור פברואר בחורה נהדרת ומקסימה.. יצאנו בערך ארבעה חודשים והלך בסדר. ערב אחד פרץ בינינו ויכוח ובאמצע עזבתי את הפגישה איתה בכעס כזה ולא ידעתי מה לעשות. היא שלחה לי הודעה שתחשוב מה לעשות הלאה איתי אם אתה רוצה להמשיך או לא תחשוב ותחזיר לי תשובה יום למחרת בערב. היא התקשרה אלי יום למחרת ושאלה אותי "נו מה החלטת"? רציתי להגיד לה שאני רוצה קצת הפסקה אבל מה שיצא לי מהפה זה המשפט "לא נראה לי". היא רצתה להמשיך ישבתי עם עצמי והבנתי שטעיתי ושאולי לחצתי עליה קצת והיא צריכה את הזמן שלה אמרתי לה את זה ואמרתי לה אני רוצה לחזור. היא אמרה לי שהיא כבר לא יכולה להיפתח בפני יותר אחרי מה שאמרתי לה. שלוש פעמים ניסיתי לחזור אליה אבל היא לא יכלה והיא ידעה ויודעת שאהבתי אותה. לא מזמן נזכרתי ששכחתי משהו אצלה חשוב נסעתי אליה אתמול להביא את זה לא היתה לי בריריה ולא רציתי גם. היא ישבה אצלי באוטו ודיברנו סתם על מה קורה מה חדש לא רציתי להגיד לה מה אני עדיין מרגיש כלפיה. רק דבר אחד היא רמזה לי. שאם זה באמת האהבה של שנינו אולי ניפגש יום אחד ונדע את זה בינתיים כל אחד בדרכו. אני שואל אתכם שתי שאלות: האם באמת ככה בחורה נסגרת ככה בשניה בגלל משהו קטן? אז מה קרה? רציתי הפסקה קצת והסברתי לה את זה והיא הבינה יחסית בגלל זה זהו? אחרי שראיתי אותה אתמול אחרי הרבה זמן היא חסרה לי יש משהו כדי להחזיר את זה אחורה? מה לומר לה עוד שלא אמרתי?

תגובה

אני לא בדיוק מבין מה זו הפסקה, גם בהפסקה צריך לומר שלום ולשוחח לפעמים אולי לא להפגש. אם היא סגורה נסה לפתוח אותה בכך שתפתח אתה שיחות מתענינות בחייה ומשתתפות ברגשותיה, וגם תענין אותה בחיים הרגשיים שלך.

כן,

יש בחורות שנסגרות ככה בשניה.אבל עזוב מה שהיה, היה. מה לומר לה שעוד לא אמרת? אממ....אולי שאתה אוהב אותה והיא חסרה לך?!אל תשחקו משחקים של כבוד. נכון יכול להיות שאם אתם באמת אחד בשביל השני,אז תפגשו יום אחד,ואולי היום הזה יהיה מאוחר מדי וחבל. אל תפספס!

nickstd

New member
יש כאלה בחורות

שנסגרות בשניה... תנסה באמת לדבר איתה. לומר לה את כל מה שאתה מרגיש. את שכתבת כאן. ואם זה לא ילך, תצטרך להמשיך הלאה... אבל לפחות עם לב שלם...
בהצלחה...

galim or

New member
היי

אני חושבת שאם אתה אוהב אותה ורוצה להחזיר אותה אליך, תגיד לה את מה שאתה מרגיש .... אל תוותר. תראה איך היא תגיב, ואם היא תסרב ולא תרצה לחזור תנסה לשכוח אותה ...

למעלה