עדיין בדיון...

oferplone

New member
תל אביב רולר כחלק מעיריית תל אביב

הקבוצה קיימת כבר יותר מ -6 שנים. אליק מינץ, ממקימי הקבוצה העלה רעיון למסד את הקבוצה ולצרף אותה כחלק מפעילות עיריית תל אביב. כיום הפעילות היא "לא מאורגנת". בעולם קיימת קבוצת החלקה שבועית לילית בכל עיר גדולה היוזמה היא טובה ממספר סיבות 1. אישור חוקי לפעילות הקבוצה 2. מתן כסף לחובש 3. בטיחות – סגירת כבישים 4. אבטחה – לווי משטרתי 5. פרסום – הגדלת הקבוצה כיום המשטרה והעירייה נגד הפעילות, ואפילו המשטרה רשמה מספר דוחות לחברי הקבוצה בזמן שנסעו עם הרולר על הכביש. אין צורך להסביר מדוע קבוצה כזאת חייבת להתקיים... מצורף קישור למצגת שערכתי עם אליק בנושא. מה דעתכם? http://plone.org.il/tarollers/presentation/

נתן.ל

New member
המשטרה והעירייה כחלק מהצרות עין

הכללית של הבירוקרטיה נגד ההתארגנות כמו שהם נגד כל דבר שטוב בעיר הזאת כמעט. סופסופ יש כאן התארגנות אמיתית ללא מטרות רווח למען הכושר והכייף בלי שאפאחד יפסיד משהו מזה ובלי שאפאחד ירוויח(כלכלית) מזה והנה מגיעים הבירוקרטים האפורים לתקוע לנו מקלות בגלגלים(תרתי משמע) אם תל אביב תרצה אי פעם להחשב כאחת מערי העולם המתקדמות היא חייבת לעזור ולעודד פעילו שכזאת ולא לפגוע בה. פריז, ניו יורק, שטוטגארט, לונדון ועוד ועוד ערים ראשיות בעולם לקחו את מסע הרולרס תחת חסותם ומראים דאגה לכייף לספורט ולאיכות הסביבה בעירם
מתי תיהיה גם לנו את הפריוולגיה? אני יודע שיש עוד רבים וטובים של מחליקים אשר אינם מעיזים להגיע ולהשתתף בTAR בימי שלישי כי הם פוחדים מהמשטרה. המשטרה והעירייה שבמקום לעזור לנו להרים את המוראל והמצברוח בעיר רק גורמים לנו להיות עבריינים בעל כורחינו.

fishey

New member
אולי נפגין ....

וככה אולי נוכל לזכות בהקרה של המוסדות בקיומינו .... אולי זה יעזור למסד את הקבוצה ... אפשר לעשות רונדלים סביב העיריה ככה בטוח הם יראו אותנו ....

yoman321

New member
../images/Emo45.gif

בואו סתם נפגין! נעשה סרטים בצבעים מגניבים ונחלק ברחוב ... אבל באמת שזה קצת מיותר , אולי יהיה נחמד שלא היו נגד או אולי אפילו לקבל הכרה אבל בטח שמיותר לערב ת'עריה בפעילות ,מספיק שלא יתנגדו לה

J u n k y

New member
אולי זה יעזור...

מחקר של ארגון ה - AAA שסוקר את התפתחות הרולר כלי תחבורה.

yoman321

New member
אבל אבל אבל...

זה באנגלית
...
A זה האות הראשונה באנגלית AA זה אירגון "אלכוהוליסטים אנונימים".. מה זה AAA ???

~אני מאוד נהנת מהמצב כפי שהוא כיום~

עריית תל אביב יכולה לעזור לקדם נושא מסויים רק אם הוא חלק רשמי ממנה? היא לא יכולה לתמוך סתם ככה יוזמנות אזרחיות שנעשות בתחומיה? או לפחות לא לדכא אותם אלא אם הם חלק בתוכה? לדעתי מאוד בעייתי להפוך את הקבוצה לפרוייקט של הערייה, זה מביע מסר שהתארגיונות ספונטניות של כמה תושבים לא יכולות להחזיק מעמד כל עוד רק החברים עצמם מנהלים אותם, שפרוייקט גדול חייב להיות בידיים של מישהו בחוץ שיארגן את זה עבורם. אבל תביטו סביבכם:מדובר ב100-200 איש עם המון מוטבציה להרים את הפעילויות, ויש שפע מעורבות, אכפתיות ודאגה להמשיך לקיים את הTAR ,בשביל כולנו. זה נראה לי המצב מדהים, ושאנחנו ממש לא זקוקה לניהול של מישהו מלמעלה (בתכלס, מי מבין בהחלקה על רולרבליידס יותר טוב מחברי הקבוצה?). קבוצת אנשים לא יכולה להנות בלי שהערייה תנכס את זה לעצמה? אני לא רוצה להיות תלויה בערייה, אני רוצה יוזמות מקומיות של חברים עם תחביב משותף, ושהתשוקה וההנאה הכנות האלה הן שממריצות את הפרוייקט שלהם. ואנחנו הדוגמה הכי טובה שמקרים כאלה קיימים, וזה עובד נפלא, בעקביות ובכייפיות, אז למה להעביר את זה לידי הערייה ? התפקיד היחיד שהיא צריכה למלא זה לא להפריע לנו, תושביה, להנות. (ואפילו את הבקשה הצנועה הזאת הרשויות לא מצליחות למלא!) לא ראיתי באף אחד מהיתרונות שנמנו בהצטרפות לערייה תועלת מזהירה-
אישור חוקי? קבוצת אנשים שנפגשת בשביל להחליק יחד בלילות בלי להפריע לתנועה המעטה בהחלט לא חורג ממסגרת החוקי. הרחובות הם שטח ציבורי, בשביל מה הם שם אם לא בשבילנו? אם כדי להתחמק מההטרדות המשטרתיות נצטרף לערייה זה רק יחזק את הבעייה שאומרת שכמה חברים לא יכולים ללכת יחד בתמימות וכנות (בלי אינטרסנטיות אנוכית מלבד ההנאה מהקבוצה) להרים פרוייקט בלי שיתנכלו להם בתירוצים מגוחכים. אז יעזבו אותנו בשקט אבל הבעייה נותרה ואפילו הוחרפה, והיוזמות הבאות ידפקו. תעצרו ותחשבו על זה שניה- זה נראה למישהו הגיוני שכמה אנשים צריכים להיות חלק מהערייה בשביל שיתנו להם להחליק יחד
הגנה משטרתית? מפני מה? הם כרגע הגורם שצריך להגן עלינו מפניו. (אני באופן אישי מרגישה מאוד בטוחה עם עוד 200 מחברי המחליקים אגב
)
סגירת כבישים? זה יפתח תלות בערייה, שתצמצם משמעותית את מרחב הפעולה (פיזית) שלנו, למה שנגביל את עצמנו? מלבד זאת, אני לא הייתי רוצה שיחסמו מעבר של אנשים אחרים בשבילי, זה באמת מיותר. (חוצמיזה לא נראה לי שהערייה תמהר לסגור דרכים)
מימון חובש ופירסום ? אלו יכולים להיות יתרונות חביבים אבל במצב כמו שהוא אני לא רואה למה שלא כל אדם יתרום מעט מכיסו בשביל שכולנו נרגיש בטוחים יותר במקרה פציעה. פרסום- כבר עכשיו יש 200 פרטים מלאי מרץ והתלהבות שמפרסמים נפלא את הקבוצה, כולל כמובן את הפורום הזה ונסיעות הליליות עצמן. באמת שווה להשליך רעיונות בסיסיים לגבי הזכות שלנו להתארגן ולהנות בעצמנו בשביל שתי שורות לקוניות בפירסום של הערייה?

Abysss

New member
תגובה עניינית

אם את רוצה תגובה עניינית, אז הנה לך. א. קבוצה של מאות אנשים שמתאספים ביחד ללא אישור זוהי התקהלות בלתי חוקית. ב. הכביש על פי חוק מוגדר כנתיב תנועה לכלי רכב ולא למחליקים, ולכן גם זה לא חוקי. ג. גם אם לא נעבור באף רמזור אדום, אנו עדיין מהווים "הפרעה לתנועה". אלו הן רק כמה נקודות קטנות לתשומת ליבך. מה לעשות, אנוחיים במדינה עם חוקים דביליים ונמצאים תחת משטר חרום (עניין ההתקהלות הבילתי חוקית) אני לא בעד מסירת השליטה לעיריה ולרשויות, אבל אם היינו יכולים לקבל זוג שוטרים על קטנועים לפתיחת צירים וסיוע במקרה הצורך, כמה מכשירי קשר או מירסים לזמן הפעילות, וכמה ג'ריקנים עם מים בנקודות שיקבעו מראש, אין ספק שזה היה מקל על הנסיעה ומשפר את הביטחון והבטיחות. יש מבין?

yoman321

New member
../images/Emo12.gif

"התקהלות בלתי חוקית" ?? זה באמת נכנס להגדרה כזאת? ואם 5 אנשים הולכים למועדון בלי לדווח את זה לעיריה? ואם כבר נתתי דוגמה, אז נגיד אני ועוד 199 חברים טובים שלי מחליטים ללכת לטיילת ואז לים , זה גם "התקהלות בלתי חוקית" אני לא חושב שאפשר לבוא בטענה שזה "התקהלות בלתי חוקית" (לגבי שאר הנושאים צריך לבדוק, אבל לפי דעתי החוק היבש לא מתיר נסיעה על המדרכה יותר מאשר על הכביש, אז עדיף כבר על הכביש

Barvazoom

New member
מסכימה!

היית צריכה לחשוב רגע לפני שכתבת את מה שכתבת.... והנקודות המעטות שניתנו לך בתור תשובה עניינית רק מראה כמה רחוקים אנחנו אם רולריסטים (כמוך... : ) ) לא מבינים מה אנחנו עושים בימי ג'..........

forestdevil

New member
אה... בקשר למכשירי קשר...

אני מנסה לארגן משהו...
אגב, מישהו פה לא מכיר אותי?

Barvazoom

New member
ראה הודעה קודמת שלך.... ../images/Emo108.gif

שאלת בהודעה קודם אם יש משהו שלא מכיר אותך........

נתן.ל

New member
יאללה סולחה ../images/Emo24.gif

תעשו הכרות: דוויל -> ברווז -> בארית. עכשיו כולם מכירים

forestdevil

New member
נתן נתן... הם מכירים, הם סתם עושים

'תעצמם!!!נו, זה אני, זה שעוקף אתכם תמיד בTAR.... לא זוכרים?
עם קשת...

למעלה