עדיין בדיון

oferplone

New member
מישהו פה יודע צרפתית? חוקי פריז

חוקי רולר שקשורים לקבוצת החלקה בפריז אשמח אם מישהו יכול לעזור בתרגום

תשתמש במילונים הבאים:

babelfish: http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr google: http://www.google.com/language_tools?hl=en תחפש את האופציה translate a web page ותעתיק לשם את הכתובת של האתר שאתה רוצה לתרגם. התרגום יוצא מעפאן תחבירית, אבל אפשר להבין את הרוח של הדברים. (הלינק שנתת מסתיים ב-#PPP. באתר babelfish תצטרך להוריד את הסיומת הזאת אחרת הוא יתן לך מסך שחור. בגוגל לא היתה לי בעיה כזאת).

oferplone

New member
הצלחתי-מסמך עם חוקי רולר פריז

מצורף קובץ עם החוקים של רולר פריז באנגלית הקבוצה היא תחת עיריית פריז!

נתן.ל

New member
וזה מוביל אותנו לשאלה האמיתית

האם אחנו באמת רוצים שקבוצת הרולר תיהיה ממוסדת? ועוד תחת העירייה - רחמנה ליצלן

oferplone

New member
נכון מאוד! ודרושים מתנדבים

יש הרבה יתרונות להיות תחת העירייה ועובדה היא שבפריז גם עשו את זה אחרי שנים של החלקה לא תחת העירייה. 25,000 איש כל שבוע והכל תחת העירייה. פרסום, כסף, סוף לדוחות ועוד, והקבוצה תגדל יותר! דרושים מתנדבים לעבור על המסמכים ולהציע רעינות המסמכים נשלחים למשרד התחבורה ולעיריית תל אביב אתה מוזמן לפתוח דיון על העניין - תל אביב רולר תחת העירייה

נתן.ל

New member
אבל אני ממש לא מעוניין במיסוד

אולי זה פעל בפריז כי המנטליות שונה. אני רק חושב על כל ההגבלות שיטילו עלינו בארץ ויוציאו לנו את המיץ. תמיד יבוא איזה פקיד אפור שיטען שהמדינה עסוקה בטרור ופשע ורצח ואין זמן לכמה רולרים שמפירים את החוק(שלא קיים) ויטרפד את הכל. לא צריך מיסוד. לא רוצה הגבלות. העירייה ידועה בכך הלכל הפקידים שם האצבע תקועה כל כך עמוק בתחת שאם כבר הם יוציאו אותה משם וינסו לעשות משהו - זה יסריח
לא תודה - הכי טוב להשאר כמות שאנחנו. אם דוחות זו הבעיה, נלמד להתחמק מהם.

oferplone

New member
אתה טועה - הסיבה היחידה שהקבוצה

קיימת עד היום זה אליק לא ראיתי שהאנשים מהקבוצה מוכנים לעשות משהו כמו שאתה אומר לטובת הקבוצה אולי 5 אנשים גם כשמקבלים קנסות כל אחד משלם מעצמו ואף אחד לא משתתף לא בפגישות עם העורכת דין, לא בפגישות שהיו עם המשטרה אף אחד לא עוזר בדברים האלו זה ממש נוח לבוא כל יום שלישי אבל תדע שיש דברים מעבר איך בדיוק תלמד להתחמק מהדוחות?

נתן.ל

New member
אני חושב שאתה טיפה טועה

יש המונים שמתגייסים לטובת הקבוצה. ראה את כל אתר הרולר - הכל שם זה בהתנדבות. אנוכי מנהל את הפורום הזה - בהתנדבות. כל האירגון של המסלולים בכל מקום - התנדבות. כל ארגון של האירועים(טיולים, פיקניקים, אירועים) - הכל נעשה בהתנדבות למען הקהילה. ממה שאני מכיר את העירייה והמשטרה אני, אישית, חושב שיהיה עלינו הרבה יותר מגבלות מאשר זכויות - וזה אני לא רוצה

oferplone

New member
כל מה שאתה אומר הוא לא לטובת הקבוצה

נתי עשה טובה פיקניק וטיולים זה לטובת יום שלישי בערב? לא ענית לי בקשר לדוחות המשטרה?

נתן.ל

New member
זו היא עוד נקודה

כאשר קבוצת תא"ר תיהיה ממוסדת. זה יתן לשלטונות תירוץ למה כדאי להפסיק את פעילותן של שאר הקבוצות. שאר הקבוצות אינן מספיק גדולות כדי לקבל ליווי משטרתי והכרה ממסדית והן פשוט יבוטלו כי המשטרה לא תתן לנו להחליק בקבוצות. בטח שלא על הכביש. עדיף להשאר במחתרת.

Barvazoom

New member
דעתי חלוקה ביני לעצמי.... ../images/Emo108.gif

הסקר נותן שתי אופציות ברורות. או ליווי משטרתי או העדר התערבות. אני רואה את זה קצת יותר מסובך ומורכב. כשיש התערבות יש אכן החלטות שלא נוכל לשנותם אבל מצד שני יהיה לנו גיבוי, כ"א שישמור, הרשאה ויכולת לעשות יותר פעילויות תחת חסות העירייה ואישור משטרתי. מאידך, התערבות יוצרת גם מקום לבקשת "טובות" והרגשה שאנחנו חייבים למישהו משהו.... בעיה.

Barvazoom

New member
הנה דעתי. ../images/Emo108.gif

אני חושבת שאם היינו בכמות של הפריז רולר למשל אז היה מתבקש שהמשטרה תתערב ושאכן נקבל הכרה מהעירייה. אבל מאחר ואנחנו לא בכמויות האלו ונראה לי שהאנשים הקבועים שבאים לתאר לא מהווים גרעין רציני וגדול של "חבורה" לא נראה לי שכדאי או מתאים לבקש את האישורים האלו. כל עוד הפעילות נשארת במצב הנוכחי עדיף שההתארגנות תשאר כפי שהיא היום. אני לוקחת בחשבון שאולי אני טועה אך שאלתם לדעתי וזו היא.

למעלה