עדיין באותו נושא

heli5

New member
עדיין באותו נושא

אני רוצה להתפרסם לא משנה לי ביאזה דרך (לא שירה ולא דברים.....) קראתי קודם שאמרתם לפנות לטייק טו.... מה זה? איך ניגשים לזה? ועוד שאלה מי שעונה לנו על השאלות קשור לעולם הפרסום?

JONE BOY בת

New member
זה חרא של סוכנות

אני לא מציעה לך להרשם בסוכנות "טייק טו" כי משם לא תתפרסמי , הם לרוב מתעסקים בניצבים ולא בשחקנים . ואם מתקיימים אצלהם אודישנים הם תמיד נותנים עדיפות לאלו שמגיעים מסוכנויות מקצועיות של שחקנים. אני אישית לא ממליצה

heli5

New member
למי לפנות?

מאיפה את כל כך מתמצאת בסוכנות הזאת ואם את לא ממליצה עליה אז על מי כן את ממליצה? ואיך ניגשים לשם? ועוד משהו שאני לא מבינה , מי עונה על השאלות סתם אנשים שקוראים את השאלות , או באמת מישהו שמבין ובא מהתחום הזה?

sapsapsap

New member
תקראי מתוקה..

רוב האנשים שרושמים פה בפורום הם בניי 16-17 גג 18... אני לא מאמין שמישהו מביניהם למד משחק 3 שנים... תגיעי איתי למסקנה שאין פה מישהו שלמד משחק {אני לא מדבר על תאטרון בבית ספר...ולא על חוג דרמה..אני מדבר על מ-ש-ח-ק טהור..:)} נתחיל מזה שמי שרוצה להתפרסם חייב וצריך ללכת לסוכנות שמייצגת שחקנים.. והנה הבעיה..לא למדתם משחק..וצריך להראות להם תעודה על כך.. לכן.. מי שרוצה להצליח..ולפחות לנסות להצליח שיתחיל להזיז דברים.. אני מדבר על זה שתשלחו ללבנה חכים את התמונה שלכם כולל פרטים {אני עשיתי את זה ..לא שילמתי כסף והגעתי כבר ל-2 אודישנים של פרסומות..} תזכרו שבגיל הזה אתם לא באמת מצפים להיות מירי בוהדנה או יהודה לוי ההבאים.. הם עברו כשהיו קטנים בידיוק את מה שאתם עוברים..ככה זה.. הכניסה לעולם הזוהר הזה קשה מאוד לא תמיד יש פרוייקטים כמו של "הוט" או לחילופין של "יס", ולכן אתם צריכים להירשם לסוכנות , כמו טייק טו, בכדיי שישלחו אותכם לאודישנים, מחפשים גם צעירים לסרטים ותוכניות? יופי אם יהיה להם הם ישלחו.. אגב הייתי באודישן של "הוט" והיה מזעזע! יש לי את היתרון של האופי לפחות:) {סססתם צוחק:}}

sapsapsap

New member
את הכי חשוב..שחכתי!

שחכתי לאמר שאל תאבדו תקווה בחיים! שמי מיקי ועוד תשמעו עליי!:) אני בטח שלא הולך לוותר כי בתוכי אני יודע שיהודה לוי לא יותר טוב ממני.. ושאני יכול להצליח כמוהו ואם לא כמוהו אז יותר.. :))))))) ואין שום קנוניה לגביי "הוט"..תתנו להם הזדמנות אייך הם כבר איכזבו? הם חוברו רק לפניי חודש!! לעזעזל@!! ואחריי חודש הם יצאו בפרוייקט.. אני מצפה לעוד דברים מהסוג הזה.. אפשר להרשם לטייק טוב באתר שלהם.. הם יזמינו אותכם לשיחה\ראיון קצר ומשם הדרך סלולה.. א-ל ת-ו-ו-ת-ר-ו-! למי שבאמת יש את זה שלא יוותר..אפילו לא לשנייה! נסכים ונאמר את האמת..רובנו לא נתקבל לפרוייקט..אני כבר שללתי את האפשרות אבל אני יגיע לכמה שיותר אודישנים:) באמת באמת בהצלחה לכולם פה!! תחזיקו מעמד...אל תצפו לתשובה חיובית..:(..אתם סתם תתאכזבו ואם תקבלו תשובה חיובית..אז בהצלחה באודישן הבא... רות סוף..,..מיקי -ל-

JONE BOY בת

New member
אז ככה:

הסיבה שאני לא חושבת שדרך סוכנות "טייק 2" תגיעי לאודישנים מכיוון שזו סוכנות המונית , רשומים שם הרבה אנשים שרובם לא מבינים בשיט במשחק אבל רוצים להתפרסם. הסוכנות הזו מתעסקת לרוב בליהוק של ניצבים והרבה פחות עם ליהוק שחקנים מתוך מאגר האנשים הרשומים אצלהם. אני אישית הייתי רשומה שם והשתתפתי פה ושם כניצבת והגעתי לכמה אודישנים. אבל גם באודישנים שהייתי נתנו זכות יתרה לאנשים שבאו מסוכנויות מקצועיות יותר כמו למשל "לבנה חכים" וכו... לכן אני מסכימה עם מה שנאמר כאן.אני אכן ממליצה לפנות לאותן סוכנויות מקצועיות ולנסות , אף על פי שהם מקבלים לרוב אנשים שלמדו משחק. (מצד שני , אף אחד לא מצפה מנערה מתבגרת להספיק את מה שאנשים אחרי צבא מספיקים). אז שווה לנסות וסתם לידע כללי , אני ממש לא בת 16 , אני בת 27.

למעלה