עדיין אין לי תשובה...

Light woman

New member
לא יביסו.הם יהרסו את העולם הדיגיטלי

וישליטו טרור בעולם! מוהאהאהא! בעע... זה סוד, אבל הנשק הסודי הוא נימון! הוא נראה טיפש, הוא טיפש, אבל הוא הנשק הסודי!

לא הבנתי

אבירי במלחות ילכו לעולם האמיתי?או שימותו ויקחו להם את הנתונים ומה עם חבורת הילדים החדשה ומה לעזאזל נימון הוא דפוק איך הוא נשק סודי תסבירי ליייייייייייייי

Light woman

New member
^^; באמת אני לא יודעת יותר ממך...

ואני לא מבינה למה אתה רוצה לדעת, אבל בכל זאת
ה
מגנה גרוגומון וגריימון עתיק יתמזגו לסוסאנמון, (בזכות נימון, אבל לא מראים את זה! נימון הוא המפתח לכל מה שקרה! כמו שקטרפי הוא הפוקימון החזק ביותר, ושאין אין אין על שמוליק!^^) ויכסחו לכולם ת'צורה, כי הם הטובים^^ לדעתי לחדשים שהגיעו ממש מתאים להיות הלוחמים החדשים שהיו פעם רעים, ויכול להיות שזה יקרה. אני חושבת שהאבירים המלכותיים יגיעו לעולם האמיתי והחבורה תחזור כדיי לעצור אותם^^ יחי נימון^^

lgmtk

New member
../images/Emo32.gifאפשר לדעת בת כמה את? אהבתי את

התמונה ששמת בפרטים........במיוחד את פיקורו.....

CoolBoy14

New member
לוסמון הוא בן (../images/Emo58.gif)

הייתה טעות בשם הפרק- "לוסמון הופיעה מחדש" היא אמרה בצחוק שנימון הוא הנשק הסודי...
חבורת הילדים יחזרו לעולם האמיתי נראה לי בפרק הבא אני לא זוכר ממש מה יקרה עם אבירי המלכות אבל יביסו אותם...ואת לוסמון יביס סוסנומון (בפרק האחרון) שהוא השילוב של גריימון קיסרי ומגנה גרורומון (אתם בטח יודעים את זה כבר..) בהתחלה הם יביסו את לוסמון אבל אז כאילו יתברר שהם רק הביסו את הנתונים הטובים שלו או משהו כזה ומכל הנתונים הרעים תהיה איזה ביצה או משהו שתגדל ואז יהיה לוסמון אחר שיוולד מחדש או משהו כזה ואז הם יביסו אותו באמת....

Light woman

New member
נימון הוא באמת הנשק הסודי!!!

יחי נימון! בזכות מה נראה לך שכולם גדלו? כי נימון נתן להם את הדיג'יכלים, ואז אופנימון שיחדה אותו ול'קחה את כל הקרדיט לעצמה!@

Hikaru

New member
אין גם הוכחה שהוא בן :) (../images/Emo58.gif)

לדיג'ימונים אין מין. הם gender-less. כך רנאמון אומרת בדיג'ימון טיימרס. לדיג'ימונים יש אופי של זכר ונקבה, וגם מראה של זכרים ונקבות, אבל הם עדיין gender-less. *WARNING: SPOILERS AHEAD* בקשר לאבירים? לוסמון יהרוג אותם ויקח להם את הנתונים. הילדים יצטרכו להלחם בלוסמון במצב Fallen, שהיא צורה חזקה מאוד. כמו כן הם ילחמו בצורת המגה (אמריקה)\אולטימייט (יפן) שלו, לוסמון מצב Satan, שאנשים ביפן יראו אותו על באמת. לאחר מכן.....הם ילחמו בצורה מיוחדת שלו שנקראת לוסמון Larva, וכשהם יביסו אותו הם יחזרו הביתה.

Hikaru

New member
?!

it זה משהו שהוא לא בן אדם. כן נכון זאת היתה טעות טיפשית שלי. אבל בכל זאת, איך תציין משהו שהוא gender-less? =\ טוב אין לי יותר כוח להתווכח על זה. שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה :)

CoolBoy14

New member
אני לא מתווכח איתך

אין לי מושג מה לוסמון אמור להיות במקור אני רק אומר לך שעברית תרגמו את זה שהוא בן

The Dark SSJ

New member
יש לי חצי הוכחה שלוסמון היא בת

ללוסמון יש התפתחות שנקראת לוסמון פולדאון (Lucemon FallDown). אין ספק שהיא בת. כדי לראות למה אני מתכוון, תכנסו לקישור שהבאתי (תחת הכותרת 'עונה חדשה, או רק מאנגה?'), כנסו לדיג'יגקס (לא משנה איזה מהשלושה בבחירה), וחפשו את לוסמון פולדאון. אתם כבר תראו למה אני מתכוון. ד"א - אם האתר לא עולה לכם, נסו שוב אחרי כמה דקות. האתר קורס הרבה עכשיו, משום מה.

Hikaru

New member
הוכחה? איזו הוכחה?

לוסמון מצב Fallen הוא -בן-. שתראי אותו בתוכנית אתם תראו שהוא -בן-. -_-

The Dark SSJ

New member
באמת?

ממתי לבנים יש שפתון? ואם תעקוב אחרי ההוראות שלי, תראה שאי אפשר שלא לחשוב שהיא בת!

Hikaru

New member
חחחחח

אני ראיתי את כל פרונטייר ואני יכול להגיד לך שלוסמון הוא בן =) לפחות ההתפתחות. גם קרוסיידרמון (רודו-נייטמון ביפנית) הוא בן! ובאמריקה הפכו אותו לבת. מראה יכול להטעות.

למעלה