עדיין אין כיוון אבל

מורנג

New member
עדיין אין כיוון אבל

כל מה שאני יודעת הוא שאני בחורה שאוהבת לעבוד עם הידיים - לדוג' אני מאוד אוהבת לעסוק באומנות (בעיקר פיסול) אבל רק בגדר תחביב... ואני מאוד רוצה לעסוק בתחום הרפואה (הפסקתי לימודים בביולוגיה כי הרגשתי שאיני מתקדמת לשום מקום) השאלה היא איזה תחום פחות או יותר יכול לספק אותי- פיזיותרפיה/ריפוי בעיסוק? יש גם דבר כזה עבודה עם בע"ח למטרת ריפוי (אם אני לא טועה) כל תגובה תתקבל בברכה

AMI-101

New member
yes

כן, כן, וגם כן, כן there is also a field called art therapy that may also interst you how about vetrinary assistand or a vet? there is a sub specialty area in PT called animal physical therapy as well as hippotherapy (working with pt's on horses) think hard, try to see what is the best fit for you keep in mind this is what you will do 8+hours a day 5-6 days a week for many YEARS you better love what you do:) OK?! Ami

נשמע לי

נשמע לי שמבין כל המקצועות שהוזכרו, המקצוע שיענה על מירב הנטיות שלך הוא דווקא הריפוי בעיסוק, ולא הפיזיותרפיה. הוא גם קשור לרפואה, גם עובדים עם הידיים, ואפשר לשלב בו גם אמנות (מלאכות יד) וגם עבודה עם בעלי חיים. יש ב"תפוז" גם פורום ריפוי בעיסוק, בו את יכולה לדבר עם בעלי/ות נסיון בתחום. בהצלחה!

למעלה