עדות של גבר נוצרי שעבר טיפולי המרה

• פותח הנושא dkey
  • פורסם בתאריך

dkey

New member
עדות של גבר נוצרי שעבר טיפולי המרה

דעתו על דת ונטיה היום: My unsolicited advice, if you're struggling with merging your sexuality and spirituality? Lighten up on yourself as a first step. Self-acceptance is an incredibly powerful, and immediate, healer. Ultimately, that's all I needed to finally connect with life (and in my opinion, with God). מה הוא הרגיש בעקבות הטיפולים: I had never felt lonelier, and I was darkly depressed. My soul felt dead, and so did I. My innate joy was buried in shame every day. I hated myself more than ever.

dkey

New member
ובאותו ענין: סערה בארה"ב סביב ילד

שנשלח למחנה קיץ לשינוי הנטיה. מה שמעניין במיוחד הוא עמדת רשויות הבריאות במדינת טנסי שם פועלת הקבוצה הספציפית: the Tennessee Department of Health began an investigation and notified the unlicensed group that it appeared to be functioning illegally and could potentially be referred to the county district attorney for prosecution. אני מזמן תוהה מדוע רשויות הבריאות בישראל לא עושות דבר בענין.

סיבכתנו רבינו

אני בספק אם כל הגולשים כאן דוברים אנגלית מעבר לרמה הבסיסית (לפחות אני..) אז מדוע שלא תתרגם? תודה

dkey

New member
מצטער אבל אין לי זמן

תמיד לא מאוחר ואף מומלץ לשייף את האנגלית

אמרת 2 דברים

בקשר לזמן אז ברור שיותר מהר לכתוב בעברית. לגבי שיוף האנגלית תשאיר את זה למחוזות אחרים, כתבת זאת כדי שיקראו ואם אנשים לא מבינים אז מה התועלת.. ובאשר להמלצה אני יכול לרשום לך רשימה של דברים קצת יותר מומלצים לעשות

hpdn

New member
../images/Emo131.gifתרגום חופשי של העדות

בשל הערה בנושא הקריאה של הטקסט באנגלית הרשיתי לעצמי לתרגם את הטקסט (התרגום אינו תרגום מקצועי ולשון האם של המתרגם היא עברית) להלן התרגום: דעתו על דת ונטיה היום: אם תשאלו לדעתי , אם אתם נאבקים בשילוב בין הרוחניות לאמונה ? בשלב ראשון אל תהיו קשים עם עצמכם. קבלה עצמית הינה חזקה באורח מדהים ומהוה מרפא בלתי אמצעי. בסופו של דבר זה כל מה שאני צריך בכדי להיות מחובר לחיים (ולדעתי ,עם הקב"ה) מה הרגיש בעקבות הטיפולים: מעולם לא הרגשתי יותר בודד, הייתי בדכאון עמוק הרגשתי שנשמתי מתה, שמחת החיים הטבועה בי נקברה בבושה בכל יום . שנאתי את עצמי יותר מאי פעם.

למעלה