עדותו של תייר!

אשור

New member
עדותו של תייר!

כאחד שלא גר בהוד אך נאלץ עקב אילוצים מישפחתיים להגיע לעירכם,הרייני מצהיר בזאת שפרנסי העיר שלכם הופכים את עירכם ממושבה ירוקה ופורחת כפי שהיכרתי בעבר לאיזשהו סלאמס מצחין כמו בת ים.היתרון שלשל בת ים על הוד השרון שלבת ים לפחות יש חוף ים שלמרות שעסקני העיר שלה משתדלים להורסו הוא עדיין החוף הכי יפה בארץ. ומה יש בהוד השרון?וילות לנובו רישים וציר תנועה סואן שיהפוך בקרוב לשורה של מיגדלים גבוהים ומכוערים.רק שלא יפגעו בקונדיטורית וילהלם.

La Gamba

New member
להוד השרון עדיין יש את נחל הדר

ואת הקנה, חבל שלא מבליטים אותם ומשקיעים בהם. ציר התנועה היה קיים שם מאז ומתמיד. אך נכון, המגדלים הבולטים ממש הורסים, שלא נדבר על צפון העיר, שהלכה שם הבנייה הנמוכה.

PiNk FrOg

New member
ווייי...../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אוקי... אז זה הולך ככה... דבר 1: הוד השרון היא עיר מדהימה, ואנחנו לא חייבים לך שום הסבר כדי להוכיח את זה... דבר 2: "אילוצים" עלאק... אף אחד לא מכריח אותך לבוא לבקר בה... דבר 3: מה זה אמור להביע?? מה אתה עושה בפורום?? רואים שאתה סתם רוצה תשמת לב... קיבלת, מרוצה?? יופי... טוס מפה! וזהו
היה נחמד להכיר...

ApA1800

New member
לבת ים גם יש

קבוצת כדורגל יותר טובה משל הוד השרון... ואם אתה חושב שחוף הים של בת ים הכי יפה בארץ אז מצבך קשה

ApA1800

New member
אנחנו באר טוביה חצור?

כי הוד השרון היא מרכז טבלה...

La Gamba

New member
אני לא מעודכן בשנה הזאת

אבל שנה דעברה, ניצחנו את האליפות.

La Gamba

New member
מה?!

אני זוכר כרזה ענקית בכיכר הנשיא, שמברכת אותנו על הניצחון!

ApA1800

New member
מטה אשר לקחה את האליפות

ואם אני לא טועה אז גם את הגביע

למעלה