במקרה נתקלתי בהודעה שלך...
לי יש אותה אבל אני גרה בארה"ב. אין לי מושג אם מוכרים אותה בארץ.
יתרונות:
עריסה - מעולה! הבייבית שלנו ישנה בחדר איתנו בחודשיים הראשונים עד שהעברנו אותה למיטה שלה בחדר שלה והיא ישנה בעגלה והיתה מרוצה. העריסה גדולה יחסית ויכולה לשמש הרבה זמן.
משקל - יחסית לעגלות אחרות היא די קלה (אם כי זה ממש לא לוקסוס לעלות איתה יותר מגרם מדרגות אחד.
נוחה - יחסית לעגלה של אחותי - אינגליזינה - נוחות המעבר איתה נהדרת אבל היא לא נוחה כמו עגלה עם גלגלי אויר. מצד שני גלגלי אויר עלולים להתפנצ'ר. הקיצר, לא היתה לנו בעיה לנסוע איתה, גם על מדרכות וגם על שבילים בגינה הציבורית.
יפה - קנינו צהוב מאיה וזה מאוד יפה עד היום ומאוד שימושי. היום הפונפונית כבר בת שנה ותשע. אגב לאחרונה ראיתי בשכונה עגלה אפה-בייבי אדומה וגם היא יפה סוף הדרך.
חסרונות:
אי אפשר להוריד את הריפוד ולשים במכונה.
רחבה יחסית. בארה"ב זה לא ממש אישיו אבל אם את גרה בארץ זה יכול להיות מכשול רציני.
הגלגלים חורקים במקצת. לא שומעים את זה ברחוב אבל בבית זה עלול קצת להציק. זה קרה אחרי מספר שבועות ואז ראיתי באינטרנט שיש די הרבה אנשים שזה קרה להם.
בסה"כ הכללי אני מאוד מרוצה. בהחלט העריסה נותנת לה יתרון אדיר על פני הצ'יקו קורטינה. אגב לשכנה שלי יש אותה והיא בקושי השתמשה בה והבסתובבה עם מנשא כל הזמן שזה גם נפלא אבל לא כל הזמן - לפעמים עגלה פשוט יותר נוח.
אגב, אם אתם קונים אפאבייבי, תוציאו עוד טיפה ותקנו גם מחבר לסל-קל שאתם משתמשים בו. זה מאוד שימושי!!