עגלת תאומים

bertik

New member
עגלת תאומים

היי,
אני יודעת שהנושא חרוש אבל השאלה שלי היא מכיוון קצת אחר.
לילד הראשון לא קנינו עגלה בהתחלה. השתמשנו בעגלה של חברים על גיל 3 חודשים ואז קנינו טיולון של סייבקס, ממנו אנחנו מאוד מרוצים (היום הקטן כבר בן שנה ועשרה חודשים). כל העסק עלה לנו כמעט 800 שח ואנחנו נורא מבסוטים על עצמינו...

עכשיו אני בהיריון תאומים שבוע 29.
בהיריון הקודם התרשמתי שיש הבדל מהותי בין החודשים הראשונים ובין החודשים הבאים ולכן הקומבינה שעשינו. האם גם בתאומים זה כך?
האם כדאי לקנות מראש טיולון תאומים קל משקל (סייבקס או מקלארן או ווטאבר)? או שאולי כדאי לקנות עגלה יותר מאסיבית?
עם ילד אחד טיולון קל זו לא בעיה, אבל אם הייתי צריכה לסחוב משקל כפול אני לא יודעת עד כמה זה כדאי.
אני בעצם שואלת האם עגלה יותר מאסיבית סוחבת יותר טוב מטיולון קל (כמובן בדגש על סחיבה של תאומים).

תודה

למה שזה יהיה שונה בתאומים?
אם כבר, תאומים במקרים רבים נולדים במשקלים נמוכים יותר מאשר לידות של ילד יחיד, ואז בוודאי שיש משמעות לעגלה בחודשים הראשונים בניגוד לטיולון קל משקל שמתאים מאוחר יותר.

bertik

New member
הכוונה היא דווקא לגיל שנה-שנתיים

בגיל שנה-שנתיים צריך לנייד ילד שוקל 10-20 קג (בערך).
תאומים זה בטח כפול, כלומר, צריך לנייד בערך 40 קג.
האם טיולון קל משקל יחזיק מעמד עם תאומים, או שעדיף עגלה שהיא כבדה יותר?
אני בעצם שואלת האם העגלה תסחוב היטב 40 קג? או שכדאי להסתפק בטיולון?

nonich

New member
אין לי ניסיון עם טיולון

לי יש עגלה מאסיבית שאני משתמשת איתה עד היום (גיל שנתיים).
היא מאוד נוחה ומאוד קל להזיז אותה.
חשבתי לעבור לטיולון אבל מהסיבה שכתבת ויתרתי, מה גם שאני פחות ופחות משתמשת בעגלה אז לא ראיתי טעם לקנות.

העגלה בוודאי תסחוב
טיולון שמיועד לתאומים גם מותאם לסחוב את המשקל, אבל מניסיוני לטיולונים בד״כ יש גלגלים קטנים יותר ואז ההיגוי קשה יותר במשקלים הגבוהים.
אבל אני מכירה רבות שהסתדרו נפלא עם טיולונים קלים יחסית בגיל המבוגר יותר.
לגבי השלבים ההתחלתיים כבר כתבתי ...

למעלה