עגלת פירסט ווילס

yuvalnaama

New member
עגלת פירסט ווילס

שלום, האם מישהו מכיר את עגלת city elite של firstwheels? תודה

rc11

New member
נצל"ש - מחפשת לקנות חמסה מעוצבת

אני מחפשת מתנה לבת דודה מאמריקה שילדה. חשבתי על חמסה שאפשר לתלות על הקיר, משהו שמתאים לילדים. אם לא כזו אז קטנה שאפשר לתלות על העגלה, אבל משהו מיוחד. איפה אפשר למצוא כזה דבר?

hanchuk

New member
אה. כי אצלינו יש אחת שעושה

כאלה דברים. אבל זה במודיעין. את יכולה להיכנס לפורום של מודיעין לחפש את ורדה. יש לה אתר אינטרנט שבו ניתן לראות את הדברים שלה ואולי היא מוכרת גם לידך...

b o t t e n

New member
תכנסי לפורומים לאמנות שימושית

מס 505 או 858. בטוח מישהי עשתה שם משהו יפה מאוד, או שתוכלי להזמין במיוחד.

hanchuk

New member
לנו יש ../images/Emo45.gif

אמבטיה סופר מעולה!! (הילדה ישנה בפנים במקום בעריסה) גלגלים נוחים (גלגלי אוויר), ידית מתכוננת לגובה, יפה, סל תחתון גדול ונוח. (נחשבת עגלה יקרה. אבל זה כבר לשיקולכם)

פוּ

New member
כן../images/Emo9.gif אנחנו בחרנו בה../images/Emo23.gif

אחד המרכיבים שהיו מאוד חשובים עבורי היה - "אמבטיה", ל FW יש את האמבטיה הכי גדולה שקיימת בשוק
וזה מאוד נח לכל מקום שאנחנו הולכים הוא ישן נהדר ובכיף (ישן על הבטן...) הוא כבר בן 5.5 חודשים ובפעם האחרונה שהיינו בטיפת חלב הוא היה באחוזון ה - 75% בגובה ו - 50% במשקל ואנחנו עדיין משתמשים בה
אומנם זה כבר מתחיל להיות צפוף ואני מחזיקה באוטו גם את הטיולון וגם את עריסה ומשתמשת במה שמתאים לי יותר באותו רגע. יכולה לספר לך שברוב העגלות העריסות קטנות מאוד ומהר מאוד אי אפשר להשתמש בהן! רק בשביל זה היה שווה לי את העגלה הזו! (אבל זו דעתי בלבד
) עכשיו בנוסף יש לה עבירות מצויינת - גלגלים נהדרים
ידית אחיזה גבוהה מאוד - מאוד חשוב לגבוהים! אנחנו לא גבוהים אבל שמתי לב שזה מאוד נח לי. כשאני הולכת עם עגלת פג שיש אצל אמא שלי ממש כואב לי הגב. (לאמא שלי לדוגמא יותר נח עם הידית הנמוכה יותר) מה שכן חשוב לציין שניתן לכוון את גובה הידית בנוסף יש מוט מתחת לידית האחיזה והוא מצויין לתליית תיקים! שינוי כיוון המרכב מפצה על הידית העוברת שהיה חשוב לי מאוד
לגבי הטיולון, עדיין לא גיבשתי עמדה סופית, בנתיים נחמד לי אבל אני עדיין לא במצב שיכול לשפוט אבל אני אספר מה אהבתי או לא אהבתי עד כה
אחד הדברים החביבים עלי הוא המגן שמש, ניתן להסיר אותו לגמרי בקלילות ואם הולכים במקומות שאין שמש או סגורים יש לצוציק מרחב ראיה כיפי יותר - את זה אני מאוד מאוד אוהבת ולא חשבתי על זה בכלל לפני כן (אני מניחה אותו בסל מתחת לעגלה). יש לה רק 3 מצבים אני לא יודעת אם זה טוב או לא אבל מה שכן אין שכיבה מוחלטת יש זוית של בערך 150/160 מעלות לגבי יישור הרגלים עדיין לא לגמרי ברור לי, יש מעין סקווטש מתחת שמאפשר הרמת הבד כלפי מעלה אבל אני עדיין לא בטוחה שזו המטרה או שאני לא מבצעת זאת נכון... אני חושבת שאני הולכת לקנות את השימשיה של העגלה כי בהחלט נראה לי שצריך. לא חושבת כרגע על נקודות נוספות לגבי הטיולון - אם יהיו אני ארשום. בעיקרון לא מפריע לי שאני אשתמש בטיולון ואקנה טיולון מכיוון שכך העגלה תשמר לי לילדים הבאים - בכל זאת החלק שגורם יותר לבלאי של העגלה הוא הטיולון, אבל בנתיים אני עוד מתלהבת ממנה ולא מרגישה צורך (וטיולון זה יחסית זול) בעיקרון אני מחזיקה את העגלה ברכב וזה מאוד נח לי שהיא מתפרקת לשניים - אבל שוב זה עיניין אישי. אם יש נקודות או שאלות יותר ספציפיות אני אשמח לענות
תכף אחפש כמה תמונות
לא ממש מוצאת תמונות שרואים טוב את העגלה

פוּ

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

זו תמונה מלפני חודשיים...
אני מבינה שיש עוד אחד בדרך

ליcות

New member
../images/Emo2.gif לא!!! אבל אוטוטו מתחילים

עם הנסיונות
. פעם שעברה לקח 8 חודשים (והיא שווה כל שניה שחיכינו
), אבל בהנחה שאולי גם הפעם זה יכול להתעכב, אני לא מושכת יותר מידי
.

גרניטה

New member
לי יש .

מהאמבטיה הייתי מאוד מרוצה וסחבתי את זיו באמבטיה עד 6 וחצי חודשים . מהטיולון אני לא כ"כ מרוצה אבל הבנתי שמגיע דגם חדש שהוא הרבה יותר טוב .

למעלה