עגלה

ענתוש30

New member
עגלה

שלום לך! בהודעתך לפני כחודש אמרת לי כי אתם אמורים לקבל את האינגליזינה לאונג אבל אני ראיתי שהגיעה רק אינגליזינה עם אמבטיה, האם העגלה נמצאת בחנויות אחרות של שילב?

אינגלזינה לאונג'

העגלה מתעכבת בגלל הספק ותגיע לקראת אמצע החודש הבא תודה

scorp30

New member
דפנה, דברתי עם החנויות ואמרו שאמורים לקבל

עוד שבוע, האם זה מידע מוטעה ורק באמצע ספטמבר היא אמורה להגיע?

shadow guid

New member
ניסיתי לחפש אותה

שלום דפנה, באתר של אינגלזינה אין שום מידע על הדגם לאונג', גם לא בקטלוג שלהם. המקום יחידי שמצאתי אותה זהו באתר בריטי שניתן לקנות את העגלה דרכו. אבל אפילו הצבעים שמופיעים שם לא תואמים למה שאמרו לי באחד הסניפים של שילב. אז איך ניתן לקבל קצת יותר מידע על העגלה הזאת? תודה מראש נ.ב. אני אמורה לבצע הזמנה לקראת הלידה ממש בקרוב לכן טיפה לחוצה בזמן :)

בשורות

העגלה הגיעה לארץ! אני מאמינה שלקראת סוף שבוע הבא היא תהייה בכל הסניפים האם זה עוזר?

johnyjohn

New member
אינגליזינה - אמצע חודש אוגוסט

דפנה שלום, המון תודה על תגובותיך המהירות. אודה לך אם תוכלי לענות על שאלותיי הבאות: 1.) האם תהליך התקינה במכון התקנים יתחיל רק באמצע חודש אוגוסט או שנשלחו דוגמאות למכון התקנים והתהליך כבר החל? 2.) במידה והתהליך טרם החל - מה משך הזמן של תהליך התקינה לעגלה על פי נסיון העבר? (וכתוצאה מכך בכמה זמן תתעכב הגעת העגלה לסניפים מעבר לאמצע אוגוסט?). 3.) האם באמצע חודש אוגוסט יגיעו עגלות לכל הסניפים או רק לסניף פולג (כמו שקרה עם עגלת אינגליזינה השניה)? בתודה מראש ובברכת שבוע טוב.

כללי

הי ג'וני תהליך אישור ממכון התקנים מתחיל הרבה לפני שהמוצר מגיע לארץ....הרבה לפני ההזמנות לפעמים יש צורך בשינויים במוצר על מנת שהמוצר יתאים את עצמו לדרישות בארץ, פעמים המכון מבקש אישורים נוספים מחו"ל ובנוסף מוצר לא ישוחרר בלי אישור של מכון התקנים פיזית להפצה ( בהתאם לאיזה מוצר דורש מה ישנם מוצרים שאין עליהם תקנים) ולשאלתך האחרונה המוצרים מופצים בו זמנית לכל הסניפים - ייתכן וההפרשים הם של ימים בגלל הובלה מקווה שעזרתי אשמח להוסיף שבוע טוב!

למעלה