עגלה לתאומים

0p9o8i7u

New member
עגלה לתאומים

שלום, אני אמא יחידנית ומתכוננת ללידת תאומים
מעוניינת לקנות בקרוב עגלה אשמח להמלצות
ראיתי שתיים שנראו טובות-ביבה קוקו או בייבי סייף
אם יש למישהי המלצות נוספות, תובנות על התארגנות, טיפים או ציוד למסירה אשמח לכל עזרה

המשך יומטוב

לכי על מה שהכי נוח לך

ברור שהמלצות הן חשובות אבל בגלל האופי המיוחד של עגלת תאומים (רחבה יותר מכל עגלה אחרת), את צריכה לחשוב על הנוחות שלך.
אם יש לך בבית מעלית - הכי חשוב שתמדדי אם העגלה נכנסת אליה בכלל. אחרת זה סיוט. תמדדי אם העגלה בכלל מצליחה להיכנס בדלת שלך. לא כל העגלות נכנסות.
תתאימי את העגלה לצרכים שלך - את חייבת שיהיה לך נוח.

0p9o8i7u

New member
מה לגבי שילוב בין מנשא ועגלת יחיד?

אפשרות נוספת שהציעו לי היתה להישאר עם עגלת יחיד ולקנות מנשא
וכל יציאה מהבית להחליף מי מהתאומים בעגלה ומי במנשא.
הנימוק היה שבחודשים הראשונים, לא יוצאים הרבה והתינוקות צריכים מגע קרוב
כשהם קצת יותר גדולים אפשר לקנות פשוט טיולון תאומים שעלותו נמוכה יחסית.
מה אתן אומרות על זה?

iron lung

New member
בעיני, דווקא בהתחלה

כדאי לצאת כל יום, אחרת מתחרפנים. גם האויר הצח ואור השמש טובים להם ועוזרים לישון. אם תהיה לך עגלת יחיד, נראה לי שבאמת תצאי פחות. כך שלא בטוח שהייתי מוותרת על העגלה הכפולה. אני הייתי קונה ביד2 עגלה לא יקרה שאפשר להכנס / לצאת איתה מהבית בקלות.

שילוב מנשא ועגלה

אני השתמשתי הרבה במנשא אבל עם עגלת תאומים.
יציאות מהבית תמיד היו עם לבישת המנשא קודם לכן.
אם מישהו בכה או קיטר אהייתי מעבירה למנשא.
אגב - מקום פנוי בעגלת תאומים תמיד טוב כדי לעשות קניות בסופר!!

אני העדפתי עגלת סלקלים בתחלה לצורך הסתובבויות עם האוטו, כך לא צריך להעיר ולהעביר לעגלה ממושב התינוקות באותו אלא מקליקים את המושב לעגלה.
עגלת סלקלים היא בצורת רכבת אז היא צרה ועוברת בכל דלת
בנוסף כמובן עגלת טיולון שהייתה לה הטייה של כמעט שכיבה וזה שירת אותנו לכמה שנים, אבל כפי שאמרו לך, הכול נורא אישי ותלוי בנוחות ובצרכים.

אנחנו קנינו משהו שאחרי שהם נולדו, פשוט החלפנו, פשוט כי לא התאים לנו וכשהתאומים הגיעו, הבנו שבעצם היינו זקוקים למשהו אחר.

0p9o8i7u

New member
אם העגלה היא כמעט שכיבה, זה גם בסדר או שחייבים 180 לשכיבה?

מצב כמעט שכיבה

בד"כ בעגלות הקלות שהן מסוג טיולון יש אפשרות לפתיחה על מצב של בערך 170 מעלות כלומר יש הטייה מעט למעלה זה לא מאוזן טוטאלית. לדעתי בסדר אך אני ממש לא מומחית לתחום העגלות. התינוקות שלי כולם, (4) גדלו כך.
מצד שני לא מדובר בכל היום. אלא רק בזמנים שאתם מסתובבים או נעים אתם בדרכים. מצד שני אם אתם צריכים עגלה שתשמש כמיטה, זה כבר סיפור אחר

לא לקנות עגלת קוקו

יש לי עגלת קוקו והיא זוועה. זוועההההה. היא לא יציבה, תיק קל ביותר שתתלי על העגלה מפר את שיווי המשקל והעגלה מתהפכת. התינוקות שלי היו בני שלושה חודשים, תליתי תיק והעגלה התהפכה לי בקניון מהנפילה הילדה עפה מהעגלה והיתה בטיפול נמרץ. בעלי מהנדס ובחן את הנושא וראה שמשקל הכובד של העגלה לא טוב. לא התעצלתי והתקשרתי ליבואן ששמו מרק. הוא אמר לי בליגלוג: לא קראת את ספר העגלה? את לא יודעת שלא תולים על עגלה תיק? שמים הכל מתחת לעגלה. שאלתי אותו האם לא טרח לכתוב את זה בגדול על עגלה? איפה שמע שאמא פורקת ואוספת כל היום את התיק של הילדים ועוד של תאומים? אין לנו מספיק עבודה קשה? וחוץ מזה התיק לא נכנס מתחת לעגלה. אז הוא ענה האינטליגנט: תפזרי ותאספי. OK... אם בא לכן, תקנו תהנהו. קניתי במקומה עגלת "בייבי סייף" שהיא קלילה וקטנטונת אבל לפחות יציבה ולא מתהפכת.
בהצלחה ואל תתעסקו עם העגלה היפה והלא פרקטית הזו.
בהצלחה.

רינת1200

New member
באמת לא הבנתי איך כולן מתלהבות מהעגלה הזאת...

לא יציבה בשיט.
חברה שלי משתמשת בה ומשום מה מרוצה מאוד. הסעתי את התאומים שלה לשניה וחצי (ואני מנוסה עם הסעת תאומים...) וכמעט הפכתי לה את הילדים על הראש.
ממליצה על בייבי ג'וגר סיטי מיני.
גם המקלארן שיש לנו כיום יציבה מאוד, אם כי יש לה חסרונות אחרים.

ננוש 45

New member
לשם איזון אני דווקא מרוצה ממנה

היא קלילה, עבירה,אני כן תליתי תיק והעגלה מתפקדת כבר כמעט 8 חודשים תפקוד מעולה, ואנחנו מאוד נהנים ממנה
2 חסרונות מבחינתי- שהגגון משותף ושהזוית היא 170 מעלות ולא 180, אבל אין בעייה להשכיב על הבטן למרות זאת. גם הייתי שמחה אם הפנים שלהם היו מופנות אלי ,שהיתה את האופצייה לשנות כיוון.
אני חושבת שלבעלי תקציב מוגבל ,העגלה נותנת מענה נוח ולא יקר.
אני דווקא לא מחסידות הבמברלייד, היא כבדה ויקרה מאוד, אני לא רואה הצדקה
להוצאה כה גבוהה.:)

למעלה