עגלה-אינגליזינה

ענתוש30

New member
עגלה-אינגליזינה

שלום! אמרו לי בסניף כי העגלה החדשה של אינגליזינה אמורה להגיע בקרוב. מתי בדיוק? ואיך אני יכולה לדעת שהיא כבר בסניף?

אינגלזינה

ישנן שתי עגלות של אינגלזינה שאמורות להיכנס: זיפי סטריפ והזיפי לאונג' - עד סוף החודש הזה כאשר הראשונה תגיעה לפני בהצלחה

johnyjohn

New member
אינגליזינה

דפנה שלום, תודה רבה על תשובתך הקודמת. מסיור במספר סניפים שך שילב, לא הצלחתי לקבל מידע אחיד לגבי העגלות הנ"ל. בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע בנושא באתר אינגליזינה. אודה לך מאד באם תוכלי למסור פרטים על כל אחת מהעגלות שציינת מפני שבשלב זה אנו דוחים את קניית העגלה מכיון שאיננו יודעים פרטים על העגלות החדשות (ויתכן ומספר פרטים ממך יבהירו את התמונה). בתודה מראש.

איגלזינה

זיפי לאונג יחליף את הזיפי בראבו עגלה שקיימת בחנותהעגלה תגיע כיחידה אחת דגם זה מאפשר שימוש מגיל 0 -180 מעלות למצב שכיבה זיפי סטריפ יחליף את זיפי ויגיע בשני חלקים – טיולון + סל שכיבה. אני מקווה שעזרתי תודה דפנה

johnyjohn

New member
אינגליזינה

תודה לך דפנה על תגובתך. האם ידוע לך באם העגלות החדשות עברו תהליך של תקינה במכון התקנים הישראלי? בתודה מראש.

כסאות בשילב - כללי

לא יכנס ולא נכנס לשילב אף כסא בטיחות/עגלה וכו' (למעשה כל מה שדורש תקן) ללא אישור מכון התקנים זה חלק ממדיניות שילב אנחנו מקפידים על בטיחות ואיכות תהייה בטוח העברת תקנים הינה באחריותי :) תודה דפנה

johnyjohn

New member
אינגליזינה

תודה רבה לך דפנה על התשובה המהירה והמרגיעה. כל שנותר הוא להמתין לעגלות ולקוות שיגיעו לפני הלידה
המון תודה.

scorp30

New member
דפנה שלום, האם שתי העגלות של אינגליזינה

יכלולו את האפשרות שהתינוק יפנה לכיוון האם? ואני לא מתכוונת רק כאשר הוא בסל קל, אלא כאשר הוא בטיולון.

למעלה