עגיל בפיטמה.... בעתיד יצור בעיות בהנקה?......
D Darkness Within New member 19/2/05 #8 סליחה על ברורות אבל מה זה לכל הרוחות והשדיים אפקט הגבינה? או שזו בדיחה שלא הבנתי...
L lil bad ridin hood New member 19/2/05 #10 אפקט הגבינה ../images/Emo174.gif זה בעניין הקוטר של התכשיט. אם תקחי גוש גבינה, ותנסי לחתוך אותו, אם מה יהיה לך קל יותר לחתוך אותו - עם סכין דקה או עבה? דקה, לא? כנ"ל לגבי תכשיטים של פירסינג.
אפקט הגבינה ../images/Emo174.gif זה בעניין הקוטר של התכשיט. אם תקחי גוש גבינה, ותנסי לחתוך אותו, אם מה יהיה לך קל יותר לחתוך אותו - עם סכין דקה או עבה? דקה, לא? כנ"ל לגבי תכשיטים של פירסינג.
S shpluck New member 19/2/05 #13 אוקיי-אז ככה הפטמצה שלך זה הגבינה במקרה הזה חוט צפירה דק זה 1.2 מ"מ ולמשלעט זה 1.6 מ"מ במקרה הזה עם מה יהיה יותר קל להגבנה להחתך? עם חוט דק ? או עם עט עבה?
אוקיי-אז ככה הפטמצה שלך זה הגבינה במקרה הזה חוט צפירה דק זה 1.2 מ"מ ולמשלעט זה 1.6 מ"מ במקרה הזה עם מה יהיה יותר קל להגבנה להחתך? עם חוט דק ? או עם עט עבה?
D Darkness Within New member 19/2/05 #14 עט עבה אני משערת. אבל שתיתי לא קצת ועכשיו אני אפילו יותר מבולבלת. לא משנה, יש לי 1.6 וזהו.
L lil bad ridin hood New member 20/2/05 #18 כי ככל שהקוטר קטן יותר - הוא "חותך" יותר לפי אפקט הגבינה.. אני לא יודעת איך להסביר את זה יותר טוב..