עגיל בגבה - IN או OUT ?

אינפקציה=דלקת

עגילים לרוב נדחים על גבי הגוף... ולוקח להם המון המון המון זמן להשתלב עם הגוף... מה שאומר עם לא מתפלים בפצע כמו שצריך לפי הוראות הפירסר או הוראות הרופא יש סיכוי גבוה שתיהיה אינפקציה,דלקת. ועם כמו כל דלקת היא מחריפה יש צורך באישפוז.

pitzpooch

New member
חברים, חבל על הויכוח הזה

בכל מקרה כאשר הולכים לעשות פירסינג אני מניח שמי שעושה את זה (בהנחה שעושים במקום אמין) יודע להסביר מה התופעות השונות (ד"א יש מקום אמין בדיזינגוף?). ובנים (וגם בנות),מה בקשר לחלק השני של השאלה שלי? מה כל יום אתם יוצאים מהבית רק עם חולצה (של בי"ס במקרה שלי) ומכנסיים? שום אביזר אחר שמייחד אתכם?

אין פה כל ויכוח...

הכל הסבר של דברים... עכשיו,בדיזנגוף יש את "פיסכו"שהוא טוב בשנקין יש את ז'בינו שהוא גם מעולה בפרסינגים שלו

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif חח אני רואה שאף אחד לא עונה

לך אז אני יענה לשאלה השנייה... אממ אין לי הרבה צמידים כואלוו.... כי אני לא יודעת להתאים לעצמי דברים. אבל יש לי טבעות מפלסטיק וצמידים של חברותת... אז אם למשל אני הולכת עם חולצה שיש בה גם גוון כתום <דוגמא> אז אני שמה צמיד גדול כתום... יש לי עגיל אחד מיוחד מאילת שאני שמה אותו בודד לפעמים...

בקשר לשאלה השניה...

בעיקרון... אני לא בעד אביזרים... אבל זה תלוי...יש צמידים לגברים ממש יפים... שרשראות...אני אישית יש לי 4 טבעות אחת על כל אגודל אחת בזרת ואחת באצבע שלפני הזרת... ויש לי שרשרת עם המספר של הכלב שלי ז"ל...

אמממ

אני שם לפעמים שרשראות מגניבות שקניתי בקסטרו (חח כבר יש לי אוסף:) ולפעמים יש כל מיני תוספות קטנות כמו צמידים (פעם אחת עשיתי מאיזשהו חגורה שלא עלתה על אף אחד דבר כזה ליד.. משהו יפה
)

ETK

New member
סתם עברתי פה בפורום...

ובדיוק ראיתי את זה. אני עשיתי עגיל בגבה ביום שני, לדעתי זה יצא יפה! מי שלדעתו לא - יכול ... לי זה עלה 100 ש"ח ועוד צריך לקנות משחה שעולה 25 ש"ח. בקשר לזה שזה נראה שמגלחים את הגבה, לפחות אצלי ואצל חברים שלי שהיה להם זה לא נראה ככה
זמן הטיפול הוא בין 3 שבועות - חודש. ובמשך 3 שבועות הולכים עם עגיל רפואי, ואז אפשר להחליף למה שרוצים (מחכה לזה כבר!!) וזהו...

ETK

New member
ועוד משהו... לגבי המחיר והסוג

אני ממליץ לעשות מוט, כי אז אפשר ללכת עם כל הסוגים שיש. למרות שזה עולה 100-120 תלוי במקום, לעומת חישוק שעולה 90-110. פשוט כי בחישוק עושים חור שונה קצת, וקטן יותר שלא מתאים לכל העגילים - לדעתי לא מומלץ חבר שלי עשה וגם הוא אומר שלדעתו זאת הייתה טעות.

מותר לי לשאול איפה עשית?

כי עם עשית מוט ישר (משקולת) יש לך סיכוי גבוה של דחייה הגוף סטודיו שמכבד את עצמו לא יעשה לך עגיל לא ב90 ש"ח לא ב100 ש"ח ולא ב110 ש"ח. העגיל שעשית הוא כנראה לא טיטניום (מתכת היחדיה שמתאימה לגוף) ואין כזה דבר רפואי ולא רפואי. חוץ מזה מי שאמר לך שאחרי שלושה שבועות הפצע מחלים ואפשר להחליף עגיל זיין לך ת'מוח...זמן החלמה של עגיל ולא חשוב איפה הוא הוא בין חודש לחצי שנה... עד חצי שנה אסור להחליף עגיל ראשון.

ETK

New member
אז ככה...

עשיתי ב-Wizard Tatoo ברמה"ש. זמן החלמה שהם כתבו לי הוא חודש, ואמרו לי שבמקרים מסוימים זה יכול להגיע גם ל-3 שבועות, כמו שבמקרים מסוימים זה יכול להגיע לחצי שנה, אני התכוונתי בכל מקרה למקרים הנורמלים - חודש! עכשיו, הרבה חברים שלי עשו שם, לפחות 5 שאני מכיר חלק עשו כבר לפני יותר מחודשיים-שלוש, ואין להם שום סימן כלום ולא היה להם גם וכן זה ב-110 ש"ח! בכל זאת, יש לי בדיוק עכשיו שני חברים שלאחד עבר חודש ולאחד עבר 3 שבועות וקצת, וכן הם החליפו עגיל (אחד מהם רק את הראשים ואחד מהם את כל העגיל עצמו) ולא קרה להם שום דבר וזה כבר שבוע ככה כמעט. בסדר אין עגיל רפואי יכול להיות, אני התכוונתי להעגיל הראשון אז קראתי לו רפואי

חן הפעם את באמת טועה..../images/Emo4.gif

גם אני מכיר אנשים שעשו פירסינג בגבה ותמיד אומרים שתקופת ההחלמה היא חודש
ומה שעוד אומרים זה שאחרי חודש אפשר להחליף את העגיל הרפואי.. וכן.. יש כזה דבר עגיל רפואי

טל ילד פלא שלי תקשיב...

בעיקרון התופקת החלמה שאתם מדברים עליה היא החלמה חיצונית של הנקב בגוף... ואולי היא בחלק מהמקרים חודש שלרוב לא... כי הגוף דוחה את העגיל... אני לא אכנס לפרטים הקטנים,אחרי הכל אנשים אשר הגוף שלהם דוחה את העגיל לא רואים זאת בחודש הראשון,ורק בסביבות החצי שנה העגיל נדחה לגמרי. ככה שמה שנוצר שתקופת חלמה של העגיל ולראות עם הוא נדחה או לא זה בסביבות החצי שנה,בדוק! אין כזה דבר עגיל רפואי! זה שתיים... עגילים של פירס הם עשויים ממתכות שונות,המתכת הכי טובה לגוף היא הטיטניום שעגיל ממתכת זו עולה בסביבות ה 90 ש"ח רק העגיל לגבה ללא החירור,ניקוב ואיך שלא תגיד. ילד שעושה עגיל ב110 ש"ח משלם 50 ש"ח על עגיל ממתכת פשוטה שלא בריאה כלל לגוף.

למעלה