כמה עולה לעשות בכלל ומהי תקופת ההחלמה שלו עד שאפשר להוריד ולהחליף ושאר ירקות? ועוד שאלה קטנה לבנים (אבל גם הבנות מוזמנות להגיב), מהם האביזרים שאתם הולכים איתם ? (למשל כובעים, משקפי שמש וכו')
ממה שאני יודע......והכי בטוח זה שתלך ותבדוק זה עולה 100 שקל בערך...בקשר לתקופת החלמה אני לא סגור....נדמה לי 3 חודשים....וזה תלוי בעגיל(משקולת או חישוק)
מוט משקולת שהוא מוט ישר עם שת סוגרים והוא לא מומלץ לעגיל בגבה. מוט בננה שהוא מעוקל שהוא כן מומלץ לעגיל בגבה חישוק-עיגול עם סוגר עיגול כמו חרוז פרסה-כמו שנראה החישוק ללא הסוגר רק במקום סוגר אחד יש שתים קטנים כמו של משקולת או בננה. ספירלה חישוק לא סגור פשוט בצורת ספירלה עם סוגרים של משקולת,בננה ופרסה.
פירסנגים עושים רק אצל פירסר עם אישור ממשרד הבריאות! ואצל סטודיואים עם אישורי משרד הבריאות עולה לעשות 120 ומעלה. ואין פה אף אחד שהוא פירסר ואין פה אף אחד שהוא מקעקע או רופא ככה שאף אחד פה לא יכול להגיד מהי תקופת ההחלמה של פירסנג מסויים.
פירסר מקצועי ושלא היו מסכנים רשת שלמה רק בגלל משהו קטן... ומזה רק רופא יכול להחליט מהי תקופת ההחלמה
לכל אחד יש עור וגוף שונה וכל אחד מגיב לדברים כאלו בצורה שונה.. אז יש כאלו שתקופת ההחלמה תהיה חודש-חודשיים ויש כאלו שחצי שנה.. ובשביל דברים כאלו לא צריך רופא.. זה עובדות.. יש כאלו שיש להם עור ממש רגיש וכל דבר קטן שקורה להם בעור זה סיפור ויש כאלו שלא
ואמרתי שפרסר,מקעקע או רופא יכולים לענות לו על השאלה הזו. אף אחד מאיתנו לא מבין בנושאים כאלו כי לדוגמא הכי פשוטה שיש... אני וחברה שלי עשינו בהפרש של שבוע אחת מהשניה עגיל בפיטמה... לה עדיין הוא לא החלים ולי הוא כן החלים שהיא זו שעשתה לפני. זאת אומרת שאין פה ידע... שאתה או אני יכולים לתת... אבל פירסר אומר שזה תקופת החלמה של חודשיים ל שישה חודשים.
מהסיבה הפשוטה שזה קישוט,וגם כן אומנות אבל אני לא יכנס לזה תראה מה שכתבתי על מוזיקה. זה כמו שאף אחד מאיתנו לא מוריד את העגיללים שלו מהאוזן למרות שלכולם יש וזה כבר לא מיוחד...