עגיל בגבה - IN או OUT ?

pitzpooch

New member
עגיל בגבה - IN או OUT ?

כמה עולה לעשות בכלל ומהי תקופת ההחלמה שלו עד שאפשר להוריד ולהחליף ושאר ירקות? ועוד שאלה קטנה לבנים (אבל גם הבנות מוזמנות להגיב), מהם האביזרים שאתם הולכים איתם ? (למשל כובעים, משקפי שמש וכו')

vashla

New member
אני לא אוהבת את זה...

כי אח"כ, במקום שבו יש את החור, לא גדל שיער, ואז יש קו כזה חלק בגבה. רק למקרה שתרצה להוריד את העגיל- ותחשוב על הרגע הזה.

EVE T

New member
מאמי זה רק אם העגיל נתלש...

החור בגבה זה בדיוק כמו כל חור אחר...צריך לטפל משחה בערך לחודש ואז אפשר להחליף וזה מה-מם!

אין, אאוט, לא משנה מה, זה הורס!!

vashla

New member
יש לנו כמה ילדים שיש להם עגיל

והוא לא נתלש ובכל זאת זה נראה כאילו הם מגלחים ת'גבה.

כמה תשובות....

ממה שאני יודע......והכי בטוח זה שתלך ותבדוק זה עולה 100 שקל בערך...בקשר לתקופת החלמה אני לא סגור....נדמה לי 3 חודשים....וזה תלוי בעגיל(משקולת או חישוק)

EVE T

New member
משקולת=בננה נראה לי...

ובננה עדין כזה מהמם לבנות וחישוק יותר מתאים לבנים... ומה קשור אאוט לעזאזל?יפה לך?יפה בעינייך תעשי/תעשה...

יש...

מוט משקולת שהוא מוט ישר עם שת סוגרים והוא לא מומלץ לעגיל בגבה. מוט בננה שהוא מעוקל שהוא כן מומלץ לעגיל בגבה חישוק-עיגול עם סוגר עיגול כמו חרוז פרסה-כמו שנראה החישוק ללא הסוגר רק במקום סוגר אחד יש שתים קטנים כמו של משקולת או בננה. ספירלה חישוק לא סגור פשוט בצורת ספירלה עם סוגרים של משקולת,בננה ופרסה.

לא לקחת המלצות מפה על פירסנגים!

אין כאן אף מומחה שיכול להגיד לך.... תקופת החלמה יכול להיות בין חודש לחצי שנה ואפילו עד דחייה! מחיר... 120 ומעלה.

לא תמיד 120+..

ומאיפה את יודעת שאין כאן אף מומחה
ובקשר למחיר
תמיד אפשר למצוא יותר זול.. לדוגמא שמעתי שבהכל בדולר עושים פירסינגים דיי בזול.. ובד"כ יש מספרות שיש אצלהם פונקציה לעשות גם פיריסינגים חוץ מתספורת

טל חמוד שלי

פירסנגים עושים רק אצל פירסר עם אישור ממשרד הבריאות! ואצל סטודיואים עם אישורי משרד הבריאות עולה לעשות 120 ומעלה. ואין פה אף אחד שהוא פירסר ואין פה אף אחד שהוא מקעקע או רופא ככה שאף אחד פה לא יכול להגיד מהי תקופת ההחלמה של פירסנג מסויים.

אני בטוח שבהכל בדולר יש

פירסר מקצועי ושלא היו מסכנים רשת שלמה רק בגלל משהו קטן... ומזה רק רופא יכול להחליט מהי תקופת ההחלמה
לכל אחד יש עור וגוף שונה וכל אחד מגיב לדברים כאלו בצורה שונה.. אז יש כאלו שתקופת ההחלמה תהיה חודש-חודשיים ויש כאלו שחצי שנה.. ובשביל דברים כאלו לא צריך רופא.. זה עובדות.. יש כאלו שיש להם עור ממש רגיש וכל דבר קטן שקורה להם בעור זה סיפור ויש כאלו שלא

מה זה הכל בדולר?!

זה סטודיו לפירסנגים!? או חנות מתנות עם חדרון קטן ולא סרטילי שמישהו החליט שם שהוא עושה עגילים!?

ותקרא שוב את ההודעה שלי...

ואמרתי שפרסר,מקעקע או רופא יכולים לענות לו על השאלה הזו. אף אחד מאיתנו לא מבין בנושאים כאלו כי לדוגמא הכי פשוטה שיש... אני וחברה שלי עשינו בהפרש של שבוע אחת מהשניה עגיל בפיטמה... לה עדיין הוא לא החלים ולי הוא כן החלים שהיא זו שעשתה לפני. זאת אומרת שאין פה ידע... שאתה או אני יכולים לתת... אבל פירסר אומר שזה תקופת החלמה של חודשיים ל שישה חודשים.

חוץ מזה אין אין ואאוט בפירסנגים...

מהסיבה הפשוטה שזה קישוט,וגם כן אומנות אבל אני לא יכנס לזה תראה מה שכתבתי על מוזיקה. זה כמו שאף אחד מאיתנו לא מוריד את העגיללים שלו מהאוזן למרות שלכולם יש וזה כבר לא מיוחד...

BustA

New member
אממ...

זה ולה משהו כמו 150. זה נחמד, אבל חבר שלי ישב שבועיים בבית חולים בגלל שהיה לו אינםקציה..

BustA

New member
א זוכר אם קוראים לזה אינפקציה

בל משהו בסגנון הזה...

למעלה