עגילים

רחלילי

New member
הייתי מחכה

ומבטיחה לה שבגיל כלשהו (תנקטי במספר מדוייק שבו תוכלי לעמוד בזה) אם היא עדיין תרצה היא תוכל לעשות. הייתי אומרת לה בגיל 7. שזה כבר כיתה א' ואפשר לקוות שעד אז היא כן תבין את המשמעות של חור באוזן של כאב מבחירה, של לשמור על הנקיון של האוזן ועוד. בינתיים אפשר לתת לה להתגנדר עם דברים אחרים. לדעתי כעת זה מוקדם מידי. אם כי מתוק להפליא שהיא מבקשת!

shirili

New member
תקני לה עגילים עם קליפסים

יש עגילים מאוד יפים שהם קליפסים כלומר לא צריך חורים

רות י

New member
נראה לי מוקדם מדי. אני עשיתי לבכורה

שלי בסביבות גיל 4, לבקשתה. לא נצפו זיהומים, דלקות, נפיחויות ושאר מרעין בישין. עניין של מזל וגנים משובחים. אבל היום, כשאני חושבת על זה בראיה מפוכחת, זה נראה לי צעיר מדי. נדמה לי שלקראת כיתה א', וגיל 6 זה כבר יותר מתאים.

רק תיקון קל

זה לא קשור לגנים המשובחים אלא להתמדה בניקוי האוזן וחשיפה לגורמים מזהמים...בקיץ יש נטיה יותר גדולה למקום להיזדהם

רות י

New member
זה נאמר בבדיחות הדעת, כמובן. ודרך

אגב, חיררנו לה את האוזניים בחודש מאי-יוני בערך, די בקיץ.

אז הגנים הטובים ניצחו../images/Emo6.gif

מצטערת כנראה שאני קצת"כבדה" היום

לא בעד ממש נגד../images/Emo31.gif

לראות תינוקות או ילדות קטנות עם עגילים כשיובל תגיעה לגיל שממש תבין מה זה ותרצה לעשות שתעשה לבד אני לא ילך איתה, אני ממש לא בעד לחורר את הגוף למטרות יופי בשבוע שעבר ראיתי תינוקת בת חודש עם עגילים באוזניים אתם לא חושבים שזה סבל וממש לא אחראי מצד ההורים שלהם???? בכל מקרה לא בעד

מה הקטע? זה רק חור באוזן...

למה אתן כל כך מיושנות! אני הייתי עושה לה, אם היא ביקשה... זה לא שהיא ביקשה פירסינג אן קעקוע. ודרך אגב, חור באוזן נסתם ממש בקלות, אם מתחרטים אח"כ. וזה לא ממש כואב.

אני עשיתי חורים בגיל 8

גם היו לי ממש זיהומים בהתחלה, וגם כבר שנים שאני לא שמה עגילים ועדיין יש לי חורים. הם ממש לא נסתמים בקלות. לדעתי עגילים לתינוקת זה מיותר. במיוחד שהרבה תינוקות מושכים לעצמם באזניים כשהם עייפים.

מגלשה

New member
לי עשו כשנולדתי

(נולדתי בדר' אמריקה וככה נהוג או היה נהוג שם). אבל היום נראה לי מפחיד בהקשר של סכנת חנק. כמו שהייתי מרחיקה מהבת שלי מסמרים / סיכות / קליפות גרעינים... זה נראה לי אותו דבר אם חס וחלילה זה נופל!

בברזיל משחררים בנות מביח עם

עגילים באוזניים כחלק משגרת שיחרור ילוד אחרי לידה עד היום... בדיוק אתמול ספרה לי על זה חברה
לירי שלי חצי ברזילאית אז כמובן שאני מאוד מאושרת שלא ילדתי אותה בברזיל

הי ליאתי

קודם כל נעים מאד
אני כבר 13 שנה בברזיל-סאו פאולו ולא שמעתי על כזה דבר...
דווקא הבתי חולים ללידות בברזיל מאד מודרנים (פרטי) כך שנורא כיף ללדת כאן. פעם הבאה כדאי לך לנסות

אני קוראת....

יש אולי אזורים שונים. יש לי 2 חברות שלא קשורות אחת לשניה ושתיהן נולדו בברזיל וזה היה נוהל לשתיהן יש עגילים מגיל 0

רות י

New member
יש סוגרים מיוחדים, שהם בהברגה,

והם ממזערים ביותר את הסיכון שהעגיל ייפול ויגרום, חס וחלילה, לסכנת חנק. כך שמבחינתי, דווקא זה ממש לא מהווה שיקול נגד. גם אני מדרום אמריקה (ברזיל, יותר נכון - ההורים שלי משם) וגם שם נהוג לנקב אוזניים של בנות מיד או בסמוך ללידתן.

הנטייה הראשונית שלי הייתה להסכים

אבל כאחת שכמעט איבדה תנוך רק כי המורה ה"חמודה" שלי משכה לי באוזן וקרעה את העגיל מהתנוך יחד עם התנוך הייתי ממתינה קצת...

michal@gal

Active member
מנהל
אני דחיתי בקשות של הבת

רציתי קודם כל שהיא תגיע לגיל שבו היא בעצמה תהיה מסוגלת לנקות את האוזן באלכוהול, ולהיות אחראית מספיק לעשות זאת כל יום, וגם חששתי שהעגיל יכול להתפס במשהו בזמן משחק. בגיל מבוגר יותר 7-8, הסברתי לה שתהליך ניקוב החורים הוא כואב, והיא עלולה להרתע מהכאב ולהשאר עם חור אחד בלבד. בגיל 12, לקראת הבת-מצוה היא עשתה חורים באוזניים (ברשותי כמובן). הודתה שהיה מאד כואב.

למעלה