עגילים וסטיגמות

nnb911

New member
עגילים וסטיגמות

תמיד אמרו לי שמי שעושה עגיל באוזן ימין הוא הומו אז ברור שעשיתי בצד שמאל. ביום רביעי הקרוב אני עושה קעקוע אז חשבתי אולי גם לעשות עגיל בגבהת ורציתי לעשות בצד ימין בגלל שיש לי עגיל באוזן שמאל..... השאלה עם בעגילים בגבה גם יש סטיגמות של הומואים בצד ימין?!..... אני במצוקה קשה.....

baby61

New member
אוי נו באמת

אתה עושה דברים ביגלל סטיגמות? זה הדבר הכי מטומטם. תעשה כי אתה אוהב. זה סתם שטויות... אמרו שבצד ימין זה ללסביות והומואים, אז? אני עשיתי בצד ימין.. וגם אמרו שנזם בצד ימין זה ללסביות. אז? תעשה מה שאתה רוצה ואוהב ואני לא מבינה מה מצוקה קשה בזה.

misplaced

New member
אתה אשכרה שם על זה?!

זה תקף על כל העגילים. זה בולשיט. מטומטם ליחס לזה חשיבות.

ohadn747

New member
4

ohadn747

New member
כן.

זה בא מהשורש ח.מ.ד. (נכון? לא יודע, אני קיבלתי 65 בבגרות =\ ) כאילו לעבור תהליך של נחמדות.. מבינה?

RockBottom

New member
למה אתם חייבים להתערב

אם זה שיקול שלו תנו לו להחליט אתם רק צריכים לענות לו על השאלה

Koston

New member
טימטום מוחלט!!

היום אחרי שעשיתי את הספטום הסתובבתי עם חבר והוא ראה מישו שיש לו עגיל בגבה בצד ימין אז הוא עושה לי אתה יודע שהוא הומו אז אני עושה לו איך אתה יודע ?! בגלל שיש לו עגיל בצד ימין זה כלכך מפגר ואמרתי לו שישתוק כי זה בולשיט אחד גדול... אה וגם למשל אנשים הגיבו לי על הספטום שאני ניראה כמו איזה שור וזה סטיגמה מסרטים וזה שיש לשורים עגיל שמה.. בתכלס הכל שטויות וזה דיי טיפשי את הגן כבר עברנו לפחות רובנו כאן. לילה טוב.

למעלה