עגבת - דחוף

got milk

New member
עגבת - דחוף

לפני כחודש וחצי קיימתי יחסי מין אורלים לא מוגנים, עם בחור שהוא לא בן זוגי הקבוע. מזה שבועיים וחצי אני סובלת מפריחה - מעין כתמים אדומים הן על החזה והן על הגב. בדקתי את התסמינים - והתברר לי שלא רק פריחה אלא גם נפיחות בלוטות לימפה וחולשה תסמינים, שמהם אני סובלת בזמן האחרון. עד עכשיו לא יחסתי אליהם חשיבות מרובה משום שגם נפיחות הבלוטות ובגרון וגם חולשה הם דברים שסבלתי מהם לפרקים במשך שנים. הבעיה היא שאני חוזרת לצבא ביום שלישי, ולעבור דרך המערכת הבירוקרטית יקח לי זמן... דיי נלחצתי, והייתי רוצה לבדוק את זה כמה שיותר מהר. אני לא בקופת חולים בגלל שירותי הצבאי, ואני משרתת בבסיס סגור כך שפעם הבאה שאני יוצאת הבייתה זה עוד שבועיים-שלושה. השאלות שלי - הן - אם קודם כל באמת יש לי סיבה לדאגה? את הבדיקה סביר להניח שאני אבצע בכל מקרה, ליתר ביטחון... שתיים - איפה אני יכולה לבצע את הבדיקה היום, לפני החזרה לצבא, והאם אני יכולה לקבל את התשובות עוד באותו היום? אני יודעת שהטיפול הוא טיפול אנטיביוטי, אבל עד איזה פרק זמן הוא יעיל? האם נפטרים מהמחלה לגמרי או שהיא נשארת רדומה? והאם יש השלכות לעתיד?

עגבת

זה יכול הרבה מאד דברים, ממחלת הנשיקה, סתם מחלה ויראלית, עגבת ואפילו איידס אם קיימת יחסי מין לא מוגנים. הדרך היחידה מבחינתך היא להבדק ע"י רופא היחידה או כל רופא פנימי/כללי כדי שיכוון את הבדיקות מעבדה בהתאם לבדיקה שלו. לפחות 100 מחלות יכולות להתאים למה שאת מספרת ולכן לא ניתן לענות על יד אחת.

למעלה