עבר עליי

• פותח הנושא maal
  • פורסם בתאריך

maal

New member
עבר עליי../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

הסופ"ש הכי כואב של החיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חשבתי שזה יכול לכאוב כ"כ!!!!!!!!!

maal

New member
ניסיתי כל../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הסופ"ש לצאת מהבית אבל בכל מקום שיצאתי אליו עם חברות - בכיתי! ידעתי שיהיה קשה - אבל לא חשבתי שעד כדי כך........... אין לי ספק שאני אוהבת אותו ולפעמים אני כמעט נשברת........ אני רק בוכה ואין סוף לדמעות האלה........אני לא יכולה לאכול,לעבוד ולחיות בשגרה אני רק בוכה כל היום..............! הוא רושם ואומר כל הזמן שהוא אוהב אותי - אבל זה קשה עוד יותר לשמוע את זה שהוא עדיין בדעה לא להשתנות... עוד מעט אבא שלי אמור להתקשר ואני אמורה לתת לו אור ירוק לבטל את השמלה שלי ואת הדיג´יי ואני לא מסוגלת לזה.........

jess ועוד

New member
אוי זה קשה

אבל ההשלמה שלך עם בן הזוג זה הא´ ב´ ביחיסים זה לא מתאים לעשות צעד היום ולהתחרט עליו מחר אחרי שיהיה מאוחר מידי אם זה לא הדבר הנכון אז אין טעם לעשות אותו בכוח כי ככה רצית מראש אף אחד לא אמר שלא תתחתנו ואולי בסופו של דבר יתאים לכם להתחייב אחד לשניה והויתורים יעלו על הפרק ויתקבלו בברכה אבל עד אז תהיי בטוחה שמה שאת עושה עם כל הקושי שבו הוא למענך ולמענך בלבד

@@

New member
את חייבת להיות חזקה../images/Emo24.gif

זוהי ההחלטה שלך ואת צריכה לדעת שההחלטה הזאת רק תעשה לך טוב בעתיד. את יודעת שאם את רק רוצה, את מחזירה את המצב לקדמותו, אבל את לא רוצה, למרות הספק שיש לך. חשבתי עלייך בשבת, ממש כואב לי, אני יודעת מה את עוברת אבל את חייבת להתחזק, הכל רק לטובתך ולטובת העתיד שלך, את לא יכולה להסתגר בבית 24 שעות ולבכות כל היום, את חייבת לנסות קצת לצאת אפילו שממש לא בא לך, אבל תצאי קצת, את תראי שההרגשה שלך תשתפר אפילו רק בקצת. את יכולה להתמוטט ואסור לך להגיע למצב הזה, את חייבת לחזור לעצמך. באה
ההההההההה ריקי

mariana

New member
היי מלי

אני כל כך מבינה את המצב שלך ואני כואבת איתך ביחד. אני חושבת שאת צריכה לתת זמן לעצמך אני יש לי הרגשה שהוא יראה שהוא לא יכול בלעדייך ותראי שהוא ירצה אותך, אני לא רוצה להשלות אותך אבל זה רק הרגשה(ריקי יכולה להגיד לך עד כמה ההרגשות שלי נכונות) את צריכה להיות מרוצה ממה שעשית, קודם כל אני מצדיעה לך שהיית כל כך חזקה לעשות את הצעד הזה ואם עשית את הצעד הזה אני בטוחה שגם את הקושי בסופו של דבר תעברי. אין תרופת פלא למצבים האלה ושום דבר לא יכול לעביר את הכאב ולהשכיח אותו אלה רק את. אני כל כך מבינה אותך ונורא עצוב לי שישנם עוד אנשים שעוברים את זה. אבל ישנו משפט נדוש אבל ממש נכון "כל מה שקורה קורה לטובה" יכול להיות שבמצב כזה את יכולה לגרום לו להישתנות. שמעי יכול להיות שאת בוכה סתם ותראי שהכל היה לחינם. ותיהי חזקה למען עצמך, ואל תחשבי שהוא לא סובל כמו שאת סובלת, הרי בסופו של דבר גם לו יש רגשות. אוהבת מרין

ניקולי

New member
meel יקרה!!

תראי אף פעם בחיים לא הייתי במצב כמו שלך.. וכפי הנראה קשה היא ההחלטה וקשה היא דרכך..רק דבר אחד אני יודעת.. שדרכך היא אל האושר..היום את בוכה וכואב לך וזה דבר בהחלט לגיטימי..את תעברי את זה.. את חזקה!!! כמו שאמרתי לעולם לא עברתי את הסיטואציה הזאת אך עברתי סיטואציה אחרת שבעיניי היא הרבה יותר כואבת..התחתנתי עם בחור שלא תמיד הבין את ליבי, שהיה עקשן והיה עושה הכל דוקא..נולדו לנו שני ילדים..ומעבר להתנהגות הזוהמה שלו הוא גם הוסיף והרים ידיים..אחרי 10 שנות נישואים התגרשנו.. דעי לך!!! ככל שתהיי עימו יותר זמן,ככל שיוולדו לכם יותר ילדים, וככל שתתרגלי אליו יותר, כך גם הפרידה ממנו תהיי לך קשה..את צריכה להודות על כך שלא הגעת עדיין למצב הזה. את חזקה, ואני סומכת עלייך תתגברי!! בהצלחה מתוך ה -
אל תוך ה -

למעלה