עבר הרבה זמן

עבר הרבה זמן

אני יושבת היום וכותבת לך , האמת מתגעגעת עבר הרבה זמן אני בספק אם את כאן ותיקראי את מה שנכתב אבל למרות הכל אני כותבת לך אני מתגעגעת , היינו כמעט שנתיים יחד זה נגמר מגעיל ניסתי להסביר שעלתה בי חלחלה על המצב את לא רצית לשמוע , את לא האמנת ( כמו תמיד) ירית בי את חצייך והוספת עוד רעל למנה שבישלנו שניינו אחת לשניה תור בתור, ואני תוהה האם לא חבל?! לאחרונה אני חושבת עליך הרבה וזוכרת לך את הדברים הטובים כי זה מה שנשאר בסוף , להתרפק. את שהיגנת בכל כוחך וויתרת , שכחת ואיבדת טעם להישאר אני המשכתי הלאה,נעלמתי כי טעיתי אבל לא שכחתי , סלחתי , מה איתך?! כל מה שתוכלי לטעון זה שאהבתי אליך עדיין קיימת ושזה יעבור ואוליי תוסיפי שאהבת אותי עד קצה האופק ושגם זה עבר אך אם איני טועה לאופק אין סוף. לך שאהבת אותי לך שאהבתי לך שסלחתי. אני מאחלת שנה טובה צום קל וגמר חתימה טובה
זהבה בן \ ללכת עם האור לדעת, לגעת זו לא בושה להתרגש, לסלוח, לשכוח לתת לזמן להתחדש את האתמול שלא יחזור אליי השארתי מאחור עיניים, שמיים הם חלונות לנשמה נושקת לשקט של אחרי המלחמה והמחר כבר לא מפחיד אותי אותי לא יעצור לוקחת, ביחד לוקחת כמה שאפשר יודעת, פוסעת לא מביטה אל העבר את היית שם לתת לי יד לצאת מתוך הכפור

למעלה