עבר הווה ומלחמה.

old friend

New member
עבר הווה ומלחמה.

שיחת טלפון עם חברה , ההיא הסטרית לגמרי תגיד לי אתה יכול לברר לי על X? אם הוא שם למעלה אם קרה לו משהו ? לאחר שהתאוששתי מההלם, לאחר שהבנתי מה השאלה שלה מעביר את זה אליכם. X ולא משנה כמה זמן, לא משנה התקופה אבל הקשר נותק לגמרי ונשאר טעם לא טוב פתאום ההיא רוצה לבדוק מה איתו הגיוני אני לא אשאל כי לא מחפש אצלה הגיון. אבל נורמלי לעשות את זה? זה קורה גם לכם פתאום להזכר בעבר שלכם ולדאוג להם ?

n o g a1

New member
לא היגיוני-לא נורמלי

הגיון - ברור לך שאין. נורמלי , האם זה נורמלי? אתה שואל. לא יודעת נורמלי או לא , מה זה חשוב . אתה יודע , מה ? לא נורמלי! אז ... בהנחה שאין זה נורמלי. דואגת לאב ילדיי דואגת לשכן דואגת למנקה דואגת ליקיריי דואגת למדינה דואגת לילדיי דואגת לחבריי דואגת לחבריי לשעבר דואגת לחבריי לעתיד דואגת לעמיתיי דואגת מהכיבוש דואגת מהכביש דואגת דואגת דואגת נישט נורמל! לא הגיוני! האמת לא באמת דואגת אבל לא חשוב...

כאילו..אנושי כזה..

ובכלל מה שמלחמה עושה..שלום לא מצליח.. ובמלחמה אין הגיון...ושלא לדבר על נורמליות..

מזל חי

New member
אפילו לאקס שלי אני דואגת

כמה מעצבן וטיפש אבל היה בעלי אפילו

deena

New member
אני לא נורמאלית

ולכן זה נראה לי נורמאלי. חבר מאוד לשעבר שלי, שסיימנו קשר בצורה מאוד לא נעימה לשנינו, גר במעלות. בפעם האחרונה שדיברנו, היה בקריות לחילופין. וכשהכל התחיל, התקשרתי. והוא די התפלא. ואמרתי שכמה שאני כועסתי עליו, עדיין לא איחלתי לו למות או להפצע מטיל. הוא די שמח שהתקשרתי לבדוק אם הוא שלם פיזית. אז לי זה נראה נורמאלי, ואפילו די הגיוני. אבל כבר אמרתי שאני ממש לא נורמאלית.

ערסlight

New member
הגיון

נו באמת... נקבה היסטרית והגיון? לא נורא, בפעם הבאה שהוא יאחר לקחת ת'ילד היא תשנא אותו כרגיל.

galia1962

New member
למה לחפש הגיון ברגש?

ולגבי באופן אישי, מי שהוצאתי מהלב, יוצא לגמרי מחיי כל מי שנשאר לי בלב, תמיד יהיה אכפת, ובטח בשעות מלחמה וסכנה.

מה שהיא אמרה ../images/Emo45.gif

מי שהוצאתי מהלב, יוצא לגמרי מחיי. לא יודע אם זה נורמלי, זה מה יש.

ב ד ר ך

New member
למה לערב רגש עם ..... אכפתיות ?

האם איכפת לך רק מאנשים שייש לך איזה שהוא רגש אליהם ושהם אצלך בלב ?

החתולית

New member
היסטריה היא לא דבר הגיוני

העובדה שנשאר לך טעם לא טוב מאדם, לא אומרת שאינך דואג לחייו כאשר הוא נמצא במצב סכנה. ההיסטריה לא נראית לי הגיונית, הדאגה לשלומו נראית לי מאד הגיונית ואנושית.

ב ד ר ך

New member
אני דואגת

לאנשים שאני בכלל לא מכירה, שיושבים בצפון במקלטים או מחוץ להם. נראה לך הגיוני שאני לא אדאג למישהו שאני מכירה ? לא משנה אם הוא X אם השאיר טעם רע אם רבנו ממש לא משנה, אני בכל מקרה ארצה לדעת שהוא בסדר (אחרת על מי אני אוכל להמשיך לכעוס
)

old friend

New member
לדאוג אולי לא היתה המילה הנכונה

הכוונה היתה ליצור קשר כדי לבדוק מה איתו/איתה אני מחזיק בדעה כמו גליה שמה שהיה מת מלבד אנשים שאני שומר על קשרים איתם, רופפים או לא אנשים שאין לי קשר איתם בטח שאני לא אבדוק מה איתם גם אם יעבור לי בראש

ב ד ר ך

New member
אפשר לעשות את מה שחברה שלך עשתה

יצרה קשר עקיף באמצעותך. רק כדי לדעת שהכל בסדר. לא צריך לחדש קשרים, לא צריך לעשות שבת ביחד כולה היא בדקה אם הוא בסדר . לדעתי. היא בסדר.

ל י M ו ר

New member
ברגעים

כאלה שוכחים את העבר ברגעים האלה אני אפילו דואגת לסבתא של הבת שלי מצד אבא למרות "אהבתי" הרבה אליה ואפילו הצעתי לה את ביתי. אני דואגת לכל מי ששם אפילו לכלבים שננטשו אם זה נורמלי? כל המצב של המדינה לא נורמלי וכל מה שנשאר זה להיות שם אחד למען השני. ללמד את הילדים שלנו עזרה ודאגה וחמלה כי מי יודע מה יהיה מחר.

למעלה