עבר בשלום?

sporTV

New member
עבר בשלום?

יום כיפור עבר עליי בשלום, מה איתכם? השנה הייתי קצת מצונן, אז הלחטתי שלא כהרגלי, לא לצאת לרחובות ולהיות עם החבר'ה באווירת כיפור. במקום זאת, שיחקתי משחקי חברה - דבר ששנים רבות לא התקרבתי אליו. הפסדתי ברמיקוב, ניצחתי בג'נגה (מכירים? בונים מגדל ממלבנים ואז מוציאים אותם עד שהמגדל מתמוטט...משחק מלחיץ!) והספקתי לישון הרבה
שתהיה לנו שנה מדהימה, עם בשורות טובות

itamarc8

New member
אהלן ספורטיוי !

אצלי עבר טוב מאוד הייתי כל הכיפור בבית אכלתי ושתיתי והייתי בצאט בערב כיפור עד 1 לפנות בוקר וביום כיפור כמעט כל היום ולא השתעממתי היו מלא אנשים בצאט והם בריאים אז אני אצום על מה?לא שווה את זה לצום לא מתחבר אליי כל הדת לא תפילות ולא כלום ככה שלא הייתי בכלל בבית הכנסתןאל מתכוון יותר ללכת מצטער ככה אצלי אז כל טוב וחתימה על הצקים אהה??? שלא יחזרו חחחחחחחחחח איתמר

sporTV

New member
גם זאת דרך להעביר את כיפור.....

אני יכול להגיד לך שבתור חילוני אני הכי "אוהב" את יום כיפור. אצלי בבית כולם צמים מלבדי, וכל מכשירי החשמל מושבתים. השקט שיש ביום כיפור הוא דבר שאני מאוד מתחבר אליו ומשתדל לנצל אותו פעם אחת בשנה - בכיפור. חתימה טובה

chakiv

New member
הי איתמר, היה נחמד לראות אותך בצפון

לפני שבוע............. אני ממשיכה להגיע לצפון (אמנם לא בתדירות גבוהה..), אז אנחנו עוד נתראה. ורדית

itamarc8

New member
היי ורדיתי חג שמח נשמה !

אני גם שמחתי לראות אותך בחיפה האמת שרק אני זהיתי אותך ולא האחרים ( המחולים) לא? מקווה שוב לראותך בנסיבות כאלה כפי שאת יודעת אני עובד ולא מעט שעות היום עבדתי גם 12 שעות מלא עבודה לפחות עד 12 בלילה יש מלא מה לעשות לא חסר ומי אומר שאין עבודה? יש מצב שמשתפר קצת העבודה רואים את זה במכירות אומנם לא כמו שהיה אבל יש מעט התאוששות אז ד"ש לכולם ומועדם לשמחה איתמררר.

למעלה