עבר בהצלחה..

batel500

New member
עבר בהצלחה..

פסח בלי אמא, נחשו מה אני בחיים, בינתיים. נסעתי לדודה שלי כבר בצהריים עזרתי קצת בהכנות נהנתי בעיקר, דיברנו קצת על הלימודים שלי ואני שונאת שמדברים איתי על זה אבל גם זה עבר, והיה לי מצחיק כל כך וגם אני וגם אמא חזרנו הביתה מרוצות ואפילו קיבלתי קניידלעך |ìá| ונעלים :) דודה שלי השתדלה לא לבכות היא דיברה על אבא די הרבה והיא אפילו לקחה אותי לבקר אותו ביום שישי והיא בכתה ממש, היה לי קצת עצוב שאני את כל הבכי שלי כבר הוצאתי וואפילו די התבגרתי (אני חושבת) היא כל הזמן אמרה שבמקום שאבא יביא אותי אליה היא מביאה אותי אליו, בקרוב תהיה תחבורה ציבורית מסודרת לבית של אבא ואז אני כבר אסע לבד אפילו בלי אמא, רק אני ואני אהיה עם אבא לבד וידבר איתו המון. באטל =]

eshkolit32

New member
../images/Emo45.gifנחמד שהצלחת להנות. שאלה:

נשמע שניסית לקחת את החג בקלות, יפה שהצלחת לראות את החיובי בכל הסיפור. תתחדשי על הנעליים! (מתנות תמיד משפרות את הענינים...) אני מבינה שאת מתכוונת ללכת לבקר את אבא שלך הרבה. את לא חוששת שביקורים כאלה יעציבו אותך? (אני שואלת רק כי אותי אישית הביקורים האלה מבאסים ומענין אותי לדעת איך את מרגישה בקשר לזה)

batel500

New member
אז זהו...

שאם אני ילך לבד אני ארגיש הרבה יותר טוב, הביקורים מעציבים אותי ממש אבל רק כשאני לבד אני יוכל לשפוך ת'לב לאבא כמו שצריך ורק ככה אני ארגיש שהוא באמת קרוב אלי. אני חושבת שאני צריכה את הביקורים האלה, כי הייתי אצלו רק 3 פעמים מאז שהוא נפטר ואני מרגישה ממש מזניחה בתור הבת היחידה שלו.

eshkolit32

New member
אני חושבת שאת בת יחידה טובה מאד

תזכרי שתמיד תוכלי ללכת אליו, אז בעצם זה לא נורא כל כך שהלכת רק 3 פעמים. בסה"כ הוא נפטר לפני שנתיים וחצי לפי מה שסיפרת, לא? יהיו עוד המון הזדמנויות. גם אני מעדיפה ללכת לשם לבד. איכשהו כשיש איתי עוד אנשים זה באמת נהפך למשהו מאד לא פרטי ואישי, איכשהו אני לא ממש מרגישה נוח ושאני חופשיה.

eshkolit32

New member
אולי תגידי לנו באיזה יום כדי שנוכל

יום-יומיים לפני כן להיות כאן בשבילך, לנסות להקל עלייך קצת? (כמה שאפשר..)

אממ

תודה על האכפתיות..
חיבוק וירטואלי

eshkolit32

New member
אין בעד מה

מה זאת אומרת, בשביל זה אנחנו כאן. רשמתי אצלי את התאריך. יהיה בסדר. אמנם באזכרה אנחנו לא נהיה איתך אבל מבטיחה לך שנהיה כאן, עם כל ההבנה והחום שיש.

למעלה