עברתם כל גבול!!לתפוז-..

עברתם כל גבול!!לתפוז-..

כבר 5 סרטים שאני רואה על טלי פחימה שמכנה עצמה ליכודניקית וימנית ובעצמה הלכה לקבל זובי של ערבי מג'נין כי לא מצאה יהודי שיעשה לה טוב. ועוד הגנה על רב-מרצחים שעשה פיגועים בישראל וגם הפיגוע הגדול של המסעדה בדרום בחיפה יצא מבית מדרשו של זכריה זביידי. בהיסטוריה של ישראל היו הרבה בוגדים,היו בוגדים שהגיעו מברית המועצות לשעבר ושם הם היו סוכנים רדומים שהתקדמו בדרגות צה"ל והיו גם בדרגות גבוהות של ברית המועצות--נו טוב כמו בכל העולם יש את החרא והם נתפסו ונשלחו לכלא וגם הילדים שלהם סובלים עד היום כולל הנכדים לאף אחד מהם אין סיכוי להגיע ליחידה קרבית. והיה לנו בוגד שמכר את סודות גריעין המדינה תמורת בצע כסף-שמו מרדכי ואנונו! תושבי דימונה הראו למשפחתו בדיוק באיזו מדינה הם חיים והמשפחה נמלטה לבני ברק וחזרה בתשובה כל הכבוד תושבי דימונה!! כמו שצריך. היום יש לנו את שר הביטחון הכי אהבל בהיסטוריה של מדינת ישראל שמכר את נשמת מדינתו הציונית ומינה שר ערבי שמסרב לעמוד דום ולשיר את המנון המדינה!! ולהזכיר לכולם אנחנו בתקופת מלחמת בשטחים ואחרי מלחמת לבנון2 וכנראה תהיה מלחמת סוריה-לבנון 3 ויש לנו את טלי פחימה-שכל דקה מראים אותה בתפוז! מלא בני נוער מסתכלים את זה,מלא בנות נוער מסתכלות עליה ועל שטיפת המוח שהיא עושה לכולם אחרי ששר הביטחון מכר את נשמתו,והעלוב שנקרא מרדכי ואנונו שהתנצר בנתיים,וטלי פחימה שעושה שטיפת מוח לבני נוער. עכשיו גם תפוז מכר נשמתו כדי להביא רווחים כלכליים! שכחתם את הלינ'ץ ברמאללה שבו נבעטים למוות 2 מילואמנקים? או שכחתם את הרצח של נחשון וקסמן ז"ל,וחטיפת גלעד שליט? או בכלל לא זכרתם את חטיפתו של החייל אולג שייחט על ידי ערבים ישראלים בגליל?! או שכחתם את כנופית האנסים הבדואים מביר אל מכסור שמבשך 4 שנים אנסו נערות וקטינות מהקריות והגליל? בחקירה הם הודו כי זה מעשה נקמה על מה שקורה בעזה נו טוב.. לא כולם אנסים! אז מה קרה בדיוק במשגב על יד כרמיאל? כיצד נערה בת 16 נרצחה והיתה קורבן לנסיון אונס על ידי נער בדואי בן 16 שכל קרוביו משרתים בצבא ובמשטרה?! נדמה לי שאנחנו כיום מתקרבים למלחמת העצמאות מספר 2 של מדינת ישראל כשאזרחי ישראל מותקפים מכל עבר גם התקפות אזרחיות של ערבי ישראל וגם התקפות של ערבי השטחים וכולל התקפות של לבנון וסוריה בקרוב מאוד. ישנו אל"מ בדואי מבית זרזיר שנתפס על ריגול לטובת החזיבללה תמורת סמים,הוא הורד בדרגה לטוראי ונשלח לכלא ל16 שנים............... אז מה אתם אומרים תפוז? להכין עצומות להוריד את המחבלת מהאתר שלכם?! ושאף אחד לא יכתוב אם לא בא לך אל תסתכל. היא עושה שטיפת מוח מאוד חזקה לבני נוער שכלל לא יודעים מה זה ערבים.

ומשהו קטן..

ערבי ישראל חושבים שצה"ל נלחם באזרח לבנון הכי הרבה בגלל זה הפסיר במלחמה. מה שהם לא אמרו זה שחיזבללה מתחבא כמו כוסית מאחורי עגלות תינוקים וזה מה שהלבנונים עצמם רשמו על החיזבללה שהתחבא בבתים של אזרחים וירה טילים לעבר ישראל,כידוע לכולם הסונים-הדרוזים והנוצרים שונאים את השיעים ואת החיזבללה תומכי סוריה. אך ערבי ישראל בדעה משלהם כולל עזמי בשארה שנמלט מהמדינה שלנו מהר מאוד וחבל שלא לקח איתו את טלי פחימה המחבלת. כל אלה שנפגעו בפיגועי טרור ,מטילי קטיושה בצפון,וטילי קאסם בדרום,ונפגעי טרור בצבא הגיע הזמן שיתחילו להנחית על טלי פחימה "מכות" קשות. כי לא יתכן שהחזירה הזאת מבזה את כוחות הביטחון שלנו בטענה שהטרידו אותה מינית,ועוד צועקת "אטיבח אל יהוד"! ולא נשכח את המחבלת שפיתתה את הנער אופיר רחום ז"ל והביאה אותו לשטחים ורצחה אותו-המחבלת אנא מונה! בגלל הטלי פחימה הזאת עוד בני נוער יתחילו להתרגל שערבים הם אנשים טובים ואלה שבשטחים הם סובלים ומסכנים ויתחילו ליצור איתם קשר... אני כבר מרגיש את הרצח הבא....או יותר את הפיתוי הבא. בזכות האינרטנט והכל יתחיל בגלל דבריה של טלי פחימה. יש לעקור אותה מהשורש כמה שיותר דחוף ולהעיף אותה מכל מדיה אפשרית ואפילו לגלות אותה למדינה ערבית לפני שיהיה לנו אסון!

זאת לא הסתה!!זה משהו יותר גרוע

זאת דמגוגיה ודרך לשכנע את הציבור בישראל או יותר נכון את בני הנוער שכוחות הביטחון שלנו רעים וכלל לא מגנים על ישראל והם נטפלים על אזרחים ישרים כדוגמת עזמי בשארה-- ימח שמו וזכרו אמן! היא מאוד מסוכנת כי היא מכניסה המון רעל לבני נוער. לתושבי קרית גת--הייתי מעניק ציון0 אולי ילמדו מאנשי דימונה מה זה להגן על המדינה שלנו מפני בוגדים. בדימונה אחוזי אבטלה גבוהים מאוד ובשנות ה70 וה80 כלל לא היה קל לחיות שם ויצא לי לשהות שם 3 ימים בילדותי בשנות80 ,אחלה מקום ,קצת קטן כולם מכירים את כולם. ובכל זאת תושבי דימונה הגנו על המדינה שלהם למרות כל המרור שהם אוכלים. תושבי קרית גת המצב שלהם יותר טוב משל דימונה,וכן הם מאוד גאים בנינט טייב שלהם.. אך האם יגנו על כבוד המדינה שלנו?? אפילו משפחתה של טלי פחימה תומכת בה. אולי צריך להביא קצת טילי קאסמים מחברון לקרית גת אולי אז משהו יתעורר בהם. צריך לסלק את כל המשפחה שלה מפה. אם זה לא יהיה! תראו כאן מגפה שלמה של בחורות יהודיות מגנות על גופן על מחבלים.

בואו נעשה מעט סדר למען הסדר הטוב.

ערב טוב מפקד גדודי אל-אקצה בג'נין שהוא מחבל דם על הידים החבר של המחבלת טלי פחימה ימח שמה. אני לא מבין איך נותנים למחבלת הזאת לטייל חופשי ואיך בכלל הוציאו אותה לחופשי.? זכרייה זביידי שהמזל שיחק לו כמה פעמים מנסיון חיסול ע"י ישראל ניצל מזה. אבל המזל לא משחק הרבה בחיים. יבוא יום הוא יחטוף את המכה ואז בוםםם זכרייה זביידי לגהנום. אותה מחבלת יהודיה מקריית גת. שבגדה בחברים שלה בעם שלה באנשים שלה. יצאה לג'נין לפגוש את המחבל המתועב הזה. שהרג יהודים דם על הידים. והיא היתה לו חומת מגן. הנה קטע לקוח מאתר מסוים!! סרטו של טל חכים "טלי פחימה חוצה את הקווים" "טלי פחימה, ישראלית מקריית גת, יצרה קשר עם זכרייה זביידי, המבוקש בידי צה"ל. היא נסעה לבקר את זביידי בג'נין, ומאוחר יותר אמרה בכלי התקשורת, שהיא מוכנה לשמש לו מגן חי. בשמונה באוגוסט 2004 נעצרה טלי פחימה והושמה במעצר מנהלי. 16 חודשים לאחר שנכלאה, קיבל בית המשפט המחוזי בתל-אביב עסקת טיעון בין הסניגוריה לבין התביעה, וגזר עליה שלוש שנות מאסר, מהן ינוכה שליש על התנהגות טובה. היא הורשעה ב"מגע עם סוכן חוץ, מתוך כוונה לפגוע בביטחון המדינה, מסירת ידיעה לאויב לתועלתו והפרת הוראה חוקית." טלי פחימה ואני ישבנו בבית-קפה ביפו, כשטלי השתחררה ממעצר-בית של שבוע, ביוני 2004, מספר טל חכים. היא לבשה חולצה לבנה עם צווארון, והייתי בטוח שהיא עורכת-דין. היא אמרה לי שיש לה סיפור מאוד מעניין, ושהיא הלכה לפגוש את זכרייה זביידי בג'נין. שאלתי אותה מי זה זכרייה זביידי. היא ידעה שאני מתכוון לצלם סרט, ואמרה: בוא ניסע מחר לג'נין. אמרתי לה שאני פוחד, והיא אמרה: אז לא תוכל לעשות עלי סרט. " באותה תקופה פיטרו אותה מהעבודה, משום שהיא אמרה בתקשורת שהיא תהיה מגן אנושי לזביידי. היא נאלצה לעזוב את הבית והלכה לגור ביפו, אצל חבר שלה, יוסף עספור. שבוע לאחר מכן טלי ואני נפגשנו אצלו. היא מייד נתנה לי לדבר עם זכרייה זביידי בטלפון. הוא אמר לי: בוא לג'נין, תהיה אצלנו שעתיים ואז נהרוג אותך. לא היתה לי ברירה אלא לצחוק". טלי פחימה את מחבלת בוגדת בעם שלך יאלה עוד מעט זכרייה עולה לבקר את רנטיסי ויאסין וכל הכלבים שם בגהנום!! אין בהם אמונה בערבים 40 שנה תחת הקבר ימח שמם. הם לא חברים שלך הם האויב הרע שלך. ואת טלי פחימה ימח שמח לו הית במדינות ערב היו תולים אותך ימח שמח. אני לא מבין איך נותנים למסייעת למחבלים במה איך? אחרי שהיא יצרה קשר עם גורמי עוין ועם המחבל זכרייה זביידי ועם חבריו( נקווה שהטיל הבא יפגע בהם וימוטט אותם)טלי פחימה היא עוינת למדינת ישראל ולכל הסובבים אותה. באם זה אזרחית או לא באם זה תושבת מדינת ישראל.... היא עוינת.. וחייבים לטפל בה בכל דרך שהיא.... אני לא מבין איפה האנושות ?? חיילים נהרגו בצבא.. נתנו את החיים שלהם למען המולדת. נהרגו במלחמת לבנון השניה... חברים שלי נהרגו בצבא חברים הכי טובים שלי... ובאה איזו מחבלת כמו פחימה ומדליקה משואה למחבל שרוצח אזרחים תמימים ומסייע לטרור בפיגועים... אני לא מבין למה מדינת ישראל לא לוקחת את כל המחבלים הללו שיעמיסו אותם לאוטבוסים ואת טלי פחימה גם שיגורשו ללבנון או לאחת מדינת במערב... טלי פחימה היא עוינת מס 1......ולא היו צריכים לשחרר אותה מהכלאא זה אסון אסון. זכרייה זביידי ניצל כמה פעמים מנסיון חיסול.. כולי תקווה תפילה ואמוהנ שהנסיון הבא יחסל אותו ואת הסובבים אותו.. טלי פחימה אוהבת את האויב בראיון בTV היא אמרה"אני יהגן עליו בכל גופי אם צריך" מאיפה השטויות הללו? מאיפה כל הרוע הזה?אזרחית מדינת ישראלל מדליקה משואה למחבלים ולזכר השהאידים.. גועל נפשששש... עכשיו שהשב"כ וכוחות הבטחון יבדקו בדיוק מה היא זוממת.. וכל סרבי הגיוס וכל המי ומי שהיו איתה היתי מעלה את כולם לחדר חקירות.... זה לא יתכןןן מה שהולך פה... זה לא יתכןןן להביט בטלי פחימה מדליקה משואה למחבלים... תמיד למדתי כי אין לסמוך על הערבים.. לא משנה מה יהיה ברגע שיהיה להם צ'אנס אחד קטן הם יהרגו אותך.. הרי בקוראן שלהם רשום " הבא להרוס ביתך השכן להורגו" 40 שנה תחת הקבר אין בהם אמונה... לא שלום לא משא ומתן ולא כלום.. בקשר לגלעד שליט החייל... אני לא היתי משחרר את המחבלים ביניהם סמיר קונטר ועוד כמה ראשי חמאס =חרקה אל מקאומה אל איסלמיה!!!! אותם מחבלים עם דם על הידים שהורגים לנו חיילים אזרחים ללא הבחנה. ועוד הם בוכים שהם בעוצרר וללא מחייב וללא מדינה משלהם... שירקבו שם כולם במחנות הפליטים... כל טוב...

למעלה