עברתי..

a n n a18

New member
עברתי..

תיאוריה שנייה!!!!!!!!! אחרי שבוע מורט עצבים ובו נכשלתי בתיאוריה ראשונה .. החלטתי לגשת היום לתיאוריה ועברתי...!!!! יש!!!!

lsd600

New member
הנה הגיעה אנה שאוהבת בננה...

מי היו הבוחנים ברמלה? תבדקי מה כתוב בחתימה ליד ה"עבר" בטופס הירוק.

a n n a18

New member
למה ללכלך??

אולי עברתי באמת, והיו לי פחות מחמש טעויות?? ולא ביקשתי שום דבר , יפה או לא יפה ישבתי וחרשתי כדי לעבור כמו כל אחד..

צחקתי מותק...

מה הלחץ... אמרתי בציניות... בימים קשים כאלה קצת צחוק לא יזיק.... בכל מקרה אנחנו מבואסים מהמצב. נ.ב אם נפגעת,אני מצטער

a n n a18

New member
פעם אנה אהבה בננה...

היום כבר לא.. הבוחן שלי זה יחזקאל חבני..הוא הכשיל אותי אבל גם העביר אותי השבוע.

lsd600

New member
להההה

חבני חבני או חבני? אם זה מי שאני חושב, הוא הכשיל אותי טסט ראשון (וגם עוד מישהי מפה...)

a n n a18

New member
איזה זבל הואאאאאא

איך הוא לא נתן לך לעבור טסט? אה??? חכה אני עוד אסגור איתו חשבון על ה116 ש"ח המיותרים שהייתי צריכה לשלם בתור חיילת ענייה לתיאוריה שנייה...

lsd600

New member
חחחח.. בגללו נכשלת, הא?.הוא אשם

הוא הבוחן הכי קשוח שיש פה, אני מוכן לחתום על זה... הוא מכשיל על דברים שרוב הבוחנים פוסחים עליהם ולא מוכן לוותר (על דברים ממש קטנים...).. תיזהרי שלא יבחן אותך בטסט, שלא יתבזבזו 300 ש"ח לשווא.... תזכירי לי אצל איזה מורה את? אז נטשת את הבננה לטובת התות? חבל..

lsd600

New member
כן..

זאת שהייתה איתי בטסט הראשון (עם חבני), עשתה את הטסט הרביעי שלה והוא בחן אותה בטסט הראשון והשני...נכשלה איתו פעמיים. הטסט הרביעי שלה היה מושלם (חוץ מזה שכבה לה האוטו פעם אחת והייתה לה בעיה עם החניות- הצליחה בניסיון השלישי). יש כאלה שאומרים שהוא מעביר מקסימום אחד (תמיד תמיד), אז כנראה שהוא עשה חישובים משל עצמו והגיע למסקנה שהיא צריכה לעבור ואני לא... לא שמעתי על עוד אנשים שעברו אצלו.. רק על נכשלים אני שומע.. ויש מבחר של בוחנים, סיכוי גבוה שלא תיפלי עליו....

100vardit

New member
אלא אם כן-

את נבחנת בלוד-שם הוא בדרך כלל נמצא כל יום....

lsd600

New member
היא נבחנת בלוד, בגלל זה היא שאלה..

אם לא בלוד- רמלה, אז זה לא היה מעניין אותה...

lsd600

New member
כן..

זאת שהייתה איתי בטסט הראשון (עם חבני), עשתה את הטסט הרביעי שלה והוא בחן אותה בטסט הראשון והשני...נכשלה איתו פעמיים. הטסט הרביעי שלה היה מושלם (חוץ מזה שכבה לה האוטו פעם אחת והייתה לה בעיה עם החניות- הצליחה בניסיון השלישי). יש כאלה שאומרים שהוא מעביר מקסימום אחד (תמיד תמיד), אז כנראה שהוא עשה חישובים משל עצמו והגיע למסקנה שהיא צריכה לעבור ואני לא... לא שמעתי על עוד אנשים שעברו אצלו.. רק על נכשלים אני שומע.. ויש מבחר של בוחנים, סיכוי גבוה שלא תיפלי עליו....

אוראל1988

New member
חפוז? ../images/Emo6.gif יא חרמן

ודרך אגב אני, אחותי ומלללא חברים שלי עברו אצל חבני, הוא אחלה טסטר אני לא מבין על מה אתם בוכים!

lsd600

New member
"אחלה טסטר..."

הוא פשוט מפחד מציוֹן העצבני (מי לוקח? ? ?), שלא ירביץ לו אחרי הטסט, אז הוא מעביר אתכם.. סתם סתם.. בטח נהגתם טוב מאוד אז עברתם, אבל ת'כלס הוא אחד הזבלים...

אוראל1988

New member
חחחחח דווקא אני ממש לא חושב ככה

זה נדיר שעוברים אצל ציון ראשון, כנראה בגלל ששונאים אותו אז מכשילים לו את כל התלמידים (למרות שמצד שני הוא מרוויח מזה יותר כסף, אבל המוניטין נפגע). לעומת זאת אצל דני כווווולם בלי יוצא מן הכלל עוברים ראשון!!! זה הורג אותי.. ממש אחד אחד מעניין מה הסוד שלו...

למעלה