עברתי

עברתי

לתל השומר. למטופלות שם,מה הנהלים? מתי מבצעים בדיקות דם כל כמה ימים ו US ראשון מתי? גונל אף וצטרוטייד.. אשמח לטיפים

ziziub

New member
אני אחרי ivf ראשון בתל השומר...

וכמובן שמבצעים את כל הבדיקות בשידור חוזר. התחלתי את הטיפול ביום ה- 3 של המחזור, אחרי שבועיים של גלולות, דקא לשלושה שבועות, בדיקת דם וא.ס, גונל 5 אמפ' 5 ימים, שוב בדיקות, 5 אמפולות מנוגון 4 ימים ושוב בדיקות, ועוד 4 ימים מנוגון, ובדיקות והיידה להפרייה. כמובן שצריך להביא התייחבויות. מה עוד שכחתי, אה אחרי 72 שעות החזרה. ואחרי 14 יום בטא ו.........שלילי. לא מדכאה אותך, המחלקה נהדרת הרופאים סופר, כנ"ל האחיות והמזכירות, אך הבעייה אצלי.... שיהיה לך בהצלחה...לרשותך תמיד. סיגלי

שיהיה לך גם בהצלחה

אני כבר עברתי כמה בתי חולים ובהמלצת רופא החלטתי לעבור לשם בגלל המעבדה והשיטות טיפול המתקדמות. אני קצת חוששת מהמוני המטופלות,מה שקורה בדרך כלל בבית חולים ממשלתי. מי הרופא המטפל שלך שם? אני אצל שולמן והתרשמתי לטובה.

ziziub

New member
אין לי רופא קבוע, התורן הוא המטפל

מקווה שהפעם זו התחנה האחרונה שלנו, ומשם נצא עם ילד/ים. בהצלחה.

hyb

New member
אליזבט יקרה

גם אני מטופלת בתה"ש ומאוד מרוצה. האחיות מאוד מקצועיות וכך גם הרופאים... לי היה פרוטוקול דומה לשלך ועישית US ביום שלישי למחזור ואח"כ אחרי 5 ימי הזרקה. דבר אחד שחשוב שתדעי הוא שכאשר את מגיעה לבדיקות בבוקר חשוב מאוד שלא לאחר. זה ממש מרגיז את האחיות כי זה משבש להן את סדר היום לכן חשוב שתגיעי בזמן (7-8:15 ). חוצמזה שיהיה המון בהצלחה!

תודה בנות

התרשמתי שהיחידה מאוד מסודרת למרות המטופלות הרבות שם. מקווה שזה באמת כך
למשל בפתיחת התיק שואלים המון שאלות ורושמים בכל בתיק..עשה עלי רושם של טיפול מעמיק. הבנתי שהם מאוד בעד צטרוטייד כמדכא ולא דקפפטיל. שיהיה לכם גם המון בהצלחה.

למעלה