עברתי!!

הפנטזיה

New member
עברתי!!../images/Emo140.gif

כבר לא אקטואלית לפורומים סינגלס ובליינד דייט אז "הנני כאן..." אז לבחור שלי קוראים עופר אני מכירה אותו שבועיים וכבר מאוהבים סוף סוף נפל בחלקי בחור משקיען לא פחות ממני הייתה לנו שבת מדהימה יחד. שמחה להצטרף אליכם אשמח להכיר אתכם. ברוכים הנמצאים!

הפנטזיה

New member
קשה לי לעכל..

הבחור שלי במעטה קשוח אבל ביפנוכו רך כמו חמאה כזה רומנטי משקיען ומפנק אני לא רגילה לכל מילות החיבה ומפחדת שאם אלך עם הזרם הזה זה יגרום לנסיגה מכירים את זה?

תסלחי לי אבל

באמת שאני שמח בשבילך אבל למה לזרות לכולם פה מלח על הפצעים ? עוד לא הבנת שזה הפורום לאבודים רומנטית ? זה בערך כמו כל הדברים שהלכו לי לאיבוד בחיים, הם כולם שם, בארץ איבוד, עושים כיף חיים ונהנים מכל רגע. ככה גם פה, פה זאת ארץ איבוד, עשינו חיים עד שמצאת אותנו
סתם, אל תקחי קשה, אני קצת מנסה לבדר את עצמי על הבוקר (לא מזמן קמתי).

הפנטזיה

New member
קצת אופטימיות לעולם

בוקר טוב!! שמחה להעיר אותך! ועוד שאלה אחת: האם צריך לספר הכל לבן הזוג וזה אומר האם לספר לו על טלפונים ממחזרים שאני מקבלת האם לספר הכל? מה זה עושה לכם הגברים שמספרים לכם? והאם הייתם רוצים לדעת? לספר או לא לספר זאת השאלה?

טל קר

New member
הכל תלוי איך מספרים.

אל תספרי "איזה כיף שדני התקשר שוב" או "כמה נעים לי שמשה עדין לא ויתר עלי". תגידי "איזה קטע, דני עוד לא הפנים שאני רוצה רק אותך, וממשיך להתקשר". ככה העברת שני מסרים: א. גם ידעת על הטלפונים, שהוא לא יחשוב אח"כ שהסתרת את זה ממנו ב. גם העברת את המסר שאין לו מה לחשוש מהטלפונים האלה.

seadiver

New member
לספר או לא לספר ??? שאלת המאה

תראי אם את חושבת לנכון לספר , אם את חושבת שהוא מספיק בוגר לקבל דברים אלו , מספיק בוגר שלהבין שהיו בחייך גברים אחרים , וכן את רצונך לשתף אותו בעיניין אז תלכי על זה לדעתי יהיה שווה ללכת על זה משום שאלו היו שיחות תמימיות ... לדעתי יש לשתף בעיניין הרי זו מהות הזוגיות... זו רק דעתי - הכל תלויי בך ובהרגשתך ביחס לבחור ביחס לקשר

הפנטזיה

New member
גרורות מהעבר

ידידים מהאינטרנט ובכלל. כן, זה היסטוריה אבל את כולם עידכנתי בסטטוס החדש שלי אני לא משלה אף אחד.

zooti

New member
אני מספרת. זה משעשע אותו

ואני אוהבת להעלות חיוך על הפרצוף המקסים הזה...

seadiver

New member
לפנטזיה../images/Emo42.gif

יפה יפה סופסוף יש איזה גברבר בחייך , אל תחששי תזרמי עם תחושותיך אין מה לפחד אם הוא מספיק בוגר הוא לא יסוג ויקח את רגליו ויסוב לאחור . אין ךו שום סיבה כל עוד הנכם מאושרים ומאוהבים מעל הראש. המשיכי כך , תזרמי כך ושיהיה לך יום מלא אור ואהבה.

הפנטזיה

New member
תודה מקרב לב../images/Emo141.gif

משתדלת לזרום לא רוצה לטעות בכל זאת זה קשר חדש. עדיין לא מכירה אותו כזה טוב לא רוצה שזה יראה יותר מדיי שלא יחשוב שאני מספרת כדי לגרות אותו או משהו כזה

dianah

New member
../images/Emo23.gif ברכות שוב...

שוב, מליון ברכות ונשיקות לשניכם... אבל... הפורום הזה הוא רק לכאלו ש"נפלטו" מפורום סינגל´ס ובליינד-דייט??? ומה איתי
ובטח נתראה בקרוב (יום העצמאות אולי....) דיאנה

הפנטזיה

New member
אשמח מאוד! העונג כולו שלי

בקרוב אצלך ואצל ענת.. מחזיקה לכן אצבעות

ליאן.

New member
ברוכה המצטרפת... ../images/Emo24.gif

איזה סבב את עושה בתפוז.. וכעת את כאן איתנו..
הסיפור בינך לבין אהובך ממש קסום, זה מדהים..
בתקווה לעוד הרבה סיפורים כאלה, ליאן.

הפנטזיה

New member
ברוכים הנמצאים!!../images/Emo6.gif

תודה! אני שמחה שהסיפור שלי הצליח לרגש אתכם אשמח לשתף בהמשך בבשורות טובות ומקווה שכולנו נמצא את המיוחל.

למעלה