עברתי תיאוריה ראשונה!

אריק ל

New member
למען האמת?

קראתי רק את ה-30 עמודים הראשונים בספר (של 130 עמודים), ועוד איזה 5 עמודים מפוזרים כאלה עם נושאים חשובים (כמו צמתים, מחלפים, רווח, פנסים וגרירה). הלכתי ביום ראשון לשיעור של שעה וחצי בבי"ס נהיגה שלי על מנוע וקצת חזרה על תמרורים, עשיתי את תרגיל הפלאש שפורסם פה בפורום על זכות קדימה, עשיתי מבחן אחד לדוגמה בחוברת המבחנים שקיבלתי, ועברתי איזה 4 פעמים על התמרורים ביחד עם ההורים. אה וגם שאלתי מלא את ההורים שלי על כל מיני דברים. סה"כ לא הרבה כ"כ.

אריק ל

New member
אבל כמובן שזה לא אומר כלום

כי אני בשיעור ה-24, ככה שגם זה די עזר, כי סה"כ די מתמצאים בחוקי התנועה בשיעור גבוה כזה. אבל ככל שאתה בשיעור נמוך יותר, תלמד יותר. זה העקרון לדעתי. (ברור שיש דברים שלא קשורים למספר השיעורים, כמו הדברים שכתבתי שלמדתי בשביל התיאוריה)

Woogyman

New member
זה עניין של מזל. ../images/Emo110.gif

מבחינת השאלות שיוצאות לך שם. לי יצאה התיאוריה הכי קלה בעולם. למדתי טוב והייתי יכול לעבור גם אחת יותר קשה, אבל יצאה לי ממש קלה. בערך 15 שאלות היו על תמרורים, והתמרורים הכי קלים שיש (עבודות בכביש, אבנים מתדרדרות, סכנה החלקה, כביש משובש וכו'). על מכניקה היו לי בערך 5 שאלות, וכל השאר על חוקים וכאלה, וזה גם היה ממש קל. זה עניין של מזל.

למעלה