עברתי תהליך מיון

עברתי תהליך מיון

אחרי 2 ראיונות מקצועיים הודיעו לי במייל כי התקבלתי ואני צריך להיפגש עם מנהל משאבי האנוש לצורך המשך התהליך. היתה פגישה מגעילה, בה התברר לי לתדהמתי כי אין הכונה להחתים אותי אלא זה עוד ראיון. אני רוצה להדגיש כי במפורש נכתב לי לפני הפגישה כי התקבלתי. היו לי הוצאות בעקבות זה שהודיעו לי כי התקבלתי. האם בעקבות הדחיה יש לי עילה לתביעה?

תביעה

אם היו לך הוצאות ובד בבד יש לך מכתב בו הודיעו לך כי התקבלת, אתה זכאי לקבל סעד משפטי(לתבוע את הנ"ל). בכדי לזכות אתה חייב להוכיח כי נגרמו לך הוצאות

amitayg

New member
נו אז מה ? גם לי היה מקרה דומה ...

לפני שנה מה לעשות ? ראיון ראשון ושני בקרית גת, ראיון שלישי ורביעי במגדל העמק, יום מבחני מיון בתל אביב, התקשרו לכל ההממליצים שלי לקבל חוות דעת, ביקשו תעודות על לימודים, קיבלתי הודעה שאכן התקבלתי לעבודה, שלחו אלי חוזה, ניהלנו דין ודברים על פרטים מאד לא מהותיים בחוזה ולבסוף הודיעו לי טלפונית שכבר קלטו מישהו אחר לעבודה! נו מה אתם אומרים ? לילה טוב מהגדול מכולם אמיתי זוכרים חזרתי אני כאן!

A m i r א

New member
כן, זוכרים זוכרים ../images/Emo8.gif

מה שלומך ידידי, התגעגעתי אז חזרתי
מה חדש ??? אמיר

amitayg

New member
אין חדש תחת השמש

כאשר 80 אחוז מהמשרות הן זמניות או חלקיות וכל השאר בשכר רעב אזי אני מצביע ברגליים. טוב לי כרגע במקום שאני נמצא - עקר בית במשרה מלאה , מתנדב לפעילויות ביישוב ( הרוב יוזמה שלי)ומשמש רכז בטחון בערבים ובלילה. מה יהי הלאה כאשר הילדים יגדלו - רק אללה יודע ... יום טוב לכולם אמיתי

למעלה