עברתי ת´מבחן GMDSS

עברתי ת´מבחן GMDSS

היום! החלק התיאורטי היה טריקי קצת, אם תרצו אפרט. לחלק המעשי הוזמנתי ראשונה מהקבוצה לחדר ונשארתי בפנים שעה(!) עם הבוחן. נכנסתי ללחץ ועשיתי שטויות וחשבתי שנכשלתי, אבל... אילת המתוקה התקשרה ובישרה לי שעברתי
אז אם תצטרכו סקיפר עם רשיון מפעיל תחנה לפי הדרישות החדשות - רק תגידו! נילה המאושרת

בת ים

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifלנילה

כל הכבוד....אבל הרי אני ידעתי כל הזמן שיש לך את זה
מה השלב הבא? משיט בשכר?

lizard

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

את תמשיכי למשיט בשכר ? אשמח אם תפרטי על החלק התאורטי.

כל הכבוד לאהובתי... ../images/Emo25.gif

שלומלום לך יקירתי, איזה כייף שעברת את המבחן, גאה בך ואוהב אותך מאוד. שלומלום

בת ים

New member
מחר לקפריסין../images/Emo35.gif

אני מקווה שהצטיידת בנייר ועט כדאי לרשום את כל החוויות ולספר לנו כדי שנמות מקנאה
בהצלחה

וכשהיא עושה חיים בקפריסין אתם.... ../images/Emo9.gif

שלומלום לכם, בעוד אהובתי עושה חיים בקפריסין עליכם מוטלת המלאכה לדאוג שאני יעששה כאן חיים לא פחות טובים, אז יאללה תתחילו לארגן רעיונות וכדי שלא יהיו לכם קשה מדי אני אתן לכם רמז למה אני הכי אוהב, אז הדבר הראשון זה טי נא נאיי נאיי והדבר השני זה אמממממ.... טעים. שלומלום (שהולך להיות גלמוד שבוע
)

בת ים

New member
כבר../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif

טוב, נא להדק גלגל הצלה, אנחנו כבר נחשוב על משהו, לא מבטיחה שזה יהיה קשור לרמזים הדקים שנתת, אבל "עצוב"- זה לא בבית ספרנו לשייטים מתחילים.

יותר עדיף../images/Emo127.gif

שלומלום לכם, אני מתאמן על אותות מצוקה.
מיידי מיידי כאן שלומלום.... שלומלום.... שלומלום.... גבר במצוקה
. יש גם כל מיני אורות להדליק, נכון? נראה לי שאור כחול על השפיץ של המנור שלי יתאים למקרה דנן. אז לכל כוכבות משמר המפרץ של הפורום היכונו למבצע החילוץ ואנא דאגו שהוא יהיה נועז. ועכשיו ברצינות, שתהיה לכולם הפלגה מופלאה ושיחזרו בשלום למדינה שישרור בה שלום. שלומלום.

soso_sami

New member
כמו שזה נראה עכשיו אז... + חידוד

כמו שזה נראה ביומיים הנוראיים האחרונים אולחי באמת עדיף להיות בקפריסין ואולי לא. זכרונות משפחת פלצור עוד רודף אותנו ואני לא הייתי בקפריסין מאז... לפחות לא על החוף. אז אולי עדיף להיות בים? ואולי לא. כי מקריאת הסיפור שאני מתרגם על מארק וציוותו גם שם לא תמיד בטוח. אז כנראה שהכי טוב זה להיות קצת פה וקצת שם וקצת בכל מקום שבעולם ואולי ככה לפעמים לנדוד גם למרחקים ובעצם להיות לא פה ולא שם ולא בשום מקום שבעולם.... שלומלום, פיספסת מיידי אחד. צריך לקרוא 3 פעמים!!! ככה זה בנוהל גם אם אין לך זמן. אולי זו הסיבה שעוד לא משו אותך מהמים. ועכשיו לחידוד: התכוונת להדליק אור כחול בקצה המנור ואולי לא ממש ידעת למה ומדוע ואולי כן. בכל אופן קלעת לשאלה יפה. מה משמעות אור כחול קבוע (לא מנצנץ - משטרה) בים? ומדוע באמת לא להדליק על ראש תורן???? או במילים אחרות... למה התחזה שלומלום של נילה האוהבת את שלומלום של נילה???? בהצלחה

arye9

New member
אם איני טועה

גוררת בשעה שגוררת דרקון (בלון גומי להובלת דלק) מציגה בנוסף לאורות הגרירה גם אור כחול. כנראה שזה היה בחוקי הדרך הישנים (1960) למרות שלא מצאתי את זה בחוברת.

arye9

New member
אם זה קרוב

מצורף כאן קטע מספר משנות ה60 (KEMP & YOUNG). כמו שאתה רואה שיניתי את הכיתוב של צבע האורות של הנגרר מלבן לכחול ושיניתי פעם נוספת הללבן. וכן, לגוררת הוספתי אור כחול. 1. איני זוכר איפה מצאתי את הצבעים. 2. בחיים לא ראיתי דבר כזה. 3. לא זכור לי שנתקלתי, מלבד בחוברת הזאת באורות אלה. אני נכנע
אריה

soso_sami

New member
כן אסדה נגררת מציגה אור כחול

השינוי הראשון שלך היה נכון - צריך להציג אור כחול קבוע על האסדה. בדרך כלל האור מוצג בין אם היא נגררת ובין אם היא "בדרך" ללא גרירה. ראיתי את זה רק פעם אחת בחיים בלב האטלנטי כ-200 מייל מחופי פלורידה.

למעלה