עברתי שאיבה

עברתי שאיבה../images/Emo35.gif

מזמן לא כתבתי כאן,אבל תמיד קראתי את כל ההודעות. אחרי 2 הזרעות שכשלו עברנו ישר לivf, ביום חמישי עברתי שאיבה נשאבו לי 18 ביציות והיום אמרו לי שהופרו 15. רציתי לדעת מה דעתכם האם יש סיכוי טוב להצליח בהפריה ראשונה? ביום ראשון החזרה,( בעיית זרע גבולי ואנדומטריוזיס) נ.ב כל הטיפול עבר לי ממש בקלילות!

פּוֹנְג

New member
15 הפריות זה יופי של תוצאה

ובטח שיש סיכוי להצליח ב IVF ראשון. ברגע שיש הפריות בעית הזרע מקבלת משמעות אחרת ועד כמה שאני יודעת IVF עוקף את בעיית האנדו. הטיפול עבר לך בקלילות ועכשיו צריך ש9 חודשי ההריון יעברו לך גם כן בקלילות וכך גם הלידה. שיהיה בהצלחה

איזה יופי שעבר בקלילות! ../images/Emo42.gif

15 ביציות מופרות זה נ-ה-ד-ר!!! אין לי כל כך מושג בנוגע לסטיסטיקה וסיכויים (אני לפני IVF ראשון), אבל... מחזיקה לך אצבעות חזק חזק!!!

כל הכבוד ../images/Emo140.gif

על היבול!!!! גם אני מחכה לIVF ראשון, עם בעיית אנדו' - ולא ממש מבינה בסיכויים.. מקווה שכמו הטיפול גם הקליטה ו-9 החוד' שאח"כ יעברו בקלילות!!! שבת שלום, שוגה.

כל הכבוד ../images/Emo140.gif

על היבול!!!! גם אני מחכה לIVF ראשון, עם בעיית אנדו' - ולא ממש מבינה בסיכויים.. מקווה שכמו הטיפול גם הקליטה ו-9 החוד' שאח"כ יעברו בקלילות!!! שבת שלום, שוגה.

i p e r e t z

New member
WOW כל הכבוד על היבול מחזיקה

לך אצבעות להחזרה תקינה בהצלחה ענבל

עינת ב6

New member
הי לך אמילי שלי...../images/Emo140.gif

חמודה... רציתי לברך אותך על יבול משגע וכמובן לעודד ולומר שבהחלט יש סיכוי שזה יבוא כבר בהפריה הראשונה...
תראי כמה הפריות היו לך!!! מחזיקה אצבעות שכולם יתפתחו יפה ויגדלו
... שההחזרה תעבור בכיף והכי חשוב - שאיזה עוברון אחד ייקלט!
בהצלחה חמודה!

נועם@בת

New member
../images/Emo57.gif סחטיין על היבול

נראה שיספיק לך לכל ששת הילדים שתכננת
. שגם ההריון יעבור לך בקלילות. נועם

אביטל975

New member
יבול מעולה מעולה בהחלט

שתעבור לך ההחזרה היום בקלילות עם כזה יבול מובחר חייבת
להיות הצלחה מחזקת ותומכת וירטואלית לקראת ההחזרה וההמתנה לבטא לבשורות טובות של ברכה אושר ושמחה בלבד

למעלה