עברתי על כמה

fairy8

New member
עברתי על כמה

מההודעות שכתבתם והזכרתם מספר פעמיים פוטומוזיאק על מה מדובר?

פאזלים של דיסני

וכל מיני ירקות בסגנון לדוג' פאזל של פו הדוב שמתרוצץ פה איפשהו שמורכב מהרבה תמונות קטנות שהם קטעים מהתכניות

fairy8

New member
וואי נשמע מהמם

אני באמת צרכה לקפוץ לחנות הפאזלים לראות ולקנות מה שחדש (למרות שיש לי כמה שמחכים להרכבה)

האדרים

New member
פוטומוזאיק לדוגמא

דרך אגב, את הפוטומוזאיק לא ניתן (לפי הידוע לנו) להשיג בארץ. קונים אותו בארה"ב - בעזרת קרובים/חברים שבאים לבקר או דרך קניה באינטרנט ....

האדרים

New member
1,000 חלקים

הערה חשובה: הפאזלים האלה דורשים המון סבלנות ו"עין טובה". חלקם מגיעים עם פוסטר שבו מופיעה התמונה בהגדלה לעומת זו המודפסת על הקופסא, כך שניתן להבחין בתמונות הקטנטנות המרכיבות אותה. לשמחתינו, 2 הפאזלים שהרכבנו עד עכשיו הגיעו עם פוסטר. יש לנו אחד נוסף שהגיע ללא פוסטר, נראה משימה קשה וכרגע הוא יושב בצד....

מממאיה35

New member
מישהו פה אמר פוטומוזאיק?

<איקון מבוהל> סתם סתם. בעקרון זה פאזל שהתמונה הראשית שלו מורכבת למעשה מהמון תמונות קטנות סביב אותו נושא. מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד <אופסי נתקע לי האצבע על המקש '> קשה להרכבה. מצריך סבלנות אינסופית. אבל התוצאה שווה
, וכן, אין להשיג בארץ בנתיים..

מממאיה35

New member
פוטומוזאיק 1000 חלקים

פו הדב (תמונה ראשונה בהודעות שלי פה). קניתי במסגרת הצעה שהיתה בפורום בעבר.

דורנילה

New member
פוטומוזאיק

הי, הייתי כאן בפורום לפני כמה חודשים, תחת ניק אחר והיה נחמד מאוד! חזרנו לפני חודש מניו-זילנד. ביקרנו שם במוזיאון של אשליות אופטיות, ובחנות המוזיאון היו ה-מ-ו-ן פאזלים מדליקים (כל מיני תמונות של אשר Escher וכאלה מין). אפילו בעלי, ששונא פאזלים, הסכים שנקנה פוטומוזאיק של מפת העולם - 1000 חלקים. זה הפאזל הכי קשה שהרכבתי בחיים! אני יושבת עליו בערך מאז יום העצמאות... היבשות גמורות, אבל הים בלתי אפשרי... שעה עבודה עליו מביאה תוצאות של 3-4 חלקים... אעלה בהזדמנות תמונה.
דורנילה

האדרים

New member
סבלנות, סבלנות ועוד פעם סבלנות ...

זו מילת המפתח בפאזלי פוטומוזאיק... בסוף זה מצליח ...

למעלה