עברתי על הפורום.......;-)

עברתי על הפורום.......;-)

טוב, עברתי על הפורום, וקראתי כל הודעה שמישהו ממכם כתב, את האמת קראתי וראיתי דברים שלא חשבתי עליהם, הגעתי למסקנות שונות- א. יש פה ילדה בשם אנה (לא רוסיה ) שנמצאת איתי בכיתה (היי אנה, היו שיעורים??????) ב. אנשים אתם פשוט מבריקים. ג. אתם אוהבי הארי פוטר אפילו יותר ממני ד. בקיצור אני אהיה פה המון..... טוב אז רקע עלי- בחופש הגדול (הזה) היה לי מאוד משעמם לאחר עבודתי (הייתי צריכה לנסוע ברכבת לתל אביב ומתל אביב לבד כך שקראתי הרבה....) אני בדרך כלל קוראת החון אך אמא שלי החליטה לנתק את המנוי שלי לסיפריה (די מיציתי את כל הספרים שם, ורק לאחר שגמרתי את רוב ספרי המבוגרים נהיה לי נמאס.) החלטתי לראות ממה כולם עושים עניין ולקנות את הארי פוטר (אני הייתי חייבת לשמור על המוניטין שלי כתולעת ספרים מושבעת) למרות שלא היה לי נראה במיוחד ספר קסמים (אני יותר בענין של בלשות רומנים וחיות...) בכל אופן קניתי את 1 ואת2, הגעתי לרכבת והתחלתי לקרוא את הראשון... עד שהגעתי לנתניה הייתי מכורה להארי פוטר, ובאותו היום גמרתי את שני הספרים...... בכל אופן היום אני מקבלת את הארי פוטר 4 (חיכיתי עד שדוד שלי יטוס לאמריקה ויביא לי את הגירסה האמריקאית) ואני אתחיל לקרוא אותו. ביי ביי חברים יקרים, נתראה בקרוב!!!!!

Panther

New member
למה גרסה אמריקאית?

גרסה אנגלית זה המקור! היצירה המקורית! אמנות כזאת חבל לשנות ל``אנגלית אמריקאית``. אבל אם דוד שלך כבר קנה אז מילא...

למעלה