עברתי סוף כל סוף

איילת 411

New member
עברתי סוף כל סוף

את הניתוח. אחרי אין ספור טיפולי פוריות שלא הצליחו ורק הזיקו והחמירו את מצבי הבריאותי , עברתי את הניתוח לפני כשבועיים. מיותר לציין שמאוד חששתי לקראת הניתוח אבל בגלל שהייתי בידיים טובות
ידיו של ד"ר סוריאנו הגעתי אם אפשר להגיד רגועה יחסית. הניתוח נמשך כ-3 שעות ובו הוציאו לי חצוצרה נגעים בסרעפת, בדרכי השתן, במעי, מוקד רקטו ווגינאלי , ציסטה כ"כ הרבה בלגן בגוף אחד.
מקווה מאוד שאכן במחזור הקרוב לא יהיו כאבים ושב"ה אכנס להריון ושכל איכות חיי תשתפר.
אני רוצה לציין שמאוד חששתי לעבור את הניתוח וכעת שהוא מאחוריי אני מצטערת שלא עברתי אותו קודם, אך לצערי אף רופא פוריות שהייתי אצלו לא המליץ לי לעבור את הניתוח ואפילו היה נגד (והייתי אצל רופאים מוכרים ונחשבים) פרט
לפרופסור זיידמן שהפנה אותי לד"ר סוריאנו והוא שהסביר לי שראשית עליי לטפל בבריאות שלי לפני שאוכל להכיל הריון.
אני חייבת לציין שההחלמה יחסית מהירה וכולי תקווה שההרה באופן טבעי ובמהרה.

יש לי שאלה הבנתי שאת המצלמה הכניסו מהטבור, רק שאצלי הטבור נראה עכשיו שונה האם יש מישהי שגם אצלה זה קרה?

מאחלת לכולן שנה טובה והעיקר בריאות
וגמר חתימה טובה.

mayoosh10

New member
אני עדיין

לא הורדתי את הפלסטרים כי עשיתי את הניתוח לפני 4 ימים אבל לפי מה שאני רואה הטבור אצלי גם השתנה קצת , נהיה יותר קטן
החלמה מהירה :)

liats80

New member
זה יכול לקרות

כי בכל זאת יוצרים שם חור.
בנוגע למחזור - לפעמים הכאבים לא נעלמים בבת אחת אבל בדר"כ רואים הטבה עם הזמן.
העובשה שרופאי פוריות לא הפנו אותך לניתוח לא מפליאה אותי. זו לא המומחיות שלהם.
שמחה שהניתוח מאחוריך ושאת מרגישה טוב.
המשך החלמה מהירה, הרבה בריאות ובהצלחה!

אדר 27

New member
היי איילת

אני יכולה לומר לך שאצלי חוץ מהסימנים של הניתוח לא היה שינוי רציני בגודל בטבור, לגבי כאבי המחזור אחרי הניתוח אצלי הכאב פחת משמעותית לקח לו פחות ימים (3) והכאב היה רק ביום הראשון וגם הוא היה נסבל ביותר בלי משככי כאבים :) גם בניתוח הראשון לפני 5 שנים היה לי ככה....זה פשוט נהדר :).
לגבי ההריון אני מקווה בשבילך שאכן תקליט ומהר אם יש לך טיפים איך ומה אשמח אם תשתפי :) גם אני באותה סירה כמוך מקווה וחולמת להיקלט טבעי (גם אני אחרי ניתוח -לפני חודשים) ומקווה שלא אצטרך לעשות IVF.
ב ה צ ל ח ה!!!

גיגי351

New member
גמר חתימה טובה איילת

נשמח שתבשרי לנו בקרוב מאוד בשורות טובות על הריון בעזרת ה'.והחלמה מהירה.

למעלה