עברתי לאירון ...

ron20

New member
עברתי לאירון ...

חיכיתי חיכיתי וזהו ... אחרי כמעט שנתיים (אני לא זוכר בדיוק) נשברתי... היו לי לבטים אם להמתין ל PDAC (כי עדכון עולה פחות) בסוף החלטתי לשנות כיוון לאיירון בשל מספר סיבות (המסקנות בהמשך) 1. לא הצלחתי למצוא מידע רשמי על הגרסה החדשה של PDAC. 2. היה נראה לי שלאיירון זוכים לשיתוף פעולה טוב יותר מצד מיקורוסופט דבר שאמור לשפר את רמת המוצר. 3. PDAC חיכו הרבה יותר מדי מסקנות (שוב, אין לי מושג קלוש באשר ל PDAC החדש) חיובי: רישום ורכישה - פשוט ונח התקנה - קלילה שימוש - א. סוף סוף האופיס קם לתחייה אני יודע שאפשר היה גם קודם (אחרי התקנת תמיכה בדסקטופ) אבל מרוב יאוש לא השתמשתי בזה יותר - שלא לדבר על קבצים שנשלחים ממחשבים אחרים, בקיצור סוף סוף סוגיית האופים - שקופה. ב. המכשיר שלי עובד מהר יותר בגלל שימוש נכון יותר בצורת הקלט (אדם פירט במאמר שלו) ג. הרבה פיצ'רים חדשים בספר הטלפונים כי אפשר סוף סוף להשתמש ביישום המקורי ד. הפתקים קמו לתחייה - שמות עבריים ושימוש מהיר. ה. שמות עבריים לקבצים - סוף סוף. יש עוד המון דברים שכתבו לפני (ישור לימין וכו) התרכזתי בדברים שאהבתי אישית בעיות: א. התקנתי עברית לשני מכשירים, ומשום מה רב במכשיר לי מיון ספר הטלפונים לשמות שהוכנסו במכשיר (לא באאוטלוק) כאשר העברי הקודמת הייתה מותקנה ממוינים לפי שמות פרטיים למרות רשומים נכון, נאלצתי לתקן שם שם כי בתמיכה דרך המייל (יאמר לזכותם שהם מגיבים מהר) לא מבינים עד עכשיו מה אני רוצה מהם... ב. חלק מההתכבוית (בעיקר במשימות) עברו בג'יבריש - מחלות לא המרה מעברית קודמת - אפשר לחיות עם זה (מתקנים וזהו) - איירון לא אמורים לתמוך בהסבה מ PDAC אבל טוב היה אם היו מפרסמים את הבעיות. ג. הממשק האנגלי הציג לי חלק מהמידע לא נכון (אני אם העברי) ד. מסכי ההגדרות (תאורה וכו) תורגמו ותוך כדי שימוש בהם חלק מקיצורי הדרך מובילים למסכים המקוריים. ה. תוכנות שהיו רושמות לי מיידע על מסך "היום" רושמות בעברית הפוכה, הם ענו שאין תמיכה בתוכנות צד ג', בקיצור זה מינוס שכן רוב תוכנות באות מחו"ל ואני לא רואה מפתח אמריקאי משתמש בתול קיט שלהם מה שמצמצם מאד את מאגר התוכנות (אם רוצים להציג בהן עברית כמובן). בקיצור צריך תמיכה מעברית ויוזאלית ולוגית ... (אולי זה יעזור) לסיכום אני בסה"כ מרוצה, יש שיפור משמעותי, אבל יש מה לשפר ואני כבר ממתין לעדכונים הבאים (אני מאד מקווה שלא צריך hard reset בכל עדכון כי מ1 ל2 היה צריך) רשמתי את הדברים כמו שראיתי אותם וכמובן אין בהם שום סוג של המלצה, במיוחד לאור העובדה שלא ראיתי את הגרסה החדשה של PDAC. אני בעל ותק של יום וחצי עם איירון - בטח יעלו דברים חדשים, ובטח עוד דקה אזכר במשהו חדש - אשמח לעדכן.

roberto3950

New member
אם היה של PDAC השדרוג עולה רק 150 ש

במקום 400 של אירון. החיסרון הכי גדול של אירוןשהעברית אינה תומכת ( היטב ) בתוכנות צד שלישי.

ron20

New member
חיסכון זו לא השאלה בכלל...

אף אחד (שהוציא מעל 3000-5000 ש"ח למכשיר) לא ישכנע אותי שחיסכון של 240 ש"ח באמת מהווה שיקול, זה היה נכון במידה ומדובר במוצר זהה בטיבו (ושוב אני אומר שבהחלט יכול להיות שזה המצב). מבחינתי מדובר במוצר מרכזי ב PPC שלי, ונראה לי שבטווח היותר רחוק אירון יגיעו ליותר. ל PDAC היה את כל הזמן שבעולם להגיב, והם לא עשו איתו כלום אגב. אני מקווה מאד שיהיה להם מוצר מצויין כי אם זה יהיה המצב תהיה תחרות אמיתית בשוק ומי יודע אולי בעתיד אשדרג שוב (אני מחזיק עדיין ברשיון של PDAC...)

castroman

New member
תודה על המידע ../images/Emo45.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif

למעלה