לאושר הזה שלך הקפיצה שלך על רגל אחת יישור המשושים שלך מורידה ממני לפחות עשור אם לא יותר. ואם עד כה נלחמתי במוחי הצר להבין מה זה מיץ צוף,(למרות שהפלגתי רחוק במחשבות) כעת עלי להלחם על מנת להבין מה זה בקבוק מיץ צוץ
ובכלל תגובותייך לכותבים כאן מלבבות נפש ואסיים בסיום שאת נוהגת לסיים בו רק טוב!
ברוך בואך לפורום שלנו! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קר. וכמה הבהרות: מיץ צוף הוא מיץ שנאסף משלל הפרחים ובתוספת קורט כוכבים.... המשושים, עוזרים לי להריח את הפרחים למרחקים הזנב עוזר לי לנוח על ענף של עץ אהוב וכאחת שנולדה לפני 1876 שנים....... יישור המשושים היא הנאה מופלאה
איך אפשר לצאת מכאן על קצות האצבעות בלי להשאיר משהו ממני לאחר שנתת לי כזה מעדן?) שמתעקשת. אערטל מילותיך אפרום כל מילה, כהלומת יין אספוג את גופך, אטבול ואטבול- בין גופך וליבך, עד שתאמר לי... שבעתי שבעתי אהובה. וכשתלך מעלי עם זריחת החמה, אטבול ואנצור- בתוכי את דמותך, כהלומת יין אספג אל הכר עד ייפוג מתוכי... השיכר. עדינה-ו
אממממממממ קראתי את מילותיך ואהבתי מאאאאאאאד!!! נשמח אם תשארי איתנו! ואם תהיי רעבה או צמאה על השיש במטבח יש תמיד עוגית ובמקרר תמיד יש בקבוק צוף אחד לפחות. וחייבת לשאול...... הוא חייב ללכת עם זריחת החמה?? אוףףףףףףף