עברתי טסט:)

CC6789

New member
עברתי טסט:)

שאלום:) עברתי היום טסט ראשון! רציתי לשאול, אבא שלי ביקש שאחרי שאני אעבור טסט, אני אתקשר לעמותת אור ירוק על מנת לקבוע מפגש הנחיה לגביי הזמן עם המלווה, הדרכה שלי ושלו גם יחד. מישהו כאן עשה את זה ויודע אם זה אפקטיבי? וכמה זה עולה וכ'ו? תודה:)

מִיכַלי

New member
זה אפקטיבי וחשוב

ולא עולה כסף. אפילו מקבלים תיק חינם! תנסי, סה"כ שעה של הדרכה חשובה!

s h i r s 1

New member
מומלץ מאודד!!

קודם כל מזל טוב!! :) והמממ....אליי הגיעה נציגה מאוד נחמדה והסבירה כל מיני דברים..העבירה מידע לגבי חוקים שונים והסבירה לאבא בתור מלווה שלי איך בערך רצוי להתייחס אליי בתור נהגת חדשה..מבחינת סבלנות וכל זה.. מקבלים במפגש הזה תיק,עט של אור ירוק, שלט נהג חדש,ו2 חוברות קטנות כאלה עם הסברים שונים על מצבי נהיגה שונים....ואת מקבלת גם או DVD למחשב או קלטת לטלוויזיה שמסבירים את אותם מצבים שרשומים בחוברות בצורה ברורה ומובנת יותר... רצוי ומומלץ מאאוודד!! ולא עולה כסף...אז מה יש לך להפסיד?!.. וחלק מהרעיון של המפגש זה להיות שם כדי לענות על השאלות שיש לך... בהצלחה.

crazy monkey

New member
../images/Emo207.gif אור ירוק

קראו לי מפגרת, בא לי גם תתיק הזה עם כל ההסברים, אבל אני לא יודעת בדיוק איך זה הולך כל הקטע הזה של אור ירוק... צריך להתקשר אליהם? חייבים לקבוע פגישה? מישהו יכול להסביר
וד.א: שבוע שעבר עברתי טסט 1 ורק אתמול קיבלתי תרישיון והיום עשיתי שני סיבובים, אחד עם אבא ואחד עם אמא ונכבה לי האוטו כ"כ הרבה פעמים, ובשיעורי נהיגה נכבה לי רק 3, אז זה היה די מלחיץ ואבא שלי כל פעם משך תבלם הידני.. חחח וגם הוא טען שכמעט דרסתי אישה אחת כשנסעתי ברוורס... -איך לעזאזל מתרגלים לקלאץ' של האוטו לא של המורה..
אררר...

aviGODFATHER

New member
בקשר לאור ירוק

לדעתי לא אמורים להתקשר אליהם - כשעוברים תאוריה ממלאים את הפרטים שלך והם כבר יוצרים איתך קשר. לפעמים הם יכולים ממש ממש להציק. הייתה תקופה שכל יומיים הייתי מקבל לפחות שיחה אחת. הם גם ממש לא מאורגנים - פעם אמרתי לנציג שלהם שאני בכלל לא התחלתי ללמוד, ויומיים אחרי זה אמרתי שעברתי כבר טסט - והם לא אמרו כלום.

Superdror

New member
באתר שלהם בטוח שיש את מספר הטלפון

אתה גם יכול ליזום שיחה לפני שאתה מכנה אנשים "קקות". בהצלחה.

s h i r s 1

New member
אני

מילאתי בתאורייה הראשונה את הטופס הזה.. ואחרי חודש בערך הם התחילו להתקשר ובהתחלה לא הבנתי מי הם ומה הם רוצים וחשבתי שהם רוצים על זה כסף וזה.. ושזה לא שווה כלום.. והאמת שבהתחלה גם הייתי רק בשיעורי הנהיגה הראשונים, אז לא היה להם טעם לבוא..חיכיתי למועד של הטסט כדי שזה יהיה רלוונטי.. ואז נכנסתי לאתר וקראתי ונרגעתי שזה בסה"כ בא לקראתינו למניעת תאונות דרכים וכאלהה..ולתת עצות לנהגים חדשים וכו' וכו'... ואחרי איזה חודש ומשו של הטרדות מצידם חחח [לא הרפווו,מה לעשותת] הגיעה נציגה אחת..נחמדה ביותר והסבירה הכל (= נחמד מאוד !!

Superdror

New member
במקום לכבות מנוע עשרות פעמים

תסעי עם אבא/אמא למגרש חנייה גדול ו"ריק" ותתרגלי התחלת נסיעה וכו'. אותו דבר לגבי זינוק בעליה, ליסוע לחניות או מקום ריק ממכוניות בעל שיפוע חד - ולתרגל זינוק בעליה, בלי לסכן אף אחד. לצורך דוגמא, כל מורה נהיגה מכיר איזה רחוב ריק בעיר בה הוא מלמד, אליו הוא נוסע עם התלמיד ומתרגל איתו חניות / זינוקים בעליה וכו'.

Nofale

New member
לדעתי

לא כזה אפקטיבי יענו זה לא עולה כסף וזה רק יכול לתרום ויש שמה באמת כמה דברים נכונים בחוברות שלהם אבל זה די מיותר

למעלה