עברתי טסט!!!

time warp

New member
עברתי טסט!!!

כן כן אני יודעת שאני קצת מתלהבת.. אבל יש לי את הזכות המלאה כי זה פשוט סיוט להוציא רישיון על אופנוע ים ועל סירה מהירה, והצלחתי לעבור את שני הטסטים. למה זה תהליכים כאלה ארוכים וקשים..?? אני רוצה להגיד לכם שתאוריה של שייט כ"כ הרבה יותר קשה מתאוריה של רכב! מה ההגיון..? זהו להיום. לל"ט

lizard

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif

זה לא יותר קשה, פשוט אוטו את לוקחת כמובן מאליו וזה משהו שאת מכירה כל החיים. בסה"כ יש הרבה פחות חוקי תנועה בים מאשר באוטו.

time warp

New member
יש משהו בדבריך..

אולי זה לא באמת יותר קשה ורק נראה לי ככה כי רישיון של רכב הוטצאתי כבר מזמן. אבל התאוריה של השייט באמת מסובכת ויש בה המון אורות וחומר נוסף. זה 50 שאלות (ברכב יש רק 30..). ויש נושאים שאם אתה טועה בהם הלך כל המבחן, ז"א שאם טעיתי בשאלה אחת מתוך 50, הלך כל המבחן. גם בתאוריה של רכב יש משהו כזה.. אבל זה רק אם אתה טועה בתמרור עצור או משו בסגנון.. שקשה לטעות בו.. חוצמיזה שלפני שניגשים לטסט על רכב צריך מינימום 28 שיעורים. אני לשייט לקחתי שיעור אחד לפני הטסט. מממ יותר קשה

lizard

New member
וזה עוד כלום לעומת רשיון סקיפר ../images/Emo6.gif

שם יש לך 4 מבחני תאוריה וטסט של כמה שעות רצוף. עדיין, בסה"כ הכולל, לדעתי זה בערך באותה רמה של אוטו. כשאני חושב על זה, גם באוטו, גם באופנוע וגם ביכטות לקח לי אותו מספר של טסטים לעבור...וזה לא היה 1

time warp

New member
אני בטסט ראשון אבל..

דוקא עם התאוריה של השייט הסתבכתי קצת..

-רוני-

New member
לפי מה שידוע לי 95 עובר

חמישים שאלות ויש מקום ל 2-3 טעיות מוגזם משהו לא?

time warp

New member
yep

50 שאלות בגדול מותר לך לטעות ב-4 אבל אם עשית טעות בשאלה קריטית במיוחד (למשל כזאת המסכנת חיי בני אדם) אז הלך כל המבחן.. בגלל שאלה אחת!! וזה קרה לי. איזה עצבים..

למעלה