עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונסעתי אתמול כבר :) איזה כיףףףף בהצלחה לכולםםםםם!!!!!!!!!! בהבייייייי
מ מ ו ר ן1 New member 24/6/03 #1 עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונסעתי אתמול כבר איזה כיףףףף בהצלחה לכולםםםםם!!!!!!!!!! בהבייייייי
Y yogm16 New member 24/6/03 #4 קיבלתי תטופס מזל טוב.... סעי בזהירות היום גם אני קיבלתי תטופס, למרות שכבר נהגתי אתמול ושלשום....
S Superdror New member 24/6/03 #5 בגלל שקראתי פה כמה תגובות ואני לא יודע אם אני מבין נכון או לא, אני רוצה להבהיר כמה דברים בכל זאת. מי שתרם קיבל את הרשיון - אסור לו לנהוג מי שתרם שילם את האגרה על הרשיון - אסור לו לנהוג !!! דרור.
בגלל שקראתי פה כמה תגובות ואני לא יודע אם אני מבין נכון או לא, אני רוצה להבהיר כמה דברים בכל זאת. מי שתרם קיבל את הרשיון - אסור לו לנהוג מי שתרם שילם את האגרה על הרשיון - אסור לו לנהוג !!! דרור.
S Superdror New member 24/6/03 #7 ../images/Emo6.gif טרם....... זה מה שקורה שאיך שאתה מתעורר אתה קם למקלדת
S Superdror New member 25/6/03 #10 לגבי ביטוח, אני הייתי ממליץ שכל נהג חדש שמקבל רשיון יגש למאמרים ויקרא לגבי ביטוח לרכב, זה רק יתרום לו. ודרור, לדעתי למאמר בנוגע לביטוחים יש גם מקום בטאגליינס. דרור, כותב לדרור.
לגבי ביטוח, אני הייתי ממליץ שכל נהג חדש שמקבל רשיון יגש למאמרים ויקרא לגבי ביטוח לרכב, זה רק יתרום לו. ודרור, לדעתי למאמר בנוגע לביטוחים יש גם מקום בטאגליינס. דרור, כותב לדרור.