עברתי טסט!!!

מירב ד

New member
עברתי טסט!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אומנם רק 50 סמ"ק... אבל צריך להתחיל באיזשהו מקום לא?? עכשיו צריך להתחיל לחפש אופנוע (לא קטנוע!)... יש טיפים אנשים??? מירב

../images/Emo2.gif מהההה??

אבל בכרטיס שלך יש תמונה של DT ולפי מה שהבנתי את גם רוכבת על כזה.. שאני אבין, את רוכבת (רכבת) בלי רישיון?????? אופנוברית שלמרות העבר הפרוע שלה מרשה לעצמה להטיף לילדים של היום..
מזל טוב! ואל תעשי שטויות, ברור?

doctor xr

New member
DT נקודה!!

לי היה rx לאח שלי הקטן היה גם rmx וגם dt אני הכי נהנתי על ה rx הוא נותן הרגשה הכי טובה בשטח ולמרות מה שאומרים גם היה אמין אבל נראה לי שאין כבר rx במצב טוב,אז אני ממליץ על הdt קל מאוד ונוח ואמין

Navy Seals

New member
לי יש RX

והוא דווקא במצב מצוין ואני מת עליו למרות שבאמת רובם הרוסים ואם לא הDT אז גם הדרבי אחלה

stivenz

New member
מירב- מזל טוב ו...

מאיפה את ? הבנתי שאת מ"אזור הדרום"... אפשר לדעת מאיפה? סטיב דרומי שמעוניין בשותף\שותפה לרכיבה כבר הרבה זמן...

מירב ד

New member
תודה לכולם! ../images/Emo140.gif

אז ככה... אופנוברית... כן..יש תמונה... אבל סתם... עדיין אין לי DT אני מקווה למצוא מהר... ויצא לי לנסוע מעט בלי רשיון... מעט מאוד.. ויצא לי המון להיות מורכבת... Trainspotting כן... שטח זה הכיוון...לפחות ככה אני מקווה... לא ייצא לי לנסוע הרבה בשטח כי אני עובדת... אבל מקווה לאיזה טיול כל כמה שבתות... בנתיים זה הסעה מהבית לעבודה... (והבנתי שהDT חביב ביותר בכביש, בהתחשב בעובדה שהוא 50 סמ"ק). doctor xr אני כבר הרבה זמן מנסה להחליט איזה אופנוע לקנות... וגם התייעצתי עם אנשים... ונראה לי שהDT הכי מתאים לי... מבחינת גובה יכולות ואמינות. stivenz בשקר לשאלה שלך..... אני ממצפה רמון... אבל לא נראה לי שאני מתאימה עדיין להיות פרטנרית לרכיבה בהתחשב בעובדה שרק היום עברתי טסט...והנסיון שלי לא משהו...בכלל.... אבל אני מקווה שתוך כמה חודשים (?!) יהיה לי מספיק נסיון כדי להצטרף לטיולים עם אנשים אחרים בלי להעיק על האחרים בגלל חוסר נסיון... שלכם מירב (שתשמח (מאוד) לטיפים חדשים... ותשמח סתם לדבר... 114133003 גם באי סי קיו) נ.ב ביום חמישי אני מקווה להגיע לת"א להתחיל לחפש אופנוע, וגם קצת ציוד להתחלה, ולמכור את האופנוע של אחי הגדול. אז אני צריכה קצת (הרבה) הצעות לחנויות (עם מבצעים למשל... סוף עונה לא??) מוסכים וכ´ו בתודה רבה רבה מראש לכולם! ומצטערת על האורך............. מירב

stivenz

New member
מצפה רמון? במילה אחת:

ר-ח-ו-ק! אני "כולה" מאזור אשקלון... לא נורא.. אולי פעם... כשיהיה לי איזה DR ולא סופרמוטארד.. אני אבוא לחלוק כבוד ל"מלכת השטח" של מצפה.. בכבוד! סטיב מוריד ת´כובע בפני רוכבות בשטח!

אולי החולה יבוא ללמד אותך ../images/Emo13.gif החולה

מצוייד ב DR סטיב רוצה לבוא גם?

מירב ד

New member
וואלה מתאים....... ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ברגע שיהיה לי אופנוע.... וסטיב... יש לי מילה קצת יותר מתאימה למצפה רמון... מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אתה לא חושב??... בכל מקרה... כל מי שמגיע לאזור, מוזמן תמיד לבוא לתת לי איזה שיעור קטן ברכיבת שטח... הקפה עליי.... מירב (מנסה להתחיל להכנס לעניינים...)

stivenz

New member
בכיף! אבל קודם כל

צריך להוריד גבס לא?? אם נראה לך שהטי אס שלי יעמוד בקצב- בסבבה... קפה באשקלון עלי- ובמצפה רמון על מירב... תגיד מתי- ואני אשים מים... סטיב

למעלה