תודה לכולם! ../images/Emo140.gif
אז ככה... אופנוברית... כן..יש תמונה... אבל סתם... עדיין אין לי DT אני מקווה למצוא מהר... ויצא לי לנסוע מעט בלי רשיון... מעט מאוד.. ויצא לי המון להיות מורכבת... Trainspotting כן... שטח זה הכיוון...לפחות ככה אני מקווה... לא ייצא לי לנסוע הרבה בשטח כי אני עובדת... אבל מקווה לאיזה טיול כל כמה שבתות... בנתיים זה הסעה מהבית לעבודה... (והבנתי שהDT חביב ביותר בכביש, בהתחשב בעובדה שהוא 50 סמ"ק). doctor xr אני כבר הרבה זמן מנסה להחליט איזה אופנוע לקנות... וגם התייעצתי עם אנשים... ונראה לי שהDT הכי מתאים לי... מבחינת גובה יכולות ואמינות. stivenz בשקר לשאלה שלך..... אני ממצפה רמון... אבל לא נראה לי שאני מתאימה עדיין להיות פרטנרית לרכיבה בהתחשב בעובדה שרק היום עברתי טסט...והנסיון שלי לא משהו...בכלל.... אבל אני מקווה שתוך כמה חודשים (?!) יהיה לי מספיק נסיון כדי להצטרף לטיולים עם אנשים אחרים בלי להעיק על האחרים בגלל חוסר נסיון... שלכם מירב (שתשמח (מאוד) לטיפים חדשים... ותשמח סתם לדבר... 114133003 גם באי סי קיו) נ.ב ביום חמישי אני מקווה להגיע לת"א להתחיל לחפש אופנוע, וגם קצת ציוד להתחלה, ולמכור את האופנוע של אחי הגדול. אז אני צריכה קצת (הרבה) הצעות לחנויות (עם מבצעים למשל... סוף עונה לא??) מוסכים וכ´ו בתודה רבה רבה מראש לכולם! ומצטערת על האורך............. מירב