עברתי טסט

Freemee

New member
עברתי טסט ../images/Emo13.gif

עברתי טסט ראשון. הטסט היה ביום שני. לא הייתה לי חניה אז קצת חששתי מזה אבל בסוף הלך סבבה. כל הטסט בעקרון הרגשתי טוב וגם בסוף הבוחן לא העיר שום דבר והכל הלך חלק. סה"כ עשיתי 39 שיעורים אבל אני חושב שזה טוב שנגשתי רק לאחר שאני מוכן באמת. תודה על התשובות לשאלות פה בפורום, וגם המאמרים על הבחינה המעשית כיוונו אותי טוב.

Freemee

New member
שאלה

המורה שלי בדיוק נותן לי את הרשיון עוד חצי שעה. עכשיו איך זה הולך, הרי זה זמני, לא? אז אם אני רוצה פלסטיק אני צריך ללכת לדואר ופשוט להגיד להם אגרת רשיון (131 שקלים, לא?)? או שצריך טופס מיוחד מהמורה נהיגה או משהו?

...

אתה צריך לשלם 131 ש"ח בדואר כדי שהרישיון יהיה תקף. [אסור לנהוג בלי החותמת של הדואר על הרישיון הזמני]. אחרי המלווה, שבוע שבועיים - תקבל בדואר את הפלסטיק.

Freemee

New member
סתם מעניין אותי לדעת

מה היתרונות של אוטומט על ידני וההפך? שמעתי שעדיף ידני מבחינת צריכת דלק ויש יותר שליטה על המנוע וזה. ברור שאוטומט טוב יותר כי זה חוסך את פעולת ההילוכים והקלאצ' אבל יש עוד סיבות? לדוגמה במירוצים כל המכוניות זה בהילוכים, למה דווקא הם בוחרים בהילוכים?

adidas88

New member
אמממ

כעקרון האוטו נחשב ליותר חזק בהילוכים וגם יש לך יותר שליטה על האוטו כשזה הילוכים בנוסף אלו שאוהבים לנהוג מעדיפים הילוכים כי מרגישים את האוטו לעומת אוטומט שפחות מרגישים... "ברור שאוטומט טוב יותר"- אני לא מסכימה איתך..

Freemee

New member
שאלה לגבי ביטוח

הביטוח הזה זה רצח כספי נשבע לכם. 950 שקל למקיף שנתי זה מה שאמרו לי בחברה שלי 9 מיליון (ועוד זה היה עם איזה הקלה שיש לנו בחובה או משהו כזה). תגידו גם אצלכם המחירים ככה? אם אני עושה אור ירוק או DRIVE-IN או איך שקוראים לזה, יש זול יותר? ולמשהו יש עוד מידע על זה? אני לא הכי משופע בכסף.

רן88

New member
950 ש"ח תוספת למקיף זה לא כ"כ

גבוה. רוב החברים שלי (ואני) מדברים על כמה אלפים בשנה. על איזה אוטו מדובר?

Freemee

New member
הממ

זה לא האוטו הכי יוקרתי בעולם. דייהו סופר רייסר שנת 97 חח. ותגיד כמה אתה משלם חובה? לי אמרו עוד איזה 450 שקל בערך אם אני לא טועה.

Superdror

New member
כמה אתם משלמים על ביטוח החובה היום?

ו950 שקל תוספת למקיף זה לא נורא כל כך, 80 ש"ח בחודש. למרות שאני לא מבין למה לעשות לדייהו סופר רייסר ביטוח מקיף בכלל, אבל כל אחד ושיקוליו הכלכלים.

למעלה