עברתי טסט יום ראשון

arie4646

New member
עברתי טסט יום ראשון

עברתי טסט ראשון ביום ראשון אחרי 25 שיעורים:) מתי אני אמור לקבל תרישיון הוא לא הגיע עדיין..והלכתי היום בבוקר למשרד הרישוי ואמרו לי שהרישין בדרך.. אני יודע...מתי מחלקים שוב דואר רק בבוקר או גם אחרי צהריים?

adidas88

New member
טוב....

אתה משלם את זה בדואר לא מקבל את זה בדואר-אלא אם כן יש משהו חדש שאני לא יודעת עליו!
בכל מקרה את הרשיון אתה מקבל או מהמורה או מביה"ס שלך או ממשרד הרישוי.

NewUser4

New member
הרשיון

נלקח ע"י המורה או נציג אחר מטעם בית הספר לנהיגה שלך. צלצל למורה, הוא צריך לדעת איפה הרשיון שלך. לרוב, הרשיון מגיע אל המורה, והוא מביא אותו אל התלמיד. לעתים, הרשיון נשאר בבית הספר ועליך לקחת אותו משם. אם הרשיון לא אצל המורה בקש ממנו את הכתובת של בית הספר וגש לקחת משם את הרשיון.

arie4646

New member
אהה.. טוב תודה

אבל מה היא אמרה לי במשרד הרישיוי שזה יגיע לדואר שלי מה נסגר סעמאק

arie4646

New member
.

כן אבל המורה שלי ראה שאני נוג כמו שצריך והכל והוא הגיש אותי לטסט לפני וגם הוא הסביר לי שכל שיעור רגיל זה 45 דקות משהו כזה ולי תמיד הוא עשה שעה.. אז עשה לי שם איזה קומבינה

gilatb1

New member
מממ לפי מה שהבנתי..

זה לא בדיוק קומבינה, אפשר לעשות 28 שיעורים של 45 דקות או 19 של שעה

arie4646

New member
כמה ימים?

תגיד כמה ימים צריך להגיע הרישיון אם עשיתי תטסט ביום ראשון? והמרוה אמר יל שזה מגיע לדואר שלי של הבית...

adidas88

New member
משהו לא בסדר

זה לא הגיוני דבר עם המורה שלך! המורה אמור להביא לך אותו תוך יומיים שלושה ואין שום קשר לדואר הביתי שלך.

arie4646

New member
דיברתי איתו

הוא אמר לי לחכות ושישלחו לי בדואר.. אני אילך לבית ספר של הניהגה שלו ונשאל שם

arie4646

New member
..

מה אף אחד פה לא קיבל בדואר? פתוח עככשיו בתי הספר האלה של הנהיגה?

adidas88

New member
תלוי בבי"ס

בחיים לא שמעתי על מישהו שקיבלת את הרישיון בדואר

arie4646

New member
צצ

טוב אנ יזז לבדוקקק...מישהו ששמע על זה ששולחים תרישיון בדואר שיגיד תודה

חחחחחחח

הרשיון היחיד שאתה מקבל בדואר זה הכרטיס אחרי תקופת המלווה.... זה משידוע לי וככה אתה צריך ללכת ולקחת מהמורה שלך ת'רשיון באופן אישי

arie4646

New member
ץץץ

הלכתי למנהל שם של הבית ספר הוא אמר לי שככה הם עובדים שזה מגיע בדואר..עד שבוע ימים

למעלה